Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benimde dergim geldi. Sadece resimlere göz attim şimdilik . Bizlerden kimler var diye ;

Ben ve Yeğenim
    Kutoz (Erkan)
    Since1967 (serdar)
    Kutadgu
    Denizci61 (İhsan)
    Eyüphan
    Eyüp kIlıç

Fuardaki resimlerimize yer verilmiş. Dergiyi okuyunca yorumlara devam edeceğim. (Sayfa sayisi azalmiş gibi)
    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Erkan abi yanlışın olmasın Ben basında pek gözükmem nasıl yakalamışlar beni ?
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü ;)

Yorum

• Gözlerinin üzerine bant çekmişler zaten

Yorum

• Bu ay ki sayı hakkında olumlu bi yorum yapamayacağım ne yazıkki. Hayal kırıklığına uğradım. içerik yok. birde Sırlara Yolculuk adlı bölümdeki çiçek böcek resimleri bence Trabzonspor Dergisinde çok gereksiz duruyor..
          Doya doya okuyabileceğimiz yeni sayısını sabırsızlıkla bekleyeceğimiz acaba ne gibi süprizler var diye heyecanla bekleyeceğimiz bir Trabzonspor dergisi istiyorum ben..!
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• yok arkadaş bi daha abone olmam.ne bu yahu. her ayın sonun da mı bir önceki ayın dergisini alacağız.

gidip bayiden alırım.

Yorum

• ben niye aboneliğim bitince yenilemedim ki onları mı bekleyecem . pat diye çıktığı gün alıyorum Dergiyi istediğim Bayiden. Keşke birde zevkle okuyacağımız merakla bekleyeceğimiz birşeyler ortaya çıksa...
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaşlar yapmayın lütfen, dergi çok kötü olsa bile takımımızın dergisi. bütün dünyada dergicilikte en geçerli akçe abonelik sistemidir. topu topu 1000 adet abone var siz de aboneliği bırakırsanız yarın beğenmediğimiz bir dergimiz bile kalmayabilir...

Yorum

• 1000 tane aboneye dergiyi zamanında ulatıramıyorsa...

Yorum

• boşverelim kafamıza takmayalım..en azından bir dergimiz var

Yorum

• arkadaşlar bu derginin genel yayın yönetmenligine tungayı getirelim.. eger bu dergi en az 10.000 abone sayısına ulaşmassa banada georce bush deyin!!
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Dergiye dair birkaç kelam etmek istiyorum, yüksek müsadelerinizle.

Bu derginin ilk sayısı hale evimin nadide köşesinde durur. Haziran-Temmuz 2003 /Sayı 1 Kapağında, Fatih Tekke'nin Türkiye Kupasını havaya kaldırdığı bir resim var...

Bu dergi Özkan Sümer'in başkanlığı zamanında çıktı ilk yolculuğuna. O dönemlerde, kulübün mali durumunu hepimiz az çok biliyoruz. Ama yine de, İstanbul takımlarının dergilerinin yanında bulunması gerektiği düşüncesiyle yola çıktı ve yaklaşık 3.5 yıldır da ay içerisinde geçte olsa, vitrindeki yerini alıyor çok şükür.

Dergi Abonesi arkadaşlarımızın hassasiyetlerine katılmamak elde değil. Ama bunu eleştiri konusu yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Nihayetinde aylık bir dergidir ve ait olduğu ayın hangi günü elinize geçerse geçsin, 1 günde okunabilecek tarzda bir dergidir. Bu bakımdan, geç gelmesi çokta önemli olmasa gerek. Şayet gelmezse, bir sorun var demektir

Derginin piyasaya çıkışının gecikme nedenine gelecek olursak, bu tamamen dergi çalışanlarının işine karışılmasından (Yönetim Kurulu tarafından) dolayıdır. Yoksa rahat bir çalışma ortamı sağlanmış olsa, her ayın 1'inde bu dergi vitrindeki yerini alacaktır, buna emin olun.

Derginin içeriğinin daha zengin olması konusunda hem fikiriz. Ama nedense isteklerimizi bir türlü buraya liste halinde yazamıyoruz. Burası editörümüz tarafından takip ediliyor arkadaşlar. Onlar için hepinizin düşüncesi çok değerli ve emin olun, gerçekleşme durumu olan bütün önerilerinizi dikkate aldılar ve almaya da devam ediyorlar.

Birde derginin tarihsel bir bölümü var. Sizi bilmem ama ben bu bilgileri yıllardır araştırıyorum ve birçoğuna ilk kez tanık oluyorum. Sırf Trabzon'da ki sporun tarihsel gelişimini okumak adına, dergiyi alabilirim. Gerçi içeriği boşta olsa alırım, üzerinde yazan TRABZONSPOR yazısı için. Nede olsa, taraftarı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum kulübümün adını taşıyor...

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dergiye dair birkaç kelam etmek istiyorum, yüksek müsadelerinizle.

Bu derginin ilk sayısı hale evimin nadide köşesinde durur. Haziran-Temmuz 2003 /Sayı 1 Kapağında, Fatih Tekke'nin Türkiye Kupasını havaya kaldırdığı bir resim var...

Bu dergi Özkan Sümer'in başkanlığı zamanında çıktı ilk yolculuğuna. O dönemlerde, kulübün mali durumunu hepimiz az çok biliyoruz. Ama yine de, İstanbul takımlarının dergilerinin yanında bulunması gerektiği düşüncesiyle yola çıktı ve yaklaşık 3.5 yıldır da ay içerisinde geçte olsa, vitrindeki yerini alıyor çok şükür.

Dergi Abonesi arkadaşlarımızın hassasiyetlerine katılmamak elde değil. Ama bunu eleştiri konusu yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Nihayetinde aylık bir dergidir ve ait olduğu ayın hangi günü elinize geçerse geçsin, 1 günde okunabilecek tarzda bir dergidir. Bu bakımdan, geç gelmesi çokta önemli olmasa gerek. Şayet gelmezse, bir sorun var demektir

Derginin piyasaya çıkışının gecikme nedenine gelecek olursak, bu tamamen dergi çalışanlarının işine karışılmasından (Yönetim Kurulu tarafından) dolayıdır. Yoksa rahat bir çalışma ortamı sağlanmış olsa, her ayın 1'inde bu dergi vitrindeki yerini alacaktır, buna emin olun.

Derginin içeriğinin daha zengin olması konusunda hem fikiriz. Ama nedense isteklerimizi bir türlü buraya liste halinde yazamıyoruz. Burası editörümüz tarafından takip ediliyor arkadaşlar. Onlar için hepinizin düşüncesi çok değerli ve emin olun, gerçekleşme durumu olan bütün önerilerinizi dikkate aldılar ve almaya da devam ediyorlar.

Birde derginin tarihsel bir bölümü var. Sizi bilmem ama ben bu bilgileri yıllardır araştırıyorum ve birçoğuna ilk kez tanık oluyorum. Sırf Trabzon'da ki sporun tarihsel gelişimini okumak adına, dergiyi alabilirim. Gerçi içeriği boşta olsa alırım, üzerinde yazan TRABZONSPOR yazısı için. Nede olsa, taraftarı olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum kulübümün adını taşıyor...
                          kutoz abi yazına katılmamak elde değil

Yorum

• Oynanan Karşilaşmalara daha fazla yer ayirilabilir. Maçlar daha detaylı ve daha yorumsal incelenirse daha iyi olur. Her maç sonrasi hocamizin yorumu var. Futbolcularımızında o maç ile yorumu eklenebilir.

Örneğine daha önce rastlamadiğim "Taraftar gözüyle" diye bir başliktada oynanan karşilaşmanin yorumu yazilabilir. Bu yorumlari bizler yapabiliriz. Her maç için bir taraftarimiz oynanan karşilaşmanın yorumunu yapsin. Yönetimimiz , futbolcularımız ve hocamız (kalemi serbest olan) taraftarin neler düşündüğünü böylece daha doğrusal öğrenebilirler...

Yorum

• sebebi ne olursa olsun Trabzon merkeze ayın 2 sinde gelen eziklerin dergilerini gördükçe kahroluyorum... ezikler ayın başında dergilerini okuyor bizse sonunda hemde Trabzonda.... istanbul takımının dergisi geliyor buraya ama kendi takımımıznki gelmiyor....

artık yetkililler el atmalı bu duruma... şimdi yine muhalefet gibi olacak ama önceki yönetimde en geç ayın 4-5 inde geliyordu derginmiz.. bu yönetimin laçkalığı her alanda olduğu dergimizdede kendini gösteriyor maaalsef....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• şu Vizontele filmindeki belediye başkanının hoşuma giden ve beni güldüren bir söz vardır.

''biz bir haberi ilk duyup şaşırdığımızda şehirdekiler bu haberi çoktan unutmuş oluyorlar.''

diyeceğim şudurki diğer 3 takımın taraftarı dergilerini okuyup birdahaki sayıyı beklerken biz daha geçen ayki sayıyı okuyoruz ve abonelere dağıtılan dergilerin gecikme payıda cabası.bu konulara daha çok önem verilmesini istiyorum.

ikinci husus dergiyi sattırabilme stratetjilerinde eksiklikler olduğunu düşünüyorum.bu,güzel hediyeler posterler cd'ler vererek başarılabilir kanısındayım.çeşitli hediyeler (bileklikler,kolyeler,posterler,aksesuarlar),her ay bir sezonun gollerinin bulunduğu veya Avrupadaki bizi anlatan veya tarihimizi anlatan cdler...ve şuan aklıma gelmeyen birçok şey olabilir.
                                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 14.03.2007, 13:24. Sebep: NoT:üstte Erkan abimin (kutoz) yazısını bunu yazdıktan sonra okudum.ilk önerim geçerliliğini kaybetmiştir.:))
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim