Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün alabildim dergiyi..takvim sade olmuş biraz daha özenilebilirdi

Yorum

• Serdal Bey lütfen bu önerime cevap verin her sayıda olmasa bile en azından 3 sayıda bir yapılacak çekiliş vb. organizasyonla sporcularımızla bir öğlen yemeği tarzında süprizler yapılsa iyi olmaz mı ? böyle örnekler çok fazla...
      Eğer bir gün böyle bir şey olursa fikri öneren ben ilk sırayı almak ve Umut Bulut'la bir cafede çay içmek isterim , çayları da ben ısmarlarım

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serdal Bey lütfen bu önerime cevap verin her sayıda olmasa bile en azından 3 sayıda bir yapılacak çekiliş vb. organizasyonla sporcularımızla bir öğlen yemeği tarzında süprizler yapılsa iyi olmaz mı ? böyle örnekler çok fazla...
        Eğer bir gün böyle bir şey olursa fikri öneren ben ilk sırayı almak ve Umut Bulut'la bir cafede çay içmek isterim , çayları da ben ısmarlarım
        Dergi arasına koyduğumuz 100 adet abonelik kuponunun neden BMN'den hiç kimseye rastlamadığı ve tribünde karalenen lisanslı ürün giyen şanslı taraftarın neden kale arkası ya da maratondan olmadığı, neden hepsinin objektife baktığı dahi sorgulanabiliyorken, bu öneriniz sonucu ortaya çıkacak şanslı taraftarın gerçekten şanslı olduğuna inanmayacak olanların çıkacağı herkesin malumu olsa gerek...
        Öneriniz, sürekli ve düzenli eleştirileriniz gibi dikkate alınacaktır... Bu ve benzer öneriler ya da fikirler konusunda biz de zaman zaman kafa yoruyoruz ancak makul ve yapılabilirliği yüksek olanları hayata geçirmeye çalışıyoruz...
        Derginize olan ilginizden dolayı teşükker ederiz...
        Trabzonspor Dergisi...

Yorum

• ARtık dergimiz çoğu gazete bayiinde bulunabiliyor.. Özellikle benim gibi gurbetteki taraftarlar için iyi oluyor.. Hasret biraz da olsa diniyor..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak serdalsahin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dergi arasına koyduğumuz 100 adet abonelik kuponunun neden BMN'den hiç kimseye rastlamadığı ve tribünde karalenen lisanslı ürün giyen şanslı taraftarın neden kale arkası ya da maratondan olmadığı, neden hepsinin objektife baktığı dahi sorgulanabiliyorken, bu öneriniz sonucu ortaya çıkacak şanslı taraftarın gerçekten şanslı olduğuna inanmayacak olanların çıkacağı herkesin malumu olsa gerek...
            Öneriniz, sürekli ve düzenli eleştirileriniz gibi dikkate alınacaktır... Bu ve benzer öneriler ya da fikirler konusunda biz de zaman zaman kafa yoruyoruz ancak makul ve yapılabilirliği yüksek olanları hayata geçirmeye çalışıyoruz...
            Derginize olan ilginizden dolayı teşükker ederiz...
            Bir yerde konuştuk bitti, hala neden öyle bir şey olmadığının çabasındasınız anlamıyorum!!!

dediğim gibi koskoca Trabzonspor kulubü, satın alım gücünün en yüksek olacağı kısma dergi veriyosa ve bunun da nedeninin en iyi fotoğrafın orda çekilebildiğini söylüyorsa problem var demektir. ha yok derseniz yorumu burda ki arkadaşlara bırakıyorum...

Yorum

• ? "neden bmn e yansımıyor" veya "neden fotolar kale arkası - maratondan değil ve resime bakıyolar" diye soran oldu ha. Ne kadar dikkatli arkadaşlarımız var.. Bu kadar öküz altında buzağı aramaya gerek yok.. Dünya kadar dergide dünya kadar seyirci resmi yayınlandı.. hepsi mi foto çekenlerin tanıdığıydı? Makineye bakıldığında resim daha iyi çıkar diye biliyorum çok az olan fotoğrafçılık bilgimle.. Çekenler de bunu yalamaya çalışmış olabilir.. İyi niyetli bir çalışma bence..
              kötü niyet aramaya gerek yok.. Hepimiz aynı renklere aşığız..
              20+10+20+11 = 61
              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ? "neden bmn e yansımıyor" veya "neden fotolar kale arkası - maratondan değil ve resime bakıyolar" diye soran oldu ha. Ne kadar dikkatli arkadaşlarımız var.. Bu kadar öküz altında buzağı aramaya gerek yok.. Dünya kadar dergide dünya kadar seyirci resmi yayınlandı.. hepsi mi foto çekenlerin tanıdığıydı? Makineye bakıldığında resim daha iyi çıkar diye biliyorum çok az olan fotoğrafçılık bilgimle.. Çekenler de bunu yalamaya çalışmış olabilir.. İyi niyetli bir çalışma bence..
                kötü niyet aramaya gerek yok.. Hepimiz aynı renklere aşığız..
                sorunun ne olduğunu anladınız mı acaba ? sadece 6 7 fotoğrafdan bahasediyoruz. lütfen ne konuda tartıştığımızı iyi öğrenin sonra gelen yorumunuzu yapın lütfen

Yorum

• Yayıncı kuruluş da maç önceleri ve aralarında genellikle ( Avni Aker için söylyorum diğer stadları bilemem ) kapalı tribündeki izleyicileri yakın çekime alır.
                  Hayatında 5-10 tane maçımızı izlemiş ve birkaç defa Avni Aker'de bulunmuş herkes bunu bilir.
                  Demek ki orada müsait bir durum var...
                  Ne diye toprak deşiyoruz anlamadım.
                  Paranoya oluştu iyice...
                  Aksayan noktalar elbette var ama her şeyde de şark usulü uygulama izleri aranmaz yani...

Yorum

• Fotoğraf seçiminde biraz daha dikkatli olunması gerekiyor sanki.

Mesela anket bölümünün bu ayki konuğu Murat Tosun, en iyi Türk futbolcu tercihini Özer Hurmacı'dan yana kullanmıştı. Özer'in FB formalı değil de Ankaraspor formalı ya da milli formalı ya da formasız fotoğrafı konsa daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.

Bir de içindekiler kısmında Umut Bulut'un geçen sezonki, göğüs reklamı 'avea' olan formalı resmini koymuşsunuz. Ama 'avea'yı silip 'Türk Telekom' yazmışsınız ve biraz garip durmuş. Bu kadar uğraşmak yerine, 'Türk Telekom' formalı Umut fotoğrafı koysanız daha iyi olmaz mıydı?

Bu küçük ayrıntılar dışında, genel olarak beğendim dergiyi.

Ha bir de, derginin kapağında gösterilen takvimle çıkan takvim aynı değil. Hani bunun telleri?

Son bir söz; Cale posteri istiyorum!
                    En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 19.02.2010, 19:40.

Yorum

• Ben bu dergiyi nerden alacağım ? :s:s
                      FIRTINA

Yorum

• Tolgacım bayiilerde bulabilirsin.
                        Hiç olmadı online sipariş ver. Ücretsiz kapına gelsin.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tolgacım bayiilerde bulabilirsin.
                          Hiç olmadı online sipariş ver. Ücretsiz kapına gelsin.
                          Resmi sitedeki online sipariş vermek istedim ama durdurulmuş heralde girilmiyo
                          FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ...

Son bir söz; Cale posteri istiyorum!
                            Şşşş.. Sıranı bekle..

Ondan Önce Alan Posteri var.. Değilmi..?
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi sitedeki online sipariş vermek istedim ama durdurulmuş heralde girilmiyo
                              Hala mı yau.. Bir sormak lazım sebebini.

Serdal bey görünce yanıtlayacaktır zannediyorum.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şşşş.. Sıranı bekle..

Ondan Önce Alan Posteri var.. Değilmi..?
                                Ne Alan'ı yahu.

Mevkiden başlaması lazım,

Onur Recep Kıvrak olması lazım tabi ki.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim