arkadaşlar dergilerin bir kaç tane de olsa, elinizde eski sayıları mevcut mu? eğer elinde dergimizin eski sayıları olan varsa kendilerinin mesajlarını bekliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
Ağustos sayısı çıktı
Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos sayısı çıktı.
Dergimizin 90. sayısının kapak konusunu, başarılı oyuncumuz Didier Zokora oluşturuyor. “Maestro” lakabıyla kapakta yer alan Zokora'nın yanısıra yeni transferlerimizin tanıtıldığı Ağustos sayımız raflardaki yerini aldı.
Eren Albayrak’ın üç sayfalık anketinin yer aldığı dergimizin TrabzonCell'le soru cevap bölümünde Halil Altıntop'un sizden gelen sorulara verdiği cevaplar bulunuyor.
Harun Yavruoğlu ile Spor Olsun, Sizden Gelenler, Fırtına Çocuk bölümlerinin yanı sıra efsane futbolcumuz Ali Kemal Denizci’nin “Yeni sezona dair”, Uzman Psikolog Faruk Bozkır’ın “Futbol bize ne vermeli”, Uğur Biryol'un "İmece okulundan kültür evine", Sevecen Tunç'un "Bizde futbol" başlıklı yazılarını ve Rasim Mövsümoğlu'nun "Dünya'nın en iyi 50. golcüsü Burak Yılmaz" başlıklı araştırmasını okuyabilirsiniz.
Yeni sezon hazırlık kampımızdan hiçbir yerde göremeyeceğiniz fotoğrafların da yayınlandığı Ağustos sayımıza YAY-SAT ana bayilerinden, Ts Club web sayfasından, ya da online abonelik yoluyla ulaşabilirsiniz…
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoster yok hayal kırıklığı
Ben en çok Sanal Alemde Trabzonspor kısmını merak ediyorum dergi bize geç ulaşıyor alan varsa o kısım hakkında ufak bir bilgi verebilir mi ?BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak taraf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar dergilerin bir kaç tane de olsa, elinizde eski sayıları mevcut mu? eğer elinde dergimizin eski sayıları olan varsa kendilerinin mesajlarını bekliyorum.
eski sayıları sorduğuna göre sende biriktiriyorsun galiba . eksik mi var?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Yorum
-
eski sayıları sorduğuna göre sende biriktiriyorsun galiba . eksik mi var?Burak Yılmaz: "Delil Yok :):):):):):):):):)"
Yorum
-
Poster olmalıydı.
Uzun zamandır Şenol hocanın posterini bekliyorum. Bakalım ne zaman olur..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Serdal eline sağlık kapak gayet güzel olmuş. ( Grafik tasarımcı yorumu, uzman yorumu da diyebilirsiniz )
Dergiyi henüz almadım ama forma tanıtımı için çekilen fotoğrafların diğerlerini de görmek istiyoruz hatta poster olsa güzel olur.
Bu konu ile ilgili bir çalışmanız olacak mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum