Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar dergilerin bir kaç tane de olsa, elinizde eski sayıları mevcut mu? eğer elinde dergimizin eski sayıları olan varsa kendilerinin mesajlarını bekliyorum.
    Burak Yılmaz: "Delil Yok :):):):):):):):):)"

Yorum

• Ne zaman çıkıcak acaba?
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Ağustos sayısı çıktı

Kulübümüzün Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ağustos sayısı çıktı.

Dergimizin 90. sayısının kapak konusunu, başarılı oyuncumuz Didier Zokora oluşturuyor. “Maestro” lakabıyla kapakta yer alan Zokora'nın yanısıra yeni transferlerimizin tanıtıldığı Ağustos sayımız raflardaki yerini aldı.

Eren Albayrak’ın üç sayfalık anketinin yer aldığı dergimizin TrabzonCell'le soru cevap bölümünde Halil Altıntop'un sizden gelen sorulara verdiği cevaplar bulunuyor.

Harun Yavruoğlu ile Spor Olsun, Sizden Gelenler, Fırtına Çocuk bölümlerinin yanı sıra efsane futbolcumuz Ali Kemal Denizci’nin “Yeni sezona dair”, Uzman Psikolog Faruk Bozkır’ın “Futbol bize ne vermeli”, Uğur Biryol'un "İmece okulundan kültür evine", Sevecen Tunç'un "Bizde futbol" başlıklı yazılarını ve Rasim Mövsümoğlu'nun "Dünya'nın en iyi 50. golcüsü Burak Yılmaz" başlıklı araştırmasını okuyabilirsiniz.

Yeni sezon hazırlık kampımızdan hiçbir yerde göremeyeceğiniz fotoğrafların da yayınlandığı Ağustos sayımıza YAY-SAT ana bayilerinden, Ts Club web sayfasından, ya da online abonelik yoluyla ulaşabilirsiniz…

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Poster yok hayal kırıklığı
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• arkadaşlar dergilerin bir kaç tane de olsa, elinizde eski sayıları mevcut mu? eğer elinde dergimizin eski sayıları olan varsa kendilerinin mesajlarını bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Poster yok hayal kırıklığı
              Aynen abi yaa

Ben en çok Sanal Alemde Trabzonspor kısmını merak ediyorum dergi bize geç ulaşıyor alan varsa o kısım hakkında ufak bir bilgi verebilir mi ?
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Vay Zoko'ya bak

Yorum

• İlk olarak taraf61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar dergilerin bir kaç tane de olsa, elinizde eski sayıları mevcut mu? eğer elinde dergimizin eski sayıları olan varsa kendilerinin mesajlarını bekliyorum.
                  bende bugüne kadar ki dergilerin tamamı var. sağlam bir arşiv oluyor

eski sayıları sorduğuna göre sende biriktiriyorsun galiba . eksik mi var?
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [B]

Adam harbi Maestro

Yorum

• eski sayıları sorduğuna göre sende biriktiriyorsun galiba . eksik mi var?
                      evet ben de biriktirmeye çalışıyorum. size göre ben yeni sayılırım; daha 27 adet. eğer yardımcı olabilirseniz mesajınızı beklerim...

Yorum

• Kapak fena değil bana göre ama eksik sadece kıyafet ile olmamış elinde baget(çubuk) olsaymış tam bir "maestro" kapağı olabilirmiş. Örnek: yukarıda ki gibi bir fotoğraf.
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• Poster olmalıydı.
                          Uzun zamandır Şenol hocanın posterini bekliyorum. Bakalım ne zaman olur..
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• kapak mükemmel olmuş gereksiz ayrıntılarla boğmamışlar adamı çubuk falan hoş durmazdı
                            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Kapak süper olmuş çok beğendim diğerleri gibi beyaz kapak tercih etmememiz ayrıca güzel oldu
                              Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Serdal eline sağlık kapak gayet güzel olmuş. ( Grafik tasarımcı yorumu, uzman yorumu da diyebilirsiniz )

Dergiyi henüz almadım ama forma tanıtımı için çekilen fotoğrafların diğerlerini de görmek istiyoruz hatta poster olsa güzel olur.

Bu konu ile ilgili bir çalışmanız olacak mı?
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X