Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haziran-temmuz tek sayı olarak çıkıyor kardeş.

Yorum

• ağustos sayısı dün elime gecti ilk dikkat ettigim sey uzun zamandır gündemi oyalayan cocuk kösesiydi yavru kaplan yavru yunus yavru hamsi muhabbetlerinden sonra cok ta begendigim bir isim bulmuslar tebrik etmek lazım fırtına çocuk hayırlı olsun
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Atilla Alp bey bana burdan 1,5 ay önce özel mesaj atarak bu isimleri beğendiğini söylemişti.

Bu isim bu siteden çıktı.Haberiniz ola...

Harbiden çok güzel oldu..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Dergi aboneliğim geçen ay bitti.Kulüpten bir hanımefendi aradı devam ettircekmisiniz diye. Bende kredikartım yanımda değil 10 dakika sonra tekrar arayın devam ettireceğim diye söyledim..

Hala arayacaklar

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dergi aboneliğim geçen ay bitti.Kulüpten bir hanımefendi aradı devam ettircekmisiniz diye. Bende kredikartım yanımda değil 10 dakika sonra tekrar arayın devam ettireceğim diye söyledim..

Hala arayacaklar
            Ben de bundan korktuğum için 6 ayda bir arayıp aboneliğimin ne durumda olduğunu soruyorum...

Yorum

• yavru kaplan fırtına çocuk olarak değiştirilmiş bilginize...
              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ağustos sayısı dün elime gecti ilk dikkat ettigim sey uzun zamandır gündemi oyalayan cocuk kösesiydi yavru kaplan yavru yunus yavru hamsi muhabbetlerinden sonra cok ta begendigim bir isim bulmuslar tebrik etmek lazım fırtına çocuk hayırlı olsun
                Gerçekten O kadar tartışmadan sonra sevinilecek bir husus FIRTINA ÇOCUK
                ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ

"Of' lu" yuz Elhamdülillah

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ağustos sayısı dün elime gecti ilk dikkat ettigim sey uzun zamandır gündemi oyalayan cocuk kösesiydi yavru kaplan yavru yunus yavru hamsi muhabbetlerinden sonra cok ta begendigim bir isim bulmuslar tebrik etmek lazım fırtına çocuk hayırlı olsun
                  Bende bunu yazmak için girmiştim.Dergiyi bugün aldım ve ilk o sayfalara yöneldim.Yavru Kaplandan daha hoş olmuş.Taraftarı dikkate almaları güzel bir konu.Umarım şu tasarım işinede el atarlar.
                  Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Atay Aktuğ döneminin dergilerini çok arıyorum açıkçası...Fotoğrafları bile ayrı bir güzeldi sanki...Alışkanlık kötü bir şey galiba

Ama tabii,dergiyi almaya devam
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Begümcüm yorumuna aynen katılıyorum.
                      Atilla Alp Bey de muhakkak çok çalışıyor,eline sağlık ancak ben dergideki Bülent Gürkan editörlüğünü ve Aytekin Akay faktörünü çok özledim.

Ayrıca; Yavru Kaplan isminin değişmesine de çok sevindiğimi belirteyim. Atilla beye sonsuz teşekkürler.

Resmi site de sonunda güncellendi;

Takımımızın golcü futbolcusu Gökhan Ünal ile Arjantinli yeni transferi Gustavo Colman Trabzonspor Dergisi’nin bayilerde yer alan Ağustos sayısında camiaya ve taraftarlara çok önemli mesajlar verdiler.

"Gol Kralı" ünvanlı forvetimiz Gökhan Ünal, geçen süre içerisinde Trabzonspor’a gelerek ne kadar doğru bir karar verdiğini anladığını vurgularken, Arjantinli Colman, İspanyolca dışında farklı bir dil bilmemesinin önemli olmadığını belirterek saha içinde futbolun dilinin tek olduğunu belirtti.

Dergimizin bayilerde yer alan ağustos sayısında ayrıca Bolu’nun Gerede ilçesinde yapılan 12 günlük hazırlık kampı, birbirinden güzel fotoğraflar ve bütün detaylarıyla özel kamp günlüğü dosyasında okuyucularımıza ulaşacak.

Bu yıl Türkiye 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Basketbol takımımızın çiçeği burnunda Antrenörü Alaaddin Yakan yeni sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Yakan, Trabzon’dan önemli izler bırakarak ayrılacaklarını belirterek, “Trabzon basketbol şehri olacak” dedi.

Birçok önemli konunun yer aldığı ve 5 YTL’den bayilerde satışa sunulan Trabzonspor Dergisi, dopdolu içeriğiyle ağustos sayısıyla da okuyucuların ellerinden düşmeyecek.

Yorum

• Haklısın Gamze'm.Aytekin abinin katkısı yokluğunda daha çok anlaşılıyor galiba.Şu an dergimizin çıkmasında emeği olanlara da teşekkürler tabii ama,dedim ya,alışkanlıklar kötü.

Derginin kapağına bayıldım Mersin'e ancak gelmiştir zaten,bir bakayım en iyisi...
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bu dergiyi www.trabzonspor.com.tr sitesi hariç sipariş verebileceğimiz başka site var mı acaba?
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Sanırım D & R'ın sitesinden de ısmarlayabilirsin Mert. Ama kargo ücreti alırlar.

Bu arada; dergi abonelerine dergileri ulaştı mı acaba?

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sanırım D & R'ın sitesinden de ısmarlayabilirsin Mert. Ama kargo ücreti alırlar.
                              Kargo ücreti önemli değil bana doğru sayıyı getirsinler o bana yeter.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• en kısa zamanda alıcaz yavru kaplan isminin değişmesi sevindirici evet atay aktuğ zamanındaki dergiler çok güzeldi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim