dergim bugun geldi, yorumsuz....!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Dergisi
Daraltma
X
-
Kırklareline arka taraftan bir yol açıldıda haberimizmi yok.İstanbulda yaşıyorum bana gelmedi sana geliyor ne iş anlamadımİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDergi elime yeni geçti, nedendir bilinmez bu ayki dergiyi alır almaz daha bir sıcak kucakladım
sanki dergide de giderek birşeyler rayına oturacak gibi...daha fazla basketbol haberi de olacağı düşünülürse içerik bu sene çok zengin olacak...
Yorum
-
banada geldi demekki batıdan başladılar yakın da o tarafa gelir.İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırklareline arka taraftan bir yol açıldıda haberimizmi yok.İstanbulda yaşıyorum bana gelmedi sana geliyor ne iş anlamadım
Yorum
-
Bu hafta sonu D&R mağazasına gittim.. Dergimizi sordum..
Şöyle bir arşive baktı ve Mart ayından beri Trabzonspor dergisi gelmiyor dedi..
Çok yazık gerçekten.. Başkent'te o kadar çok taraftarı olan bir klübün bu şekil amatörce hatalar yapması yakışmıyor..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Hollandaya bile geldi, once postaci alip okumasin seninkini?İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırklareline arka taraftan bir yol açıldıda haberimizmi yok.İstanbulda yaşıyorum bana gelmedi sana geliyor ne iş anlamadım
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Sonunda dergimizin bu sayısını aldım.. Dün KPSS için Gazi Hukuk Fakültesi'ne gittim.. Hemen AŞTİ'nin yanında bilen bilir..
AŞTİ'de ki küçük gazeteciler de dergimizi buldum ve aldım..
Yani durum bundan ibaret..
Ne kadar mantıklı artık siz karar verin..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Süleyman Bana iki tane birden geldi.İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırklareline arka taraftan bir yol açıldıda haberimizmi yok.İstanbulda yaşıyorum bana gelmedi sana geliyor ne iş anlamadım
Yanı size gelmeyip bana iki tane gelmesini bende anlayamadım
İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
Valla banada geldi.:hııhDergisi gelmeyen Ayşeyi bulsunİlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman Bana iki tane birden geldi.
Yanı size gelmeyip bana iki tane gelmesini bende anlayamadım 
Yorum
-
aynen benimde üye olduğum hafta elime ulaştı dergiİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben internetten üye oldum. 1 hafta geçmeden dergi elime geçti.
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum