Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Dergisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dergim bugun geldi, yorumsuz....!!
    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dergi elime yeni geçti, nedendir bilinmez bu ayki dergiyi alır almaz daha bir sıcak kucakladım sanki dergide de giderek birşeyler rayına oturacak gibi...daha fazla basketbol haberi de olacağı düşünülürse içerik bu sene çok zengin olacak...
      Kırklareline arka taraftan bir yol açıldıda haberimizmi yok.İstanbulda yaşıyorum bana gelmedi sana geliyor ne iş anlamadım

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kırklareline arka taraftan bir yol açıldıda haberimizmi yok.İstanbulda yaşıyorum bana gelmedi sana geliyor ne iş anlamadım
        banada geldi demekki batıdan başladılar yakın da o tarafa gelir.

Yorum

• içini bilmiyorum ama kapağı güzel görünüyor....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu hafta sonu D&R mağazasına gittim.. Dergimizi sordum..

Şöyle bir arşive baktı ve Mart ayından beri Trabzonspor dergisi gelmiyor dedi..

Çok yazık gerçekten.. Başkent'te o kadar çok taraftarı olan bir klübün bu şekil amatörce hatalar yapması yakışmıyor..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Hollandaya bile geldi, once postaci alip okumasin seninkini?
              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• abiler yaa site degi berbat dızaynları falan en kısa zamanda değiştirsinler.

Yorum

• dergimiz son derece kaliteli ancak her sayı değişik bir promosyon uygulanırsa satış sayısı dahada artabilir

Yorum

• Sonunda dergimizin bu sayısını aldım.. Dün KPSS için Gazi Hukuk Fakültesi'ne gittim.. Hemen AŞTİ'nin yanında bilen bilir.. AŞTİ'de ki küçük gazeteciler de dergimizi buldum ve aldım..

Yani durum bundan ibaret..

Ne kadar mantıklı artık siz karar verin..

Yorum

• Dergide beni en çok sevindiren şey Aytekin Akayın da röportajlarına başlamış olması oldu...

Yorum

• Özellikle Song'un röportajı şahane olmuş..

Yorum

Süleyman Bana iki tane birden geldi. Yanı size gelmeyip bana iki tane gelmesini bende anlayamadım
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süleyman Bana iki tane birden geldi. Yanı size gelmeyip bana iki tane gelmesini bende anlayamadım
                            Valla banada geldi.:hııhDergisi gelmeyen Ayşeyi bulsun

Yorum

• ben internetten üye oldum. 1 hafta geçmeden dergi elime geçti.
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben internetten üye oldum. 1 hafta geçmeden dergi elime geçti.
                                aynen benimde üye olduğum hafta elime ulaştı dergi
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim