Formaların fiyatları gerçekten çok uçuk bunu kabul etmek lazım. Pahalı olduğu için forma almak istemeyen insana da hiçbir şey diyemezsin ama neden kendinize bahane arıyorsunuz ? Yok yönetim kötüymüş yok takımda topçu yokmuş, derbi galibiyeti yokmuş. Bunların ne alakası var forma almamakla ? Formaları beğenmedim almak istemiyorum diyince yadırganacak mısınız ?
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
su videoyu ben gördümde ilk düsüncem kim bunlara bu formalari hediye etti diye sordum. Tuhaf kimse sormamis ama bakin internetde satisa koymuslar
sampiyon olmadik avrupada macimiz yok, olsa bile sehirde insanlar neden forma giynip geszin. Reklam amacli cocuklara turuncu forma verip video cektiler sizde yediniz
is bu kadar.
Yorum
-
Birakin bu sacma yorumlari.. parayi sokaktan mi topluyoruz... joma formasina 76€ verecem bununla lundstarm savic barisic gibi adamlari getirecekler.. sagol kaldin ben almim..
Trabzonspor su am sahipsiz kaldi kim ne derse desin ED kulübü babasini. Mali gibi kullaniyor kimsede sesini cikartamiyor
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Merak edenlere , çubuklunun kumaş kalitesi kötü malesef Turuncu ve Bordo formanın kalite iyi ama onlarda da arma olmasa TS forması demessin. Joma , Macron vs uzak durmak gerek garanti markalarla anlaşıp yolumuza bakalım. Birde bayram önü şehirde herkes formayla dolaşıyordu çocukta görüp özendi fakat çocuk formaları daha gelmemiş alamadık , geçen senenin antrasit gold takımını almak zorunda kaldım , büyük acemelik.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Çubuklu alınır.
Gerisini görmek gerekSonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:Yorum
-
-
Yorum
-
Çocuk formaları da çıkmış merak etmeyin. Kumaş olarak ve bordo daha kaliteli.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum