Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çocuk çubuklu forması çocukların kafasından girmiyor. 5 yaşındaki oğluma 6 yaş formasını giydiremedik. Mağazaki arkadaşlara söyledik evet yaka kısımları çok dar dediler. Burdan yazalımda belki birileri okur da kontol sağlar.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Eşorfman takımı giymeyi her zaman sevdim. Hep de aldım. Jomaya geçtiğimizden beri almadım. Kalitesi inanılmaz kötü. Macron daha iyiydi. Şimdi de görseli iyi gözüküyor, kalitesini bilmiyorum ama bu sefer de fiyat Bi değişik.
      adidas vs ile pahalı olur diye çalışmadığımız söylenmişti sanki e bu fiyatlar ne
      sosyal medyada gördüm. avrupadaki takımlarla karşılaştırıyorlar madridin adidas ürünleriyle kapışıyor bizim fiyatlar
      gs puma o da mesela citynin aynı ürünlerinden pahalıya satıyor
      bizim ülkede fiyatları kim belirliyor aga ya
      neye göre biz gs ile beraber madrid cityden üstelik daha kalitesiz ürünleri pahalıya alıyoruz
      neyi kaçırıyoyum?
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yeni formaları beğendim, formalar şehane...

Yorum

• TS club ler sinek avlıyor..giren de meraktan gezip çıkıyor..NFC falan kandırırız diye mi düşündüler bilmiyorum ama tutmadı..insan yaşadığı memleketi bilmezmi..

Çevremde parası olan kişilerin futbola ilgisi yok ne maça gider ne forma hevesi var..futbol ve forma hevesi olan arkadaşlar da hep orta gelirli benim gibi onlar da 3200'ü nasıl versin, kendine mi alsın eşine çocuğuna mı alsın..

yap 1500 TL sürümden kazan.. Millet kemeraltında 600 TL'ye korsan alana kadar orjinal alsın kulübe girsin..
          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Yeni sezon antrenman ürünleri ortaya çıkmaya başladı.
            Ürün güzel görünüyor ama yine plansızlığın yansımasını görüyoruz. Forma setleri planlanırken antrenman kitleri maç önü formaları eşofman takımları hepsi bir bütün olarak planlanmalı. Bu planlamalar en az 3 yıllık setler olarak baştan düşünülmeli.

Forma setinde kullanılacak açık renk formalar koyu renk formalar bordo mavi dengesi, hepsi bir bütünlük içinde olmalı. O sezon sponsorun sunduğu seçenekler içinde bir tutarlılık yakalanmaya çalışılmalı. Bizim formaların armaları farklı yakaları farklı şortları farklı. Antrenman ürünüyle aynı sezonda üçüncü farklı bordo şortu da görmüş olduk.

Normalde antrenman ürünlerinde farklı renkler deneme özgürlüğümüz var. Kurumsal bir renk sklası çıkarılır ona göre bir set yapılır.

Diğer takımlara göre formalarımız güzel ama kendi içinde uyumları ve kullanım esneklikleri kısıtlı. Sürekli sponsor değişikliği de iyi bir şey değil.
            Sorun sponsorda değil bizim seçtiklerimizde oluyor hep.

Takım yeni sezonda başarılı olunca hepsi gözümüze daha güzel görünür merak etmeyin.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 01.07.2025, 14:18.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Dexter M.
              Dexter M. yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Evet çok şık görünüyorlar.

• adidas güzel iş çıkarmış. renkler kötü ama forma dizaynları güzel.

Yorum

• adidas'ın bir ağırlığı var joma kıytırık ispanyol takım havası veriyor.

bu fotodaki arma güzel
              En son wakaeme tarafından düzenlendi; 02.07.2025, 20:13.

Yorum

• Adidas ne ya joma bize özel forma yapay !!! Vizyonunuz batsın emi.
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• joma ile son sene sanırım. umarım öyledir

seneye beşiktaş ve fenerbahçe elit kategoride olacaklarmış adidas'ta

bu da biraz ön izleme gibi olmuş:

tasarım olarak çok iyi değil bence ama yaklaşım olarak iyi-kötüsünden çok özel ve ilgi çekici. onların formalar 4200₺​ bizimkiler 3200₺​. şahsen joma olana bu parayı vermektense adidas olana o parayı vermeyi yeğlerim
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 03.07.2025, 09:38.

Yorum

• Kappa ile devam edilmesi, hatta olası bir anlaşmanın zolanması taraftarıyım.

Yorum

• Beyaz formanın satış tarihinin 3 Temmuz olması anlamlı olmuş.

Yorum

• şöyle bir dep formamız olmadı anasını satayim anca siyah beyaz gri gold turuncu fuzuli renkler

Yorum

• 2025-26 Süper Lig Forma Tedarikçileri → Bu sezon Süper Lig'de Adidas 7 takım ile en çok tercih edilen tedarikçi olacak. → Puma ve Nike 3 takıma tedarik sağlayacak. → Hummel 2; Wulfz, Umbro ve Joma ise 1'er takımın tedarikçisi olacak.​

Yorum

• Öyle ya da böyle sette bir uyum var. Bizim formaların hepsi ayrı dünyalardan gelmiş gibi.

Yorum

• Bu detayların mavi olduğunu düşünsenize

Şu gri ürün forma olarak çıksaydı keşke.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim