Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
üzerinde Trabzonspor logosu olan her şey güzeldir romantizmine girmeden yorumluyorum. formalarımızın dördü de çok kötü. onuachu çubuklusu ve gövde bordo kollar mavi fiks olmalı. bir tane de alternatifi turuncu yap beyaz yap ne yapıyosan yap ama muhakkak bordo mavi detay koy bitir.Yorum
-
-
Yorum
-
Formaları hafta sonu deneme fırsatı buldum, 3 forma da hoşuma gitti ancak favorilerim çubuklu ve bordo oldu vücutta duruşu vs. gerçekten bana göre çok iyi. Çubuklunun kumaşı bordo ve turuncuya göre zayıf, bordo ve turuncunun jakarlı kumaş olması formaya hava katmış. Geçen seneki formalarda da XL beden giyiyordum bu seneki formalarda da XL beden benim için tam oldu. Önceliğim çubuklu ve bordo formaları almak olacak.Yorum
-
Şu Arial'den kurtulalım artık. Trabzonspor için tasarlanmış font varken kulüp taraftar için bunun baskısını neden yapmaz?

Yorum
-
-
Yeni transferimizi formamızdan öğrenebilirsiniz. Test ettim çalışıyor ( forma yıkandı NFT özelliği çalışıyor )
Yorum
-
Yorum
-
-
-
Trabzonspor Eşorfman takımı giymeyi her zaman sevdim. Hep de aldım. Jomaya geçtiğimizden beri almadım. Kalitesi inanılmaz kötü. Macron daha iyiydi. Şimdi de görseli iyi gözüküyor, kalitesini bilmiyorum ama bu sefer de fiyat Bi değişik.1 FotoğrafYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum