Bazı diğer takımların formalarıda çok güzel ve dünyadaki çoğu takım sanırım bu forma konusunda başarılı.Özellikle Aston Villa bu işi biliyor...
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çubuklu hariç Trabzonspor forması yok, çubuklunun desen işini biraz abartmışlar ama yine de çok güzel forma.
Diğer 3 ü de başka takımların forması gibi,
Trabzonspor u bilinçli şekilde takip edenlerin dışında kimse görünce ahanda bu TS forması diyemez.
TS sevgisi, yaptığımız destek falan tartışılmıyor, konu bizi temsil eden insanların zevksizliği ve mallığı, suç Joma nın değil bizim dümencilerin, yoksa forma iyidir kötüdür herkes alıp bi şekilde destek olacaktır.
Sonuç
Çubuklu şahane, diğer 3 ü hikaye.Yorum
-
Aynı fikirdeyim..bordo forma yapılmış ,içinde altın rengi benzeri ile harman yapılmış..nerede bunun mavisi.. turuncu formaya siyah eklemişler.. merak ediyorum gerçekten bu formayı giyip maça mı çıkacaklar.. zaten insanlar tepkili alan çok yok Maraş caddesinde bir kaç taraftarın üstünde gördüğüm de hiç de Trabzonspor taraftarı gibi hissiyat vermiyor..o ruh gitmiş..Çubuklu hariç Trabzonspor forması yok, çubuklunun desen işini biraz abartmışlar ama yine de çok güzel forma.
Diğer 3 ü de başka takımların forması gibi,
Trabzonspor u bilinçli şekilde takip edenlerin dışında kimse görünce ahanda bu TS forması diyemez.
TS sevgisi, yaptığımız destek falan tartışılmıyor, konu bizi temsil eden insanların zevksizliği ve mallığı, suç Joma nın değil bizim dümencilerin, yoksa forma iyidir kötüdür herkes alıp bi şekilde destek olacaktır.
Sonuç
Çubuklu şahane, diğer 3 ü hikaye.
Bu kulübün renkleri mi değişti de haberimiz yok..bir tane fantezi forması yaparsın anladık da bunlar nedir böyle..
Her yıl bir kendime bir çocuğa alırdım bu yıl ilk defa almadım..her ne kadar Çubuklu göz kırpsa da
Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Beyaz formayı şu model yapıp logo sponsor herşeyi bembeyaz yapsaydık keşke.
Yorum
-
Forma setlerini seçerken en az üç yıllık plan yapılmalı.
Çubuklu forma kalın mı olmalı ince mi? Bu bir önceki sezon ve bir sonraki sezona bağlı kurgulanmalı.
Aston Villa tarzı bizim klasiklerimiz arasında mutlaka yer almalı.
Alternatif renk kullanılabilir ama mutlaka küçük te olsa bordo mavi detay olmalı.
Forma seti yaka, şort, çorap, renk ve açık koyu dengesi içinde kullanılmalı.
Bordo, mavi, beyaz doğru şekilde kombin edilince ortaya güzel işler çıkar.
Forma modelleri birbiri ile uyumlu olmalı. Armalara da bir standart getirilmeli.

Yorum
-
Bir de şu Arial font saçmalığı son bulsa keşke. Fenerbahçe'nin hakkı olmadığı halde 5 yıldız kullanması ve sırf Arial ile başlıyor diye bambaşka bir yazı tipi kullanması da ayrı fecaat.
Formalarda kullanılan sponsor logoları da forma tasarımının önemli bir parçası. Doğru sponsor ve forma numarası formayı çok daha şık hale getiriyor.
Trabzonspor özel tasarlattığı fontu taraftara sattığı formalarda neden kullanmaz ki?

Tasarım beğenilir beğenilmez ama forma setinin uyumunu görüyor musunuz?
Yorum
-
abi her şey bir yana şu forma ve antreman kitlerini seçen/seçtiren yöneticilerden font vs. konularda incelik beklemek bence büyük hayal. basit aksiyonların güzel sonuçları olabilirdi
anderlecht'in set en sevdiğim renk mor olduğu için tam benlik olmuş. bir de dediği gibi çok tutarlı. arma kullanımı ve sponsoru sevmedim sadeceYorum
-
Hazırlık maçı ile birlikte formaları futbolcularımızın üzerinde görmüş olduk. Bir de şu Arial fontu saçmalığı bitse
Yorum
-
Bugün Tekirdağa yolum düştü..bir mağazanın önünden geçerken forma satan bir magaza gördüm.. tüm takımların forması vardı..bjk gs fb nin forma kaliteleri muhteşemdi..bizim formalar ile diğer formalar arasında çok belirgin bir kalite farkı var..kumaşından yazılarına kadar.. resmen kazıklanıyoruz..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Bordo forma ve bordo antrenman kiti muhteşem duruyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
herkese merhaba, konu ile alakası yok ama transfer başlığına yazmak istediğim zaman "sayfayı görüntüleme yetkiniz yok" uyarısı alıyorum. yardımcı olabilir misiniz ? bu başlıkta da fotoğraf yükleme zorunluluğu olduğu için aldığım hatanın fotoğrafını yüklüyorum.1 FotoğrafYorum
-
Daha önceden çok yetenekli taraftarlarımız vardı.Kendileri örnek olması amacı ile güzel ve şahane formalar Trabzonspor formaları tasarlayıp, sosyal medya adreslerinde yayınlıyorlardı.Arada bir burada görüyorduk, örnek olması amacı ile onların paylaşımlarını görmek de güzel olur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum