Formalar güzel görünüyor açıkçası ama yukarıda da söylendiği gibi siyah formada bordo ve mavi detaylar da olsa daha güzel olmaz mıydı?
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Set doğruysa tamamen hayal kırıklığı.
Kollara uzanmayan çubuklu formalardan nefret ediyorum. Taraftarın genel kanısı da böyle. Geçen sezonda tasarım aynıydı ama en azından hoş detaylarla bezeliydi.
Villa tarzına dönmeleri güzel ama formada beyaz detaylar yoksa Beyaz logo ve sponsor yazısı çok sırıtacak.
Siyah forma tasarım olarak gayet hoş duruyor. Siyah ve Altın uyumu hep iyi olmuştur keşke bordo Mavi detayları boğmadan güzelce yedirebilselermiş ama çokta önemli değil.
Mavi formada bordo detaylar çok belirgin şekilde verilmemeli aksi takdirde mavi üzerinde çok patlayacak gibi duruyor
Genel olarak ele alırsak set her zaman olduğu gibi uyumsuz. Villa tarzı forma zaten bordo ağırlıklı(aksi olma şansı yok) Çubukluyu mavi ağırlıklı yapmaları gerekiyordu.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-

siyahla beyaza vs fazla mı takıldık kaldık
bordo ve maviyle uyacak tonla renk var
farklı renkler neden denenmiyor
her sene ille aynı renk çıkması mı gerekiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Öyle olunca da herkes başlıyor yok gerçek renklerimiz bu değil, yok renkleri tutturamadık, yok Karabükspor gibi olduk falan filanTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Bir tane formada gerçek renkleri korursun
ikinci üçüncüde farklı tonları denersin
dördüncü formayı da ille siyah beyaz değil yine farklı milyonlarca renkten biriyle her sene veya iki senede bir deneyebilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
-
-
Yorum
-
Yeni sezon formalarımız, 14 Haziran Cuma günü saat 15.00 itibarıyla tüm TS Club mağazalarımızda ve trabzonspor.com.tr adresinde satışa sunulacak.Yorum
-
Formalar bugün 15:00'e kadar TS Club mağazalarında satışa sunulacak ancak herhangi bir videolu tanıtım ya da lansman yapılmadı? Taraftarların gidip foto çekmesiyle öğreneceğiz herhalde. İlginç bir planlama. Dün akşamdan tanıtılmalıydı.Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
-
soldan saga: siyah, aston villa, cubuklu, mavi (cubuklunun altina beyaz sort görecez. arkadan maalesef Elazigspor vakasi olur yine)Yorum
-
Yorum
-
Yeni Forma Teknik Sponsorumuz "Joma" ve Ürünleri
baya kötü ve kalitesiz duruyorlar geçen seneki formalar gibi. ama yine de onlardan iyiler
macron’u arar oldukEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.06.2024, 15:08.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum