Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımı Nuri bey ve torpillisi ziyadan kurtaralım. Ondan sonra Bu başlığı tekrar gündeme getiririz!!!!
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

• Şaka yapıyor olmalı..
        When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• NE bilim bu formu acan arkadas ya TRABZONLU değil yada çok şakacı bi insan......
          tRaBz10SpOr

Yorum

• ?

İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            NE bilim bu formu acan arkadas ya TRABZONLU değil yada çok şakacı bi insan......
            Trabzonluyum, Trabzonspor'lulugumu tartismam, Trabzonspor'un sampiyonlugu da benim icin ciddi bir olaydir, bu olayla dalga gecmem..

Bence siz Ya Trabzon'lu degilsiniz ya da sampiyonluga inanmiyorsunuz ??
            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• hangi şampiyonluktan bahsediyoruz anlamadım daha türkiye kupası mı yoksa haa ozaman sorun değil maça gider maçda kutarım onun dışında bir şampiyonluk beklemiyorum bizim takımdan çünkü gerek yok takımda ruh yok bu ruhsuzlukla ne şampiyonu olcaklar

Yorum

• valla ne diyeyim bu şampiyonluk için. önce şöyle diyeyim. rüyayı gerçekleştirmek için uyanmak gerekir. heralde bizde önce ziyayı göndermemiz lazım. sonra m.ali yılmaz. ibrahim cevahir. gibi paralı 3-4 yönetinicin yönetime gelim yıldız transyerler yapması lazımm. şu anda havanda su dövüyoruz. yada tüfeksiz ava gidiyoruz. şampıyonluğu görürsek heralde türkiyede görülmemiş kutlamalara katkımı en yüksek seviyede veririm.

Yorum

• şu anda trabzonspor şampiyon olursa(hayal) başka bir anadolu takımı(bursa,kayseri gençler gibi...) şampiyon olmuş gibi karşılanır hiç trabzon daha once altı defa olmuş denmez çünkü şimdi trabzonu yönetenler ve futbolcular ne yazık ki takımı bu hale getirdiler ... yani trabzon şampiyon olursa kıyamet kopar
                  .:'TraBz0nSp0r':.
                  X ANTİ istanbul X

Yorum

• aslında yazılanları okuyunca gözümün önüne geliyorda nasıl bir duygu olduğunu çıkaramıyorum. Allah inşallah o günü görmeyi nasip eder bize!

Yorum

• Şu yöentimden kurtulduğumuz an galiba büyük bir kutlama yaparız..

Yorum

• sampiyon oldukda kaldi kutlamasi
                        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• sen hem dünün hem yarınların şampiyonusun trabzonum

Yorum

• son sayfada yapılan yorumlar bütün şevkimi kırdı be
                            ilk sayfalarda herkes o gün için bişiler söylemiş
                            gercekten gözlerim doldu
                            o anı düşünemiyorum bile ya,kendimi kontrol edebileceğimi de sanmıyorum
                            Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• ya Allah aşkına şu konuyu kilitleyin, bir sürü ziyaretçi geliyor buraya rezil oluyoruz daa

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nokta
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim