bu takım bu kulüp bizde balans malans bırakmadı hepsini yaktık!!!küme düşüyoruz yazdıklarımıza bak...rabbim sen büyüksün yardım ihsan eyle şu kullarına....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aminnn......İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım bu kulüp bizde balans malans bırakmadı hepsini yaktık!!!küme düşüyoruz yazdıklarımıza bak...rabbim sen büyüksün yardım ihsan eyle şu kullarına....Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
beraber atalım lan uğur amuda kalkıp yürüyelim sora cadde ye akar orda şovumuzu yaparız forma atkılarlaİlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyon olalım varya kadıköy bogadan bizim eve kadar takla ata ata gelirim

Yorum
-
Arkadaşlar,bu tabloları hepimiz nasıl özledik,burnumuzda tütüyör.işte bu anıları canlı yaşamak istiyorsak bizlere de görev düşüyör.Şöyle ki,,,, 1 .Acil olarak imkan dahilinde külübümüze üye olalım,söz hakkımız olsun.2.Külübümüze paralı başkan değil,işin ehli liyakatli kişiler aranıp bulunmalı,3.İmkanlarımız dahilinde takımı yanlız bırakmayalım,maçlara gidip futbolculara yanınızdayız mesajı vermeliyiz,4,Külübün resmi eşyalarını alıp takıma destek vermeliyiz, vb.bunun gibi konulara duyarlı olursak bence taraftarlık görevini yerine getirmiş oluruz,bizden söylemesi,,,hayırlısı inşallah,,,
TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;
Yorum
-
Birincisi simdiden hazirlanmakta fayda var.. Malum bunyeler alisik degil. Ayrica arada guzel seyler de dusunmek lazim..İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz şu an bu yönetimden kurtulsak dahi, 10 yıl belimizi doğrultamayız.... o yüzden daha çok vakit var şampiyonluk kutlamalarına
Ikincisi bilincli bir yonetimle 2 yilda sampiyonluk yakalanabilir..
Ucuncusu ben onumuzdeki 2-3 yil icinde sampiyon olacagimiza inaniyorum. (Hos son 15 yildir buna inaniyorum ya neyse..)
Son olarak da.. Evet zor gunler yasiyoruz ama bunlari da atlatacagiz elbet..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum