Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu takım bu kulüp bizde balans malans bırakmadı hepsini yaktık!!!küme düşüyoruz yazdıklarımıza bak...rabbim sen büyüksün yardım ihsan eyle şu kullarına....
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takım bu kulüp bizde balans malans bırakmadı hepsini yaktık!!!küme düşüyoruz yazdıklarımıza bak...rabbim sen büyüksün yardım ihsan eyle şu kullarına....
      aminnn......
      Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

güzel olmalı
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

soru: şampiyonluk kutlamalarımız nasıl olmalı?
          cevap: buyur???:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şampiyon olalım varya kadıköy bogadan bizim eve kadar takla ata ata gelirim
            beraber atalım lan uğur amuda kalkıp yürüyelim sora cadde ye akar orda şovumuzu yaparız forma atkılarla

Yorum

yaparız abi:d
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

yeterki o günleri görelim yakarız bu gezegeni yakarız
                BMN l TRABZON

Yorum

Arkadaşlar,bu tabloları hepimiz nasıl özledik,burnumuzda tütüyör.işte bu anıları canlı yaşamak istiyorsak bizlere de görev düşüyör.Şöyle ki,,,, 1 .Acil olarak imkan dahilinde külübümüze üye olalım,söz hakkımız olsun.2.Külübümüze paralı başkan değil,işin ehli liyakatli kişiler aranıp bulunmalı,3.İmkanlarımız dahilinde takımı yanlız bırakmayalım,maçlara gidip futbolculara yanınızdayız mesajı vermeliyiz,4,Külübün resmi eşyalarını alıp takıma destek vermeliyiz, vb.bunun gibi konulara duyarlı olursak bence taraftarlık görevini yerine getirmiş oluruz,bizden söylemesi,,,hayırlısı inşallah,,,
                  TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

tahayyüllerden öteye geçemez. Gerçek dünyaya dönün bence...

Yorum

biz şu an bu yönetimden kurtulsak dahi, 10 yıl belimizi doğrultamayız.... o yüzden daha çok vakit var şampiyonluk kutlamalarına

Yorum

İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biz şu an bu yönetimden kurtulsak dahi, 10 yıl belimizi doğrultamayız.... o yüzden daha çok vakit var şampiyonluk kutlamalarına
                        Birincisi simdiden hazirlanmakta fayda var.. Malum bunyeler alisik degil. Ayrica arada guzel seyler de dusunmek lazim..
                        Ikincisi bilincli bir yonetimle 2 yilda sampiyonluk yakalanabilir..
                        Ucuncusu ben onumuzdeki 2-3 yil icinde sampiyon olacagimiza inaniyorum. (Hos son 15 yildir buna inaniyorum ya neyse..)
                        Son olarak da.. Evet zor gunler yasiyoruz ama bunlari da atlatacagiz elbet..
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

ah...
                          Bi olsak sampiyon...
                          Ben evde oturmaya da razıyım.....
                          Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                          Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                          Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

şimdi 25 yaşındayım... şampiyonluğumuzda umarım torunlarımla kutlayabilirim ama zıplayamam çünkü romatizmalarım azar
                            Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

istanbulu yakarız......

(UEFA)

Yorum

ben idda ediyorum torunlarim bile goremiyecek sampiyonlugu
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim