Takımı Nuri bey ve torpillisi ziyadan kurtaralım. Ondan sonra Bu başlığı tekrar gündeme getiririz!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Şaka yapıyor olmalı..When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Yorum
-
?
Trabzonluyum, Trabzonspor'lulugumu tartismam, Trabzonspor'un sampiyonlugu da benim icin ciddi bir olaydir, bu olayla dalga gecmem..İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNE bilim bu formu acan arkadas ya TRABZONLU değil yada çok şakacı bi insan......
Bence siz Ya Trabzon'lu degilsiniz ya da sampiyonluga inanmiyorsunuz ??İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
hangi şampiyonluktan bahsediyoruz anlamadım daha türkiye kupası mı yoksa haa ozaman sorun değil maça gider maçda kutarım onun dışında bir şampiyonluk beklemiyorum bizim takımdan çünkü gerek yok takımda ruh yok bu ruhsuzlukla ne şampiyonu olcaklar
Yorum
-
valla ne diyeyim bu şampiyonluk için. önce şöyle diyeyim. rüyayı gerçekleştirmek için uyanmak gerekir. heralde bizde önce ziyayı göndermemiz lazım. sonra m.ali yılmaz. ibrahim cevahir. gibi paralı 3-4 yönetinicin yönetime gelim yıldız transyerler yapması lazımm. şu anda havanda su dövüyoruz. yada tüfeksiz ava gidiyoruz. şampıyonluğu görürsek heralde türkiyede görülmemiş kutlamalara katkımı en yüksek seviyede veririm.
Yorum
-
şu anda trabzonspor şampiyon olursa(hayal) başka bir anadolu takımı(bursa,kayseri gençler gibi...) şampiyon olmuş gibi karşılanır hiç trabzon daha once altı defa olmuş denmez çünkü şimdi trabzonu yönetenler ve futbolcular ne yazık ki takımı bu hale getirdiler
... yani trabzon şampiyon olursa kıyamet kopar
.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
Yorum
-
son sayfada yapılan yorumlar bütün şevkimi kırdı be
ilk sayfalarda herkes o gün için bişiler söylemiş
gercekten gözlerim doldu
o anı düşünemiyorum bile ya,kendimi kontrol edebileceğimi de sanmıyorum
Yorum
-
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum