Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

valla antalyasporun şampiyon olma şansı kadar bizim şamp. olma şansımız

Yorum

hahahahahaha Bu forumda karşılaştığım en ilginç konu başlıklarından biri. çok iyi ya. Yane insanın nutku tutuluyo ne yazılır ki BU DURUMDA bu başlığa. olsun ya yine de bu forumda şampiyonluk kelimesinin geçtiği bir başlık görmek mükemmel ötesi

Yorum

yer gök bordo-mavi allahiiiiiimmm...

Yorum

eski sayfaların birinde bir arkadaş demişti bende tekrarlamak istiyorum

defansif olmalı
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

benim gibi herkes o günü bekliyor . birgün mutlaka olacak .

şampyon olunca napacaksınız sorusuna gelince kalpten ölmezsem bişeler yaparız

Yorum

ne demek yaw defansif olmalı fransız kaldım

Yorum

Fenerliler kendi sitelerinde şöyle bir başlık açsa ; Federasyon kupası kutlamalarımız nasıl olmalı. Bizde tesadüfen bu başlığı görsek ve yazilanlari okusak ne kadar güleriz değilmi ? Bu siteyi dişaridan takip edenler çok arkadaşlar. Bu yüzden yazdiklarimiza dikkat edelim ve kendimize güldürmeyelim insanlari.

Şu an için amaçsız bir başlik gibi duruyor. O günlere yaklaştikmi kutlamanın alasını yaparız. Kimsenin süphesi olmasın. Bu başlığıda şimdilik rafa kaldıralim derim...
                Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

@cess
                  aynen katılıyorum.Adamlar bi ara localarımıza takmıştılar zaten.Yazarlar şimdi oraya alaattin abi,leri onları şampiyon bile yapar diye.
                  Özkan SÜMER

Yorum

ehehehe hakikaten ilk sayfada cok komik duruyor bu topik. Takim 14. düsme potasina 3 puan var. Kutlamalari konusuyoruz. Baska bir forumda olsa bu olay girgirdan gecemezdik.
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• olsun olsun nasıl olsa seneye ikinci ligde şampiyon olabiliriz

Yorum

• Ne şampiyonluk kutlaması kardeşim biz ligde kalmaya çalışıyoruz sen neden bahsediyorsun...

Yorum

• şampiyonluk kutlaması 2.lig a katagorisinde mi
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Şamğiyonluk değil de Naim abinin dediği gibi "Albayrak'tan kurtuluşumuzu" kutlayacağımız günü iple çekiyorum...(Giderken Ziya'yı da götürür herhalde)

Yorum

• abi ben size çok ciddi bişe sölicem.rivaya takımın bursa maçı öncesi kampına gitmiştik.İbrahim hacıosmanoğlu bana ve birkaç arkadaşıma ne dedi biliomusunuz?? ''galatasaray,fenerbahçenin kutlamalarıda birşeymi?biz şampiyon olalım bu sene ve ya bidahaki sene, boğaz köprüsünü kapatacam trafiğe,orda eğlenip şampiyonluğu kutlayacaz bir gün boyunca...''komik ama gerçek..

Yorum

• Yanlış anlaşılmasın ama bu başlık benim moralimi bozuyo nezaman görrsem bu başlığı canım sıkılıyo niye acaba....
                                :bayrak:
                                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim