valla antalyasporun şampiyon olma şansı kadar bizim şamp. olma şansımız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fenerliler kendi sitelerinde şöyle bir başlık açsa ; Federasyon kupası kutlamalarımız nasıl olmalı. Bizde tesadüfen bu başlığı görsek ve yazilanlari okusak ne kadar güleriz değilmi ? Bu siteyi dişaridan takip edenler çok arkadaşlar. Bu yüzden yazdiklarimiza dikkat edelim ve kendimize güldürmeyelim insanlari.
Şu an için amaçsız bir başlik gibi duruyor. O günlere yaklaştikmi kutlamanın alasını yaparız. Kimsenin süphesi olmasın. Bu başlığıda şimdilik rafa kaldıralim derim...Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
ehehehe hakikaten ilk sayfada cok komik duruyor bu topik. Takim 14. düsme potasina 3 puan var. Kutlamalari konusuyoruz
. Baska bir forumda olsa bu olay girgirdan gecemezdik.
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
abi ben size çok ciddi bişe sölicem.rivaya takımın bursa maçı öncesi kampına gitmiştik.İbrahim hacıosmanoğlu bana ve birkaç arkadaşıma ne dedi biliomusunuz?? ''galatasaray,fenerbahçenin kutlamalarıda birşeymi?biz şampiyon olalım bu sene ve ya bidahaki sene, boğaz köprüsünü kapatacam trafiğe,orda eğlenip şampiyonluğu kutlayacaz bir gün boyunca...''komik ama gerçek..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
hahahahahaha

Yorum