konvoylar halinde istanbuldan trabzona kornalar çala çala, bayraklar sallaya sallaya bağıra çağıra gitmek..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi, mermi,
(namlu kızdı az soğusun devam ederiz..)
süpper
o gün bir savaşta atılabilecek olandan daha fazla mermi atılacağından şüphe yok sanırım 

Yorum
-
1-çıldırırım
2-ama aklımı kaybetmeden önce ahdımı unutmayp saçımı bordomaviye boyatırm
3-sesim kesin kısılır
4-ağlarım beee!!
5-kupanın ankaraya da getirilmesini isteirm orda ve istanbulda falan da alternatif kutlamalr yapılmalı futbolcularla..
6-ankarayı yakarım adımı 1967. neron koyarım!!!!
not:bunlar 1. gün için!!!sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
bizede bu yakışır ben silahı o kadar seven birisi değilim ama şampiyon olduğumuz zaman 4-5 şarşör boşaltacamİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
süpper
o gün bir savaşta atılabilecek olandan daha fazla mermi atılacağından şüphe yok sanırım 

Yorum
-
Garip..
Tesadüfe bak ki bu akşam nerden aklıma geldiyse şampiyonluk maçımızın sonunda olacakları düşündüm.
Sahaya girenler yüzünden şampiyonluk kutlaması yapamayacağımız, futbolcuların içeri girecekleri saha boşaltılınca tekrar dışarı çıkacakları ama tekrar sahaya girenler yüzünden saha içi eğlenemeyeceğimiz. 25-30 yaşını geçmiş herkesin ağlayacağı, o anda hiçbir tepki veremeyeceği geldi aklıma
bunlar maç sonunda olması muhtemel şeylerdi.
bir de benim yıllardır hayalini kurduğum organizasyonunu bmn'nin yaptığı istanbul belediyesinden izin alınarak taksim meydanında Trabzsonsporlu sanatçıların ve futbolcuların da katılımıyla bir ''şampiyonluk horonu'' düzenlenmesi.
Yorum
-
bu başlık güzel olmuş,''umut ve inanç'',''zafer ve başarı''nın kardeşidir.ben kendi adıma nasıl sevineceğimi hayal bile edemez oldum malesef ama uzun bir süre aynı noktaya sessizce bakakalacağımı sanıyorum.nedendir bilmem ama zafer sarhoşuyken aynı şekilde tepki veriyorum.sessiz bir sevinç.belki de ağlarım tutamam kendimi.78 doğumluyum bunca senenin birikimi var.ihsan dedalar sadık dedalar cem papilalar var.nalet olası bir nefret var...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum