Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizede bu yakışır ben silahı o kadar seven birisi değilim ama şampiyon olduğumuz zaman 4-5 şarşör boşaltacam
    ve sizin o boşalttığınız şarzörlerden yüzünden onlarca insan haksınz yere hayatlarını kaybetcek lütfen bu işi magandalığa dökmeyelim çok şarzör boşaltmak istiyosanız evinizde boşaltın suçsuz insanların canını almayın ve onca olaydan sonra hala bu fikirlerin aklınıza geldiğine inanamıyorum

Yorum

Önce Hacı karşılamasını öğrenmeliyiz ...
      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

bizi hayallere bırakan bu yönetime, teknik heyete, ruhsuz futbolculara yazıklar olsun...şimdi bazı arkadaşlarımız böyle yazmış seviniriz ederiz elbetteki olacak bunlar...ama gerçekleri görmek gerekiyor başlıgın amacı dısında yazmak istemiyorum ama duygularımı da yazasım gelmiyor isyan etmek istiyorum bu yönetime... beni renklerimden sogutmak icin ellerinden geleni yapıyorlar nasıl ben mutlulufu sampiyonlugu düsüneyimki takımım bu haldeyken...
        Acaba diyorum bunlar kalpsiz mi?Bu kadar insanın ahını almaktan korkmuyorlar mı? Belkide kendilerine göre haklı nedenleri vardır ama bunu bizimle paylassalar gercekci olsalar arkadaslar önümüz böyle böyle bundan dolayı bunları su anda yapamıyoruz yada gercek seyleri söyleseler bunları yapamayacagız deseler...dogru söylemek kadar güsel birsey mi var?

Yazık degil mi bu kadar gence? Hepsi ölümüne sevdigi bu renklerin en yukarda basarılarla dolu mazisini gördükce belkide en cok acı cekmesinin sebebi bugunku halleri...
        Yönetim diyoruz...Yönetim dersimizde söyle birsey ögrenmistik..İyi yönetim kötü bir işletmeyi iyi hale kazanc durumuna getirir fakat kötü yönetim iyi işletmeyi kötü hale getirir...Şimdi yönetimimizin yaptıkları stad yapacagız dediler, dünya starı alacagız dediler...bakıyoruz stad hala yapılacak bakıyoruz transfere iyi kötü dünya da ismi duyulmuş marcelinho adlı hiçbir varlık gösteremeyen bir futbolcuyu getirdi 2 mi ne gol attık gitti..elindeki ve Türkiyenin en iyi futbolcusunu para karsılıgı sattın...ALLAH aşkına Kuran aşkına vijdanın varmı? Eğer varsa gidin bu klüpten cünkü sizsiz de bu sonuçlar alınır...Her hafta kendi başlarına çalışsa bu takım inanıyorum daha basarılı sonuclar alır...Eğer öle ise neden yönetimsiniz siz Çok komik geliyor bana biz burda üzülüyoruz biryerimiz yırtılana kadar bagrıyoruz ediyoruz onlar ise yataklarında mışıll mışıll uyuyorlar ondan sonra da bizi gerçek şampiyonlukla degilde hayali ile sevinmemize bırakıyorlar...Açıkcası ben bu başlıgı sevmedim kimse yanlıs anlamasın ama ben bu hayali önümde göremiyorum ezik bir futbol ezik bir yönetim ezik bir teknik heyet nie hayal kurupta kendimi geçistiriyim...Daha dogrusu kuramıyorum bitiriyorlar bizi resmen trabzonsporluktan gurur duydum duyuyorum duyacagım...ama bu şeylere isyan etmemek elde değil...Lütfen bir yönetici bu yazıları okuyor ise bırakın gidin elbet bu klübe karsılıksız sevgiyle sahip cıkacak kisiler cıkar sevmek dünyanın en güsel seyi bizde trabzonu deli gibi seviyoruz...sevgimiz köreltmeye calıssanız da hergün büyüyor...hayal etmek istemiyorum YAŞAMAK İSTİYORUM YAŞAMAK.....
        {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

Abi hangi ligin şampiyonluğunu kutlayacağız?
          Lanet olsun, onun korkusu aldı başımı!
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Eger oyle bir mac oynansa vedeee ben Turkiyede degilde hollandadaysam allah inandirsin arabaya binerim direkmenman isimi gucumu birakirim ilk duracagim yer Istanbul olur vede bir hafta sokaklarda bagira bagira cilgin deliler gibi gezmessem benim adimda erdal olmasin.

isin kolayida var ucak bin in kadikoye kadra kosarim bagira bagira.

Yorum

Defansif olmalı...
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Defansif olmalı...

hay sen çok yaşa
                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Ya Arkadaşlar Biraz Gerçekci Olalım Başımızda Nuri T.D'ümüz Ziya Şampiyon Oldukta Kutlaması KaLdı

Yorum

tüh ya nasıl kutlayacağız şampiyonluğu kara kara düşünüyoruz, dalgami geçeysunuz ula

Yorum

birileri olmucak duaya amin demiş

Yorum

İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Defansif olmalı...
                        SÜPER TESPİT.TEBRİKLER.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

oturup aglayacagim

Yorum

sanıyorum trabzon sporun gectiğimiz yıllarda sampiyonlugu kaybetmesinin sırrı bu başlıkta gizli.

trabzon taraftarı takımının şampiyon olabileceğine olan inancını kaybetmiş. şampiyonlugun trabzonspor için normal bir olay oldugunu unutmuş. bence bir şeyleri değiştirmeye, trabzonsporun aslında ne kadar büyük bir takım olduğuna inanarak başlamalıyız.

teşekkürler.
                            mende mecnundan fuzun asıklık istidadi var
                            aşıkı sadık menem mecnunun ancak adı var

Yorum

şampiyon olalım varya kadıköy bogadan bizim eve kadar takla ata ata gelirim
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Bizim ömrümüz yetmez o kutlamaları yapmaya
                                :bayrak:
                                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim