İlk olarak macka61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

bakıyoruz transfere iyi kötü dünya da ismi duyulmuş marcelinho adlı hiçbir varlık gösteremeyen bir futbolcuyu getirdi 2 mi ne gol attık gitti..elindeki ve Türkiyenin en iyi futbolcusunu para karsılıgı sattın...ALLAH aşkına Kuran aşkına vijdanın varmı? Eğer varsa gidin bu klüpten cünkü sizsiz de bu sonuçlar alınır...Her hafta kendi başlarına çalışsa bu takım inanıyorum daha basarılı sonuclar alır...Eğer öle ise neden yönetimsiniz siz
Çok komik geliyor bana biz burda üzülüyoruz biryerimiz yırtılana kadar bagrıyoruz ediyoruz onlar ise yataklarında mışıll mışıll uyuyorlar ondan sonra da bizi gerçek şampiyonlukla degilde hayali ile sevinmemize bırakıyorlar...Açıkcası ben bu başlıgı sevmedim kimse yanlıs anlamasın ama ben bu hayali önümde göremiyorum ezik bir futbol ezik bir yönetim ezik bir teknik heyet nie hayal kurupta kendimi geçistiriyim...Daha dogrusu kuramıyorum bitiriyorlar bizi resmen trabzonsporluktan gurur duydum duyuyorum duyacagım...ama bu şeylere isyan etmemek elde değil...Lütfen bir yönetici bu yazıları okuyor ise bırakın gidin elbet bu klübe karsılıksız sevgiyle sahip cıkacak kisiler cıkar sevmek dünyanın en güsel seyi bizde trabzonu deli gibi seviyoruz...sevgimiz köreltmeye calıssanız da hergün büyüyor...hayal etmek istemiyorum YAŞAMAK İSTİYORUM YAŞAMAK.....
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum