valla şampiyonluk bu sene gelmez artık ama bare seneye gelsede sivası bordo ile maviye boğsakta onlarda görse nasıl şampiyonluk kutlanıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
valla ne desem boş yalnızca günlerce trabzonspor formamı üzerimden çıkarmayacağıma söz vermiştim kendi kendime gerisini o ana bırakıyorum.bir de okuldaki istanbul takımlarını tutanlardan söz aldım trabzon forması giyip en büyük trabzon diye bağırarak dolaşacaklarına dair.bi görsek o günleriHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak selokal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboğaz köprüsüne dev bir trabzonspor bayrağı asarsak güzel olur
Ben bogaz koprusunu bordo maviye boyarim
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Ya abi bu topikte "Şampiyonluk Kutlamalarımız Nasıl Olmalı ?" diye yaziyor, ama yinede o istifa etsin su istifa konusmalarin pesindeyiz, birakinizda söle sampiyonluk kutlamalarimiz o anki ruh halimizi sevincimizi bu topicte anlatalim, Lütfen birakalim artik böle istifa elestirilerini en azindan böle bi topicte böle söylentiler olmasin.İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu yönetim ve ziya gidince şampiyon olmuş gibi sevinicem sonra ozaman gerçekten yine şampiyonluk umutlarım olacak...
Üzülüyorum
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
şuan öle yaparız böle yaparız dioruz ama şampiyon olduğumuzda herkes nabacağını şaşıracak hatta tepkisiz yerine öle durup kalanlarımız bile çok olacak hani insan şok olacağı bi haber aldığında sessizleşir öle köşeye siner onun gibi olabilirim ben
dün benimde aklımdan geçti bağdat caddesinden geçiyordum aklıma şampiyon olmak geldi bu eziklerin mekanı deilmi dedim şampiyon olursak binlerce kişi bu cadde yi bordo mavi ye boyamamız lazım diye düşündüm
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum