Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet arkataşlar bence bu pumadan kurtulmamız lazım trabzonspor a hiç bir değer katmamıştır yeni ürün yok forma yakaları içler açısı ben bu sene forma almadım hangi maça gittiysem kappa formasıyla gittim beni çok hoşuma gitiyor forma halı saha maçlarında hep aynı formayı giyerim ve beni herzaman maça hızırlar kutsal formam evet arkadaşlar birisi yeni bir başlık açsın ve adı tsclup acizliği olsun çünkü tsclup hiçbirşey yok sadece sıradan şeyler var daha fazla ürün ve bol çeşit yok sadece forma ve bazı ürünler konulmuş raflara yanı tsclup mağzaları yıkılıyor
    Zirve bizim işimizdir...

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bordooooooooooooooo maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      avni akeri özledim

Yorum

üçüncü renk olarak turuncu iyi olur..
        oldu bile..

Yorum

İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oldu bile..

artık olmuyor ama nedense

turuncu hareket engellenmemeli

Yorum

renklerimiz belli bordo ve mavii bence bu konu hakkında konuşmak bile yanlış...
            YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
            KTÜ_TS

Yorum

arkadaşlar turuncu rengin bize yakışıp yakışmadığını tartışmıyacam ama lütfen duyarlı olun bu üç renk bir araya geldimi ermenistan bayrağı gibi oluyor. onun için turuncu renge sonunu kadar HAYIIIIIRRRRRR...BORDO VE MAVİ :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
              başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar turuncu rengin bize yakışıp yakışmadığını tartışmıyacam ama lütfen duyarlı olun bu üç renk bir araya geldimi ermenistan bayrağı gibi oluyor. onun için turuncu renge sonunu kadar HAYIIIIIRRRRRR...BORDO VE MAVİ :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
                böyle bir benzetmeye kesinlikle katılamaycağım......

Yorum

:bayrak:murat dinç kardeşim ben şimdi o paçavrayı(ermeni bayrağını)bu foruma eklemek istemiyorum o yüzden önce bir inceleyin sonra karar verin bu arada başımdan geçen bir olayı anlatiyim yabancı kanalda bu adiler amerikada gösteri yapıyorlardı elerinde o paçavralarla ve fb liler bak sizinkiler diye benimle alay ettiler ilk önce bende bizim tarftarlar sandım daha sonra habere iyice bakınca konuyu anladım ve çok bozuldum..şimdi sen böyle bir benzetmeye kesinlikle katılmıyorum diyorsun ama bak başkaları nasıl katılıyor sinekte küçüktür ama mide bulandırır o yüzden duyarlı olalım diyorum yarın öbürgün aynı şeyin bir başka arkadaşımızın başından geçmemesi için SONUNA KADAR TURUNCU RENGE HAYIRRRR..:bayrak:BORDO VE MAVİİİ başka renge gerek yok...
                  başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

turuncu renge gerek bordo mavi yeter

Yorum

Çok tartışılacak bir konudur bence renklerin tonajları.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

şuanki renkler güzel tartışmaya gerek yok...

başkaları gibi mor renk kullanmadıkça sorun yok.(milka çikolatası renklamındaki inekler gibi)
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Bence aynen böyle olmalı
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

bizim renklerimiz koyu bordo düz mavi...

Yorum

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X