Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şu anda kullanılan (puma) bordo ve mavi güsel
    "Şehitler Unutulursa ölür"
    Unutma-Unutturma

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renklerimizin numaralari resmi sitede mevcuttu yanilmiyorsam.
      Bizim renklerimiz hamsinin acik ve parlak mavisinden ve gözündeki koyu bordosundan geliyor.
      bir karara varamadığımız nokta da bu konu.. renklerimiz nerden geliyor acaba..
      CoNQu?R@Nt

Yorum

asıl renk koyu bordo mawı ama bellı dıkı yesıl forma wardı kappa nın bu sene pumanın beyaz bı forma sı cıktı kafalarına gore forma cıkarıılar en guzel cızgılı koyu bordo mawı kappa nın yaptıgı

Yorum

koyu bordo v e mavi olmalı

Yorum

Ben su anki pumanin renklerini seviyorum ama 2003-2004 sezondaki koyu mavi koyu bordoda bence cok guzeldi.

Yorum

İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Klüp bir ara aşağıda ki renkleri tescil ettirmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu renkleri de resmi sitede duyurmuştu.

Kumaş üzerine atılan bu renk kodları kumaşın cinsine göre farklılık göstermektedir. Ama bu çözümsüzlük değildir yine o renk koduna yakın ton çeşitli yöntemlerle bulunabilinir diye düşünüyorum.
              Evet, asil rengimiz budur iste. Koyu bordo ve acik mavidir.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

koyu bordo ve açık mavi asıl renklerimiz ama ben arasıra değişik renklerdi de kullanmaları taraftarıyım özellikle turuncu ve beyaz
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

bordooooooooooooooo maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    koyu bordo ve açık mavi asıl renklerimiz ama ben arasıra değişik renklerdi de kullanmaları taraftarıyım özellikle turuncu ve beyaz
                    Tabiki bu düsünce de tartismaya acilabilir. Gerci konumuz bu degil ama forma dizaynina göre! turuncu seritler falan hic fena olmaz gibime geliyor. Ama ne olursa olsun asil rengimiz olan Bordo ve Mavi her formamizda olmali bence.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

yahu eskiden rengimiz kaçmıştı resmen laciverttik bide kappanın sırf bordo forması vardı sadece omuzalrda ve yanalrda lacivert 1 cizgi rezaletti
                      turuncu formalar ne kadar eleştirilsede roma formasının sadece logo ve reklamlarının depşltrilmiş haliydi ve güzeldi aslında ama hepsi kappa zamanında
                      kappanın formaları 2004 de süperdi
                      o kollu bordo acık mavi kappa forma süperdi
                      istanbulspora 5 attığımız maçta giyilen forma son zamnalardaki en güzel formamız dı sonra 2005 de güeldi fakat
                      2006 da TS clup la ii en azından güzel sayılan forma vardı
                      ancak bu sene ki formaları pek beğenmiyorum desen ve yerde seriliyken askıda çok güzel gözüksede üstünde çok güzel durmuyor forma çubuklu forma hiç güzel değil maçta izleyince sanki 45 çubuk varmış gibi gözüküyor
                      önümüzdeki sene 2004 de ki formaya benzer bir forma olmasını çok istiyorum ve yeniden kappayla anlaşmalıyız
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

Kappanın yaptığı çubuklu formadaki renkler çok hoşuma gitmişti. O renklerdir İnşallah
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

üçüncü renk olarak turuncu iyi olur..

Yorum

İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            üçüncü renk olarak turuncu iyi olur..
                            ücüncü renge gerek yok, bordooooooo ile maviiiiiiiiiii dir bizim renklerimiz ve baska renge gerek yok dolayisiyla. Bu iki renkten daha güzel renk mi var dünyada?

Yorum

sadece bordo ve sadece mavi....

Yorum

bence bu sene yapılan çubuklu formalardaki renkler tamamdır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X