şu anda kullanılan (puma) bordo ve mavi güsel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenklerimizin numaralari resmi sitede mevcuttu yanilmiyorsam.
Bizim renklerimiz hamsinin acik ve parlak mavisinden ve gözündeki koyu bordosundan geliyor.CoNQu?R@Nt
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlüp bir ara aşağıda ki renkleri tescil ettirmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu renkleri de resmi sitede duyurmuştu.
Kumaş üzerine atılan bu renk kodları kumaşın cinsine göre farklılık göstermektedir. Ama bu çözümsüzlük değildir yine o renk koduna yakın ton çeşitli yöntemlerle bulunabilinir diye düşünüyorum.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoyu bordo ve açık mavi asıl renklerimiz ama ben arasıra değişik renklerdi de kullanmaları taraftarıyım özellikle turuncu ve beyazBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
yahu eskiden rengimiz kaçmıştı resmen laciverttik bide kappanın sırf bordo forması vardı sadece omuzalrda ve yanalrda lacivert 1 cizgi rezaletti
turuncu formalar ne kadar eleştirilsede roma formasının sadece logo ve reklamlarının depşltrilmiş haliydi ve güzeldi aslında ama hepsi kappa zamanında
kappanın formaları 2004 de süperdi
o kollu bordo acık mavi kappa forma süperdi
istanbulspora 5 attığımız maçta giyilen forma son zamnalardaki en güzel formamız dı sonra 2005 de güeldi fakat
2006 da TS clup la ii en azından güzel sayılan forma vardı
ancak bu sene ki formaları pek beğenmiyorum desen ve yerde seriliyken askıda çok güzel gözüksede üstünde çok güzel durmuyor forma çubuklu forma hiç güzel değil maçta izleyince sanki 45 çubuk varmış gibi gözüküyor
önümüzdeki sene 2004 de ki formaya benzer bir forma olmasını çok istiyorum ve yeniden kappayla anlaşmalıyız"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Kappanın yaptığı çubuklu formadaki renkler çok hoşuma gitmişti. O renklerdir İnşallah
Yorum
-
Oemer61
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüçüncü renk olarak turuncu iyi olur..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum