Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
kendi takımımız diyemi çok dikkat ediyoruz bilmiyorum ama,tribünlerde bizim kadar çeşitli tonlarda forma atkı vs olmuyo hiç bir takımda.
bizde ise lacivertten açık maviye kırmızıdan koyu bordoya kadar mavi kırmızının her tonu var maşallah.
bunu en büyük nedeni korsan mallar.çünkü onlar pek renklerin tonuna dikkat etmezler ikinciside orjinal ürünlerde hala bir renk standartı tutturamamamız.
bakıyorum aynı markanın bile farklı ürünlerde renklerin tonları farklı farklı.
evdeki formaları yan yana koy amblemleri ört hepsi farklı takım forması gibi.
Klüp bir ara aşağıda ki renkleri tescil ettirmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu renkleri de resmi sitede duyurmuştu.
Kumaş üzerine atılan bu renk kodları kumaşın cinsine göre farklılık göstermektedir. Ama bu çözümsüzlük değildir yine o renk koduna yakın ton çeşitli yöntemlerle bulunabilinir diye düşünüyorum.
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam."Dozer Cemil
Klüp bir ara aşağıda ki renkleri tescil ettirmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu renkleri de resmi sitede duyurmuştu.
Kumaş üzerine atılan bu renk kodları kumaşın cinsine göre farklılık göstermektedir. Ama bu çözümsüzlük değildir yine o renk koduna yakın ton çeşitli yöntemlerle bulunabilinir diye düşünüyorum.
renklerimizin numaralari resmi sitede mevcuttu yanilmiyorsam.
Bizim renklerimiz hamsinin acik ve parlak mavisinden ve gözündeki koyu bordosundan geliyor.
Yorum