Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Renklerinin Standardı Nedir?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu göstermekle iş bitse keşke ama o kadar kolay değil. Belli bir rengimiz var diyoruz sonra her sene hem bordonun hem de mavinin tonlarıyla oynuyoruz. Şimdi açın resmi siteyi girin en az 3 tane farklı renklerde Trabzonspor amblemi görürsünüz.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Arkadaslarin turuncu konusundaki hassasiyetine katiliyorum. Renk olarak benim de hosuma gidiyordu. Üretici firma da Kappa olunca göz alici bir hale gelmisti. Ama 1-2 sene önce turuncunun da dahil edildigi yatay seritli Trabzonspor bayragini ve yaptigi cagrisimi görünce soke oldum. Mümkünse artik turuncu kullanmayalim. En azindan bu renk kullanilarak bayrak yapilmasin/satilmasin/alinmasin/sallanmasin...
      Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

İlk olarak TaraftaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslarin turuncu konusundaki hassasiyetine katiliyorum. Renk olarak benim de hosuma gidiyordu. Üretici firma da Kappa olunca göz alici bir hale gelmisti. Ama 1-2 sene önce turuncunun da dahil edildigi yatay seritli Trabzonspor bayragini ve yaptigi cagrisimi görünce soke oldum. Mümkünse artik turuncu kullanmayalim. En azindan bu renk kullanilarak bayrak yapilmasin/satilmasin/alinmasin/sallanmasin...
        Kulübün yaptığı Turunculu Logo Bayrak yok.Korsancıların işi.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vay be nostalji oldu
          preguia destanını italya'da yazdığımızda bu formayı giymiştik
          uzatma da ne çakmıştı füzeyi
          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 16.10.2009, 04:05.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak TaraftaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya bi de şunu anlamıyorum
            sene başı 3. renk gri olarak belirlenmişti
            sonradan neden turuncuya dönüldü
            aslında bordo ve mavi tonları gri rengiyle daha güzel
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

3'uncü renk olarak sadece beyazı seviyorum,turuncu rengi kim nerden önerdiyse hangi akıl fikirle seçtilerse hiç bir uyum söz konusu değildir,bizimle alakası olmayan bir renk yeşil seçseydiler daha iyi olurdu beyaz dışında renk seçmek gereksiz..bordo mavi daha ne olsun arada beyazla da kombine et temam sene de bir kerede özel bir renk hatıra forması çıkar...bu kadarını düşüncek insan yok mu allah aşkına klupte..

Renklerin tonuna gelince Trabzonspor Tarihçesini okuduğumuzda oldukça zor olmuş renk konusu ...

"Artık bütün resmi işlemler tamamlandıktan sonra sıra gelmişti Trabzonspor'un renklerine. Renk bulmak öyle kolay olmadı. Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sari-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu. Bu konuda yarışma açılması da gündeme geldi ancak sonra vazgeçildi. Renk için geceli gündüzlü toplantılar düzenleniyordu. Dört toplantıdan sonuç alınamamıştı. Beşinci toplantıda her şey bitecekti. Artık taraftarın da sabrı kalmamıştı. Sonunda Trabzon ve Karadeniz'in sembolü olan Hamsi üzerinde duruldu. Hamsinin gümüş mavisi rengi ve gözlerinin bordosu dikkate alindi. Kimileri buna karşı çıktı. Neymiş efendim bordo renk kırmızıya kaçıyormuş, öyle ya İdmanocağı renkleri de Sari-Kırmızı ya. İşte bu nedenle bordonun rengi biraz koyu tutularak İdmanocağı'nın kırmızısından kaçınıldı. Böylece bir haftadır şehirde süren renk kavgası sona ermişti ve Trabzonspor Bordo-Mavi renklere kavuşmuş oldu "

Bu paragraftan da anladığımız gibi koyu bordo açık mavi
              Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bi de şunu anlamıyorum
                sene başı 3. renk gri olarak belirlenmişti
                sonradan neden turuncuya dönüldü
                aslında bordo ve mavi tonları gri rengiyle daha güzel
                öyle bi söylem vardı ama ne oldu anlamadık.. büyükj ihtimal bir dahaki sene için böyle bir şey düşünüyorlar..

hatta balık figürü falan gibi hikayeler de vardı..
                Hadi eyvallah..

Yorum

Kendi adıma söyleyeyim,
                  Tonu ne olursa olsun bu iki rengi yan yana görünce hep aynı duyguyu yaşıyorum.
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    öyle bi söylem vardı ama ne oldu anlamadık.. büyükj ihtimal bir dahaki sene için böyle bir şey düşünüyorlar..

hatta balık figürü falan gibi hikayeler de vardı..
                    hatta resmi sitede, gazetelerde bile yayınlandı 3. rengin gri olacağı belirtilmişti
                    Futbol ve Spor Haberleri - Trabzonspor, bordo ve mavi renklerin yer aldığı formasında üçüncü renk olarak griyi kullanacağını açıkladı....

burada haber geçiyo. tarih aralık 2008. bu sezon için gri konusunda karar verilmiş. harbi garip iş. yoksa gri mavi tonlara çok güzel yakışıyo. sanırsam 2006 senesinde porto koyu mavi-gri renklerini kullanmıştı. ya nike'la tekrar anlaşılamadı ya da nike formaları yetiştiremedi.
                    Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence aynen böyle olmalı
                      Bence tartışılmamalı.Asıl renklerimiz budur.Bordo ve Açık Mavi..
                      Ayrıca Pumanın yaptığı formalar harikaydı..Şu mükemmelliğe bakın.
                      bi de şimdiki bez parçalarına....
                      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüzük de belirtildiği üzere;

TEMSİLİ RENKLERİ VE AMBLEMİ

MADDE 4 Renkleri “KOYU BORDO – AÇIK MAVİ” dir. Amblemi ise bu maddede yer aldığı gibidir. Bu amblemi kullanabilmek, kulübün iznine bağlıdır.

Açık mavi hoş değil.. Normal mavi olsaymış..

Yorum

puma formalarını hiç sevmezdim keşke o rengi adidasla kullansaydık ... formada adidas üstüne forma beğenmiyorum ayrıca son diadoralar da fena değli

Yorum

İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klüp bir ara aşağıda ki renkleri tescil ettirmişti, yanlış hatırlamıyorsam bu renkleri de resmi sitede duyurmuştu.

Kumaş üzerine atılan bu renk kodları kumaşın cinsine göre farklılık göstermektedir. Ama bu çözümsüzlük değildir yine o renk koduna yakın ton çeşitli yöntemlerle bulunabilinir diye düşünüyorum.
                            Bence mavinin bir ton daha açık, bordonun bir ton daha koyu olması lazım :I
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

tek gerçek renklerimiz zaten

Yorum

biktim usandim artik. her defasinda ayni hatalar.
                                bizim resmi logomuz hangisi artik karar versinler.
                                bir kulübün bir armasi olur. bizimki ise cesit cesit.

fotografta iki tane degisik logo var farkindaysaniz. hangisi dogru?

burda ise logomuzdaki topun rengi beyaz olmasi gerekir e 1967 yazisi eksik.
                                bu sadece bir grafik ama olayi dikkatle takip edecegim proje gerceklestiginde orijinal görüntüsü ne olacak diye

hatta formalarimizda logomuz yanlis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X