Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• istanbuldabir TS Club isteriz
    En büyük TS

Yorum

• yönetim bu konuda açıklama yapmadı değil mi_?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni yönetim Istanbul da (merkezi bir yerde) bir TSCLUB açsa ya?
        Ankara'da da açsa ??

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yönetim bu konuda açıklama yapmadı değil mi_?
        Henüz yapmadı sanırım..
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sakarya'ya bir TS CLUP... Acilen lütfen...
          Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• bundan 2 sene öncesine kadar bursanın en işlek caddelerinden birine tsCLUP açılmıştı,şimdi orası ne alemde ,kapatıldımı,yoksa halen daha işlekmi
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bundan 2 sene öncesine kadar bursanın en işlek caddelerinden birine tsCLUP açılmıştı,şimdi orası ne alemde ,kapatıldımı,yoksa halen daha işlekmi
              Altıparmakta Taraftar store var.Zafer plazada vardı önceden TsClub orası da çok uzun sürmedi kapandı...
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altıparmakta Taraftar store var.Zafer plazada vardı önceden TsClub orası da çok uzun sürmedi kapandı...
                arkadaşlar demekki trabzon dışındaki ts CLUPlar pek iş yapamıyor,tabi bunda puma,yetersizlik,taraftar azlığı ve ürün kalitesizliği de etken olmaktadır,düşüncem şuki şimdi anadolunun neresine açarsan aç nıke ile ürün patlaması yapar,
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• haznedarda vardı kapatıldımı orası acaba bılgısı olan var mı?
                  BoRDo MaVi ReNKSiZ YaSaMaK aNLaMSıZ aMaNSıZ BiR HaSTaLıK Bu TeDaVi GeReKSiZ............

Yorum

• İlk olarak mustafaalpgiray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haznedarda vardı kapatıldımı orası acaba bılgısı olan var mı?
                    hayır ben haznedar da oturuyorum açık orası.birkaç kere yer değiştirdi sadece.haznedar güngören'de.bahçelievler'e de çok yakın.

gitmek isteyenler için tarif ediyim.bakırköy'de capacity alışveriş merkezi var.yeni açıldı carusel'in yanındaki hani.onun önünden haznedar minibüsleri kalkıyor.ona binip, şöfore beni maksi'de indir dersiniz.maxi'nin önünde inince minibüsün gittiği yöne doğru(bağcılar yönüne doğru) ilerleyip, maxi'den sonra birinci değil, ikinci sağdan dönün.20 metre ilerleyince görüceksiniz.karıştırırsanız ordaki esnafa sorun onlar gösterir zaten.

Bakırköy'den nasıl gidildiğini anlattım çünkü merkezi bir yer ve herkesin daha kolay bulabileceğini düşündüm.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar demekki trabzon dışındaki ts CLUPlar pek iş yapamıyor,tabi bunda puma,yetersizlik,taraftar azlığı ve ürün kalitesizliği de etken olmaktadır,düşüncem şuki şimdi anadolunun neresine açarsan aç nıke ile ürün patlaması yapar,
                      nike`in heryerde magazasi var. her magazada bir bolumunu trabzonspor urunleri koysan bile yeter.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nike`in heryerde magazasi var. her magazada bir bolumunu trabzonspor urunleri koysan bile yeter.
                        en güzeli de İstanbul'daki büyük alışveriş merkezlerinin neredeyse hepsinin Nike şubesi var.kenar mahalle köşelerindeki vitrinlerden oralara terfi ediyoruz artık.
                        yani formalar saha dışında da imajımızı değiştiricek demektir bu.
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Nike'ın heryerde mağazası var ama Nike'tan sonra nerden alacağız formaları...

Yeni Tsclub'ların açılması lazım...

Bu arada Ts Club'ın ismininde değişmesi güzel olur...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak mustafaalpgiray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haznedarda vardı kapatıldımı orası acaba bılgısı olan var mı?
                            Açık orası....
                            Geçen gün Allahın izniyle ağustosda doğacak olan çocuğuma bebek tulumu aldım...
                            >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike'ın heryerde mağazası var ama Nike'tan sonra nerden alacağız formaları...

Yeni Tsclub'ların açılması lazım...

Bu arada Ts Club'ın ismininde değişmesi güzel olur...
                              Bence de Ts Club'ın ismi değişmeli,daha anlamlı ve Türkçe bir isim koyulmalı .

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayır ben haznedar da oturuyorum açık orası.birkaç kere yer değiştirdi sadece.haznedar güngören'de.bahçelievler'e de çok yakın.

gitmek isteyenler için tarif ediyim.bakırköy'de capacity alışveriş merkezi var.yeni açıldı carusel'in yanındaki hani.onun önünden haznedar minibüsleri kalkıyor.ona binip, şöfore beni maksi'de indir dersiniz.maxi'nin önünde inince minibüsün gittiği yöne doğru(bağcılar yönüne doğru) ilerleyip, maxi'den sonra birinci değil, ikinci sağdan dönün.20 metre ilerleyince görüceksiniz.karıştırırsanız ordaki esnafa sorun onlar gösterir zaten.

Bakırköy'den nasıl gidildiğini anlattım çünkü merkezi bir yer ve herkesin daha kolay bulabileceğini düşündüm.

tesekkurler cok guzel tarif ettin..........
                                BoRDo MaVi ReNKSiZ YaSaMaK aNLaMSıZ aMaNSıZ BiR HaSTaLıK Bu TeDaVi GeReKSiZ............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X