Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok istiyorsanız bir imza kampanyası düzenleyelim.duruşumuzu tam gösterelim.insanları ikna etmeye çalışalım.bir köşeye çekilip ağlamanın kime ne faydasın var.
    bmn yönetiçilerine duyurulur.

Yorum

• millet açmaya gayret eder biz kapatmaya
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Başlığı gören bodozloma dalıyor. Sanıyor ki Ts Club mağzalarının alayı kapanıyor. Kapatılan bir tane Ts Club var o da İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki Ts Club mağazası. Diğer mağazaların kapanması ve Ts Club markasının lağvedilmesi söz konusu değil. Forum yöneticisi arkadaşlarda biz zahmet şu başlığı değiştirirlerse iyi olur. Başlık bu haliyle felaket tellalı gibi duruyor.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• trabzondan başka yerde zaten ts clup yokki

Yorum

• Atay Aktuğ döneminde Ankara'da Atakule midir nedir orda açılmıştı, aradan uzun bir süre geçmeden iş yapamadı taraftar storeye çevrildi. İstanbul'da Haznedar'da hala bir tane Ts Club var. Sakarya'da bir tane açılıryordu ne oldu bilmiyorum. Trabzon dışındaki Ts Club'ler kapatılıyor diye de bir şey yok. Direk kulübe bağlı Cevahir'deki Ts Club mağazası vardı kirası çok yüksek olduğu için ve zarar ettiği için kapatıldı. Diğer Ts Club mağazaları özel girişimcilerin açtığı mağazalardı.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• kapatilsin kacaeli istanbul gibi yerde birtane nevresim takimi
              bataniye bulamadim trabzonu aradim ordada neymiş tac daha üretmemiş
              tamamiyle yalan hertakim var ama biz yokuz KAPATILSİN acikkaldi hata
              bordo mavi

Yorum

• Üretim yok, pazarlama yok, müşteri memnuniyetine önem yok, laçkalık had safhada... Bu kadar olumsuzluğun olduğu hiç bir ticarethane açık kalmaya bizden daha fazla dayanamazdı sanırım
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• takımı batırmaya devam...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yuh dedirticek bir haber... Valla diyicek fazla bi şey yok Allah böyle yöneticileri başımızdan eksik etmesin :] (Şakası bile kötü değilmi) :]

Yorum

• Rezillik!!!

Yorum

• para kazanmak yerine birilerinin ekmeğine yağ sürüyorlar.yeni mağazalar açmaları gerekirken açık olan mağazaları kapatıyorlar.bu nasıl bir anlayıştır.belki benim aldığım forma kopya,sahte..bunda ben mi suçluyum şimdi..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• n.a nin buyuk basarisi bi donem daha basta kalirsa klubu da kapattiracak
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• büyük takım olduğumuzu tartışılır konuma biraz da bu yönetim getirdi..ne demek mağazalar kapatıldı?sen para kazanmak mi istiyorsun zarara uğramak borç içinde yüzmek mi?akıllı mantıklı adamlar istiyoruz..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İstanbul şubeleri kapatılmamalı.Hatta Almanya vb Avrupa ülkerindede clublar açılmalı.Forma satışında fb yi örnek almalıyız.adamlar forma satışından oyuncunun transfer parasını çıkarıyorlar.
                              Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• ne denır boyle duruma bılmem ki........... elalem kapı kapı dolasıp forma satıyor aksesuar satıyor bızımkıler kapatıyorr yaaaaaaa bu ne yaaaaaa
                                8888888888888888888888888888888888888

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X