Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Dışındaki TS Club'lar Kapatıldı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nerede vardı ki kapatsınlar...İnternet üzerinden yapmaya çalışıyolar ama sadece bu iş bu şekilde yürümez TRABZONSPOR sıradan bir anadolu takımı değil...Hele şu an ki Puma sayesinde bordo mavi rengi de unutmak üzereyiz...İzmir ve Manisa bu şehirlerde bulamadım son çare Nike bayisine gittim...Ben özel forma yaptırmak istiyorum dedim...Ve Süper bir forma sahibi oldum...Ama biraz TUZLU

Yorum

• Yavuz Saltık cok dogru noktalara deginmis. Zarardan bahsedenler, o zararın asıl kaynagının kendilerini oldugunu da tez zamanda anlar insallah.
      "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Ts Club'lerin işletiliş mentalitesini anlamak için ufak bir örnek: Online sitede zaten bir kaç parça olan ürünlerden ellerinde olmayan ürünü yayınlıyorlar. Ürünü satın alıyorsun ellerinde olmadıklarını farkediyorlar. Bu sefer fabrikaya sipariş ettiklerini söylüyorlar. Bekle babam bekle bakalım ne zaman ulaşacak elimize. Kış bitmeden ulaşsa da bir işe yarasa bari
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• tscluplerın kapatılması tamamen bır vızyonsuzluktur gercı bunlarda ne mısyon var ne vızyon ama bu yaptıkları en buyuk hataydı ozellıkle cevhaır alıs verısın dekı tsclup kapatılmamalıydı hıc satıs yapmasa bıle var oldugunu gostermesı yeter dı ayrıca sanırım ıstanbul da sadece gungorende bır tsclup var baska bılmıyorum gercı o da kapanmıs olabılır
          Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
          Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
          Mustafa Korkmaz

Yorum

• İlk olarak tsakrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sanırım ıstanbul da sadece gungorende bır tsclup var baska bılmıyorum gercı o da kapanmıs olabılır

O da kapatılmış diye duymuştum ben.

Yönetim(!) Sağolsun...

(UEFA)

Yorum

• galiba ank da yoktun ts club.heryere yayacaklarına adamlar kapatıyor.Allah sonumuzu hayır etsin...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• acık olsa ne olur olmasa ne olur ınanın kı 2 sapka modelı gırdum ts nın onlar ıcın gıtmedıgım asmadıgım yol kalmadı ama her gıttıgım yerde kapalı olan 1 tsclup vardı
                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• türkiyenin 3. büyük şehrinde yaşıyorum forma, atkı almak için yazın memlekete gitmeyi bekliyorum..

yazık yaa.. vallaha yazık..
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• Biz 1. kentinde bulamıyoruz Egemen sıranı bekle

Önemli not:Tuzla, İstanbul il sınırları içerisindedir.

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      türkiyenin 3. büyük şehrinde yaşıyorum forma, atkı almak için yazın memlekete gitmeyi bekliyorum..

yazık yaa.. vallaha yazık..
                      İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz 1. kentinde bulamıyoruz Egemen sıranı bekle

yav hele ben koskoca başkentte yaşıyorum bulamıyorum siz yine iyisiniz.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz 1. kentinde bulamıyoruz Egemen sıranı bekle

tuzla kocaelinin sınırlarında değilmi gebzemiydi o
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• yazıklar olsun ne hallere geldık acıncak duruma geldık
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• eee sımdı ne oldu kapatıldımı son durum nedır acaba
                            Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• Arkadaşlar bu yaklaşık 1 sene önce açılmış bir konu. İstanbul Cevahir alışveriş merkezindeki TsClub kapandı.

Trabzondakiler kapanmadı böyle birşey zaten olamaz Trabzonda.

Bu konunun tekrar gündeme gelmesinin sebebi bir spor dergisinin Yavuz Saltık ile Ts Club üzerine yaptığı röportajdı. o röportajı sayfaya ekledik.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• TS Club'ı geçtim, İstanbul'da bu sezonun TS formasını satan bir yer var mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X