Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhaba, ben de üye olmak istiyorum. Gönderdiğiniz formun boş bir PDF'i var mı elinizde.

Zira kulüp sitesinde bulamıyorum şu anda. Ayrıca arkadaşımdan istedim bu ayki dergide de yokmuş.

Üyelik ücreti ve aidatınızı yatırıp makbuzu formla birlikte mi gönderdiniz?
    İşyerindeki bilgisayarıma bakmam lazım pdf şeklinde mevcut mu değil mi diye ama üyelik formunu siteden indirdiydim.

Ödemeyide form üzerinden kredi kartı bilgilerimi doldurup ilettim.Nakit ödeme yapmadım.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşyerindeki bilgisayarıma bakmam lazım pdf şeklinde mevcut mu değil mi diye ama üyelik formunu siteden indirdiydim.

Ödemeyide form üzerinden kredi kartı bilgilerimi doldurup ilettim.Nakit ödeme yapmadım.
      Anladım, teşekkür ediyorum.

Parayı vermiş olsanız belki de işi çoktan halletmişlerdi
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Anladım, teşekkür ediyorum.

Parayı vermiş olsanız belki de işi çoktan halletmişlerdi
        koskoca kredi kartımı insiyatiflerine bırakmışım onların.

Onuda sordum dert para ise yollayayım diyede ondan kaynaklı değil denildi.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

koskoca kredi kartımı insiyatiflerine bırakmışım onların.

Onuda sordum dert para ise yollayayım diyede ondan kaynaklı değil denildi.

Kredi kartı bilgilerinin açıktan yazılıp kulüpteki personelin insafına bırakılması da ayrı bir ilginçlik. Yani kişisel bilgilerin güvenliği konusunda bu kadar rahat bir ortam olamaz. Kulüp bu işe bir düzenleme getirip dijital ve güvenli bir sisteme geçilmesi konusunda adımlar atmalı.

Kulübümüzün personelinden şüphemiz olduğundan değil, ama bunun insan insafına bırakılmaması lazım. Oraya belki o anlık giren kötü niyetli bir kişi bu tip bilgilere ulaşamamalı.

Bu tip konularda kurumsallık açısından atılması gereken ciddi adımlar var.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Kredi kartı bilgilerinin açıktan yazılıp kulüpteki personelin insafına bırakılması da ayrı bir ilginçlik. Yani kişisel bilgilerin güvenliği konusunda bu kadar rahat bir ortam olamaz. Kulüp bu işe bir düzenleme getirip dijital ve güvenli bir sisteme geçilmesi konusunda adımlar atmalı.

Kulübümüzün personelinden şüphemiz olduğundan değil, ama bunun insan insafına bırakılmaması lazım. Oraya belki o anlık giren kötü niyetli bir kişi bu tip bilgilere ulaşamamalı.

Bu tip konularda kurumsallık açısından atılması gereken ciddi adımlar var.
            Bir çok kişi bu konuda endişe duyuyor aslında ödeme yaparken.En garantisi sanal alışveriş limiti koymakta.Bir kaç arkadaşım bu limiti koyduktan sonra formu doldurup yolladı.
            Ben yapmadım.Bir sorunda olmadı şu ana kadar ama ileride de olursa artık kulüple bir şekilde hallederiz
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

Bir çok kişi bu konuda endişe duyuyor aslında ödeme yaparken.En garantisi sanal alışveriş limiti koymakta.Bir kaç arkadaşım bu limiti koyduktan sonra formu doldurup yolladı.
              Ben yapmadım.Bir sorunda olmadı şu ana kadar ama ileride de olursa artık kulüple bir şekilde hallederiz
              Halletmesine halledilir de bu şekilde güvensiz bir işlem süreci olmamalı.

Ben tıkır tıkır internetten formumu doldurup gereken ödeme işlemlerini yapabilmeliyim. Bu konuda gereken adımlar umarım atılır.

Özkan Sümer

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Error veriyo burası , nasıl bulabiliriz formu ?

Yorum

Halletmesine halledilir de bu şekilde güvensiz bir işlem süreci olmamalı.

Ben tıkır tıkır internetten formumu doldurup gereken ödeme işlemlerini yapabilmeliyim. Bu konuda gereken adımlar umarım atılır.
                  üyelikten sorumlu hanımefendiye ödeme konusunu sorduğumda..biz sizi arayacağız o zaman ödeme işini çözeriz..şu aşamada o bilgileri doldurmasanızda olur demişti..ilk etapta mali bilgileri doldurmayabilirsiniz..

Yorum

Merhaba, ben de üye olmak istiyorum. Gönderdiğiniz formun boş bir PDF'i var mı elinizde.

Zira kulüp sitesinde bulamıyorum şu anda. Ayrıca arkadaşımdan istedim bu ayki dergide de yokmuş.

Üyelik ücreti ve aidatınızı yatırıp makbuzu formla birlikte mi gönderdiniz?
                    İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://trabzonspor.org.tr/tr/404?asp...elik_formu.pdf

Error veriyo burası , nasıl bulabiliriz formu ?

Derginin en son sayfasında üyelik formu var,

nette bulabildiğim üyelik formu ise şu:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Halkla ilişkiler müdürü Derya Hanım az önce mailime dönüş yaptı .

Üye formu internette mevcut değil , MAY dan gelip alabilirsiniz dedi .
                      Ayrıca en az 5 yıllık 2 üyenin de ad-soyad-üye no ve imzası olmak zorunda dedi .

Öğrenciler için ilk giriş ücreti 250 tl imiş bu arada , onu da teyit ettim

İlaveten , ilk aşamada para yatırılmıyormuş . Formu tam doldurduktan ve gerekli belgeleri verdikten sonra onlar ulaşıp parayı yatırmamızı isteyecekmiş .
                      En son Kamer' tarafından düzenlendi; 31.05.2016, 15:06.

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Halkla ilişkiler müdürü Derya Hanım az önce mailime dönüş yaptı .

Üye formu internette mevcut değil , MAY dan gelip alabilirsiniz dedi .
                        Ayrıca en az 5 yıllık 2 üyenin de ad-soyad-üye no ve imzası olmak zorunda dedi .

Öğrenciler için ilk giriş ücreti 250 tl imiş bu arada , onu da teyit ettim

İlaveten , ilk aşamada para yatırılmıyormuş . Formu tam doldurduktan ve gerekli belgeleri verdikten sonra onlar ulaşıp parayı yatırmamızı isteyecekmiş .
                        Sevgili Dostum....

Trabzonspor Dergisinde üyelik formu mevcut..... Esli sayılarının birinden edinebilirsin......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili Dostum....

Trabzonspor Dergisinde üyelik formu mevcut..... Esli sayılarının birinden edinebilirsin......
                          Yarın Trabzona geleyim de formu bulmak kolay , teşekkürler

Yorum

• En önemli konu bu.

Ne kadar çok aklı başında üye, o kadar başarı demek gözümde.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bir sebepten üye alımını durdurmuşlar. Benim anladığım bu.

Telefonda kaç defa konuştuk hatırlamıyorum. En son dün konuştuk "Hala bir değişiklik yok, olunca ben size döneceğim" dedi.

Bizi IHO'nun adamı falan mı sandılar acaba

Yorum

• Bir an önce nasip olsa da üye olsam diye bekliyorum, kulübün içerisinde direkt yer almak, söz sahibi olmak pahabiçilemez bir şey.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim