İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hepsini yaptım. Bekletiyorlar bir sebepten. Sistem bozuk dediler 2 ay önce. Daha öncesinde incelemede dediler.... Mazeretler bol
Şuradan üyelik sorgulama yaptınız mı? Kayıt bulunuyor mu?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Ödemeyi almadılar ki henüz. Daha işlemlere baslamadılar bile malesefİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://crm.trabzonspor.org.tr/uyeta...slemler/uyeno/
Şuradan üyelik sorgulama yaptınız mı? Kayıt bulunuyor mu?
Yarın tekrar bir sorayım dürteyim ama sanki işin içinde başka bir şey var. Tembellik değil yani.
Yorum
-
Hocam giriş aidatını yatırdıktan sonra üyelik başvurusu yapıyorsunuz zaten yani ilk etapta bir talepte bulunup daha sonra dönüş beklemiyorsunuz ödemeyi yapıyorsunuz Giriş Aidatı: 500 TL + Yıllık Aidat: 60 TL makbuzu forma zımbalayıp postalıyorsunuz. 1 ay içerisinde kartınız geliyor. Ben 2013 üyesiyim öyle olduğunu hatırlıyorum.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖdemeyi almadılar ki henüz. Daha işlemlere baslamadılar bile malesef
Yarın tekrar bir sorayım dürteyim ama sanki işin içinde başka bir şey var. Tembellik değil yani."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
ben o kısımı boş bırakıp göndermiştim.İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan'da inşallah halledeceğim bu üyelik işini .
Bir tek 5 yılını doldurmuş 3 üyenin imzası gerekiyor sanırım onda sıkıntı yaşarım , onun için de yardımcı olmak isteyen varsa sevinirim.
Trabzonlu olmadığım için sülalemde hiç üye de yok .
sende boş gönder eğer problem olursa dönerler sana Trabzon'dan Trabzon'lu arkadaşlar yardımcı olur herhalde
BMN KOCAELİ
Yorum
-
aynen bende 3 ay oldu göndereli..hala aynı cevabı alıyorum..teknik bir arıza varmış..halledince bize döneceklermiş..tamı tamına 3 ay geçti..İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvrakları teslim edeli 5 ay oldu ve hala üyelik kabul işlemleri konusunda olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadı.Üyelik başvurusunu sonuçlandırmak ne kadar zor olabilir ki?
Sakın kulübü arayın demeyin, ben aramaktan utanır hale geldim ama ne yazık ki muhatap olduğum hanımefendi aynı cevapları vermekten utanmadı

başkanın ve yönetimin haberi var mı? haber mi versek acaba?
Yorum
-
Erkek kardeşini buraya da alalımİlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki ayın ortasında kısmetse bende üye oluyorum + erkek kardeşim 18 yaşında onuda üye yapıyorum oda istiyordu
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Trabzonspor Kulüp Üyeliği
Trabzonspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulları Trabzonspor Kulübü Üyeleri tarafından Olağan veya Olağanüstü Genel Kurullarda seçilir. Yeni üye olan bir kişi üyeliğinin başlamasından 2 yıl sonra seçme hakkını kazanır.
Trabzonspor Kulübü üyesi olmak isteyenlerin
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması veya Türkiye'de oturma iznine sahip olması,
b) 18 yaşını doldurmuş olması ve herhangi bir yasal engelinin bulunmaması,
c) Trabzonspor Kulübü Üyelik Formu'nu eksiksiz doldurmaları,
d) 2 Adet vesikalık fotoğraf vermeleri,
e) Nufus cüzdan fotokopisi ve Adli Sicil Kayıt belgesi getirmeleri,
f) Üye giriş aidatı olan 500 TL 'yi (bir defaya mahsus alınır) ödemeleri,
g) Yıllık Aidat bedeli olan 60 TL 'yi ödemeleri,
h) Kulüp Üyesi olmak için her takvim yılının bir ocak ile otuz eylül tarihleri arasında başvuru yapılır.
Not: Yıllık aidat miktarları yalnızca Trabzonspor Kongrelerinde delegelerin çoğunluk oyu ile değiştirilebilir.
Aidat Ödemeleri:
1- Kredi kartı ile ;
Kulübümüzü arayarak (444 1967) veya uyelik@trabzonspor.org.tr adresine kredi kartı bilgilerinizi ulaştırırsanız (mail order sistemi ile) çekim yapabiliriz.
2- Nakit ;
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri - Ahmet Suat Özyazıcı Sokak No:31-35 Havaalanı Altı Mevkii / TRABZON
3- Banka Havalesi
TRABZONSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ
DENİZBANK
KARADENİZ TİCARİ MERKEZ ŞUBE SAMSUN
Şube Kodu: 1445
Hesap No: 459211-351
IBAN: TR60 0013 4000 0004 5921 1000 03
GARANTİ BANKASI
TRABZON ŞUBE
Şube Kodu: 158
Hesap No: 6299535
IBAN: TR95 0006 2000 1580 0006 2995 35
İŞ BANKASI
TRABZON TİCARİ ŞUBE
Şube Kodu: 7575
Hesap No: 194
IBAN: TR73 0006 4000 0017 5750 0001 94
Yurt Dışında Yaşayan Üyelerimiz İçin:
İŞ BANKASI
FRANKFURT ŞUBE
IBAN : DE89 5023 0600 0024 9790 08 (EURO HESABI)
Üyeliğin Başlaması İçin;
Tüm işlemleri yerine getiren üye adaylarımız evraklarını, "
Trabzonspor Kulübü
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Üniversite Mah. Ahmet Suat Özyazıcı Cad. No:35
Ortahisar/ TRABZON
Tel. : 90 (462) 325 09 67" adresine (tercihen iadeli taahhütlü olarak) göndermeleri gerekmektedir.
Üyelik işlemleriniz yapıldıktan sonra üye kimlik kartınız adresinize postalanacaktır.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Oda arada girip takip ediyor fakat yazılım muhendisliği okuycak yazılımda baya iyi geliştirme aşamasında kendini pek fazla vakti olmuyorİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkek kardeşini buraya da alalım
Yorum
-
Kendisine başarılar dileyelim o vakitİlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOda arada girip takip ediyor fakat yazılım muhendisliği okuycak yazılımda baya iyi geliştirme aşamasında kendini pek fazla vakti olmuyor
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
saolun merak ettiğim kaç sene sonra oy kullanabiliyorduk kongrede fazla araştırmadım bu konuları ömrüm boyunca okul işle uğraşmaktan hiçbirşeye pek vaktim olmadı daha yeni yeni rahatlamaya başladımİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisine başarılar dileyelim o vakit
Yorum
-
2 gün önce görüştüm ve açık açık sordum en son tüzük değişikliği ya da toplu üye alımından dolayımı kabullerde sorun var diye.Olur mu öyle şey gibi sözler sarfettiler ve yine sistem sorununu sarfettiler.İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen bende 3 ay oldu göndereli..hala aynı cevabı alıyorum..teknik bir arıza varmış..halledince bize döneceklermiş..tamı tamına 3 ay geçti..
başkanın ve yönetimin haberi var mı? haber mi versek acaba?
Twitterdan hem kulübe hem başkana yazdım herhangi bir sonuç alamadım ne yazık ki.
İleride seçimi Mayısa çekerlerde, bunlar yüzünden oy kullanamaz isem hesabını sorarım.
Velhasıl bıraktım artık ilgilenmeyi.Ben üzerime düşeni yaptım. Vicdanende rahatım.En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 30.05.2016, 18:51.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün önce görüştüm ve açık açık sordum en son tüzük değişikliği ya da toplu üye alımından dolayımı kabullerde sorun var diye.Olur mu öyle şey gibi sözler sarfettiler ve yine sistem sorununu sarfettiler.
Twitterdan hem kulübe hem başkana yazdım herhangi bir sonuç alamadım ne yazık ki.
İleride seçimi Mayısa çekerlerde, bunlar yüzünden oy kullanamaz isem hesabını sorarım.
Velhasıl bıraktım artık ilgilenmeyi.Ben üzerime düşeni yaptım. Vicdanende rahatım.
Merhaba, ben de üye olmak istiyorum. Gönderdiğiniz formun boş bir PDF'i var mı elinizde.
Zira kulüp sitesinde bulamıyorum şu anda. Ayrıca arkadaşımdan istedim bu ayki dergide de yokmuş.
Üyelik ücreti ve aidatınızı yatırıp makbuzu formla birlikte mi gönderdiniz?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum