Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şubat ayında yolladım belgelerimi. Bugun geldi üye kartım.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şubat ayında yolladım belgelerimi. Bugun geldi üye kartım.
      Adam seçiyorlar demek ki. Benim belgelerim 22 Aralıkta ellerindeydi. Ama neye göre seçiyorlar anlamadım

Bunun başka bir izahı yok.

Yorum

• Evraklarını gönderip cevap alamayanlar kulübe dilekçe ya da mail gönderip sıkıştırsınlar bence.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• cevap alamayanlaraa tavsiyem kulübü arayip sorsunlar. bende öyle yaptim

Yorum

• İmkanı olan tüm arkadaşlar bir an önce üye olsunlar kulübe...

Aklı başında üyeler ihtiyacımız hala had safhada...

Ben 11349 nolu üyeyim, sanırım 12 yıl kadar oldu üye olalı. Henüz hiç bir kongreye katılmak nasib olmadı gerçi ama olsun, elbet bir gün ona da katılırız.
            Benim avatarımın üzerinde de Trabzonspor Kongre Üyesi yazılması için ne yapmam gerekiyor?
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Evrakları teslim edeli 5 ay oldu ve hala üyelik kabul işlemleri konusunda olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadı.Üyelik başvurusunu sonuçlandırmak ne kadar zor olabilir ki?
              Sakın kulübü arayın demeyin, ben aramaktan utanır hale geldim ama ne yazık ki muhatap olduğum hanımefendi aynı cevapları vermekten utanmadı
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evrakları teslim edeli 5 ay oldu ve hala üyelik kabul işlemleri konusunda olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadı.Üyelik başvurusunu sonuçlandırmak ne kadar zor olabilir ki?
                Sakın kulübü arayın demeyin, ben aramaktan utanır hale geldim ama ne yazık ki muhatap olduğum hanımefendi aynı cevapları vermekten utanmadı
                Benimki de tamamen aynı durum.

Kulüpten ve/veya yönetimden tanıdığı olan varsa bu işlerin hızlandırılması için çıtlatabilir mi? 25 Aralıkta teslim edildi belgelerim. Derya Hanım her görüşmemizde sistem bozuk diyor ama bu arada üye olanlar da var.

Bizi beğenmediler mi anlamadım ki [emoji20]

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benimki de tamamen aynı durum.

Kulüpten ve/veya yönetimden tanıdığı olan varsa bu işlerin hızlandırılması için çıtlatabilir mi? 25 Aralıkta teslim edildi belgelerim. Derya Hanım her görüşmemizde sistem bozuk diyor ama bu arada üye olanlar da var.

Bizi beğenmediler mi anlamadım ki [emoji20]
                  Derya Hanım herkese aynı yalanı söylüyor demek ki
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• bjk 1200'den 5000'e çıkarmış fiyatı. Bizimki de 600'den 1500-2000 bandına çıkar.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Beyler üyelik formmunu dolduruyorumda, bana birisi sicil no ve ad-soyadını söyleyebilirmi referans kısmı için
                      Yardımcı olursanız sevinirim..
                      "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                      Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Bu ilk kayıt için 500 TL taksitlendirilebiliyor mu???
                        Aniden 500 veremem ama taksit yapılsa harika olur
                        En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 11:05.
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ilk kayıt için 500 TL yi taksitlendirilebiliyor mu???
                          Aniden 500 veremem ama taksit yapılsa harika olur
                          Taksitlendirme yapıyor kardeşim (Bonus kart,World Kart,Vakıfbank ve Finansbank kredi kartlarına)
                          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Eyvallah hemen basvurumu yapıyorum o zaman.
                            Zaman destek olma zamanı
                            Şimdi olmazsak ne zaman olacağız ?
                            Vira Bismillah diyelim
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Arkadaşlar yönetimden kulüpten bir tanıdığı ulaşabileceği olan varsa şu bekleyen üyelikleri bir sorsun Allah aşkına. Yahu aynı soy isimli 300 üye var biz belgeleri 6 ay önce gönderdik çıt yok. Kendimiz başvurduk diye mi?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar yönetimden kulüpten bir tanıdığı ulaşabileceği olan varsa şu bekleyen üyelikleri bir sorsun Allah aşkına. Yahu aynı soy isimli 300 üye var biz belgeleri 6 ay önce gönderdik çıt yok. Kendimiz başvurduk diye mi?
                                Merhaba Ahmet Faruk kardeşim.

Gün içerisinde (462) 325 09 67 no'lu telefondan kulübü arayarak ilgili birime aktarım isteyip üyeliğinin akıbetini sorgulayabilirsin.

İlaveten uyelik@trabzonspor.org.tr adresine mail atarak bilgi isteyebilirsin.

Şahsen benim üyelikler ve akıbetleri hakkında bir bilgim yok ancak sorgulama yaparsan bilgi verilecektir.
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim