Şubat ayında yolladım belgelerimi. Bugun geldi üye kartım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci
Daraltma
X
-
Adam seçiyorlar demek ki. Benim belgelerim 22 Aralıkta ellerindeydi. Ama neye göre seçiyorlar anlamadımİlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞubat ayında yolladım belgelerimi. Bugun geldi üye kartım.
Bunun başka bir izahı yok.
Yorum
-
İmkanı olan tüm arkadaşlar bir an önce üye olsunlar kulübe...
Aklı başında üyeler ihtiyacımız hala had safhada...
Ben 11349 nolu üyeyim, sanırım 12 yıl kadar oldu üye olalı. Henüz hiç bir kongreye katılmak nasib olmadı gerçi ama olsun, elbet bir gün ona da katılırız.
Benim avatarımın üzerinde de Trabzonspor Kongre Üyesi yazılması için ne yapmam gerekiyor?
Yorum
-
Evrakları teslim edeli 5 ay oldu ve hala üyelik kabul işlemleri konusunda olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadı.Üyelik başvurusunu sonuçlandırmak ne kadar zor olabilir ki?
Sakın kulübü arayın demeyin, ben aramaktan utanır hale geldim ama ne yazık ki muhatap olduğum hanımefendi aynı cevapları vermekten utanmadı
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Benimki de tamamen aynı durum.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvrakları teslim edeli 5 ay oldu ve hala üyelik kabul işlemleri konusunda olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadı.Üyelik başvurusunu sonuçlandırmak ne kadar zor olabilir ki?
Sakın kulübü arayın demeyin, ben aramaktan utanır hale geldim ama ne yazık ki muhatap olduğum hanımefendi aynı cevapları vermekten utanmadı
Kulüpten ve/veya yönetimden tanıdığı olan varsa bu işlerin hızlandırılması için çıtlatabilir mi? 25 Aralıkta teslim edildi belgelerim. Derya Hanım her görüşmemizde sistem bozuk diyor ama bu arada üye olanlar da var.
Bizi beğenmediler mi anlamadım ki [emoji20]
Yorum
-
Derya Hanım herkese aynı yalanı söylüyor demek kiİlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimki de tamamen aynı durum.
Kulüpten ve/veya yönetimden tanıdığı olan varsa bu işlerin hızlandırılması için çıtlatabilir mi? 25 Aralıkta teslim edildi belgelerim. Derya Hanım her görüşmemizde sistem bozuk diyor ama bu arada üye olanlar da var.
Bizi beğenmediler mi anlamadım ki [emoji20]
ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Beyler üyelik formmunu dolduruyorumda, bana birisi sicil no ve ad-soyadını söyleyebilirmi referans kısmı için
Yardımcı olursanız sevinirim.."3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
Bu ilk kayıt için 500 TL taksitlendirilebiliyor mu???
Aniden 500 veremem ama taksit yapılsa harika olurEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 11:05.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Taksitlendirme yapıyor kardeşim (Bonus kart,World Kart,Vakıfbank ve Finansbank kredi kartlarına)İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ilk kayıt için 500 TL yi taksitlendirilebiliyor mu???
Aniden 500 veremem ama taksit yapılsa harika olur"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
Eyvallah hemen basvurumu yapıyorum o zaman.
Zaman destek olma zamanı
Şimdi olmazsak ne zaman olacağız ?
Vira Bismillah diyelimNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Merhaba Ahmet Faruk kardeşim.İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yönetimden kulüpten bir tanıdığı ulaşabileceği olan varsa şu bekleyen üyelikleri bir sorsun Allah aşkına. Yahu aynı soy isimli 300 üye var biz belgeleri 6 ay önce gönderdik çıt yok. Kendimiz başvurduk diye mi?
Gün içerisinde (462) 325 09 67 no'lu telefondan kulübü arayarak ilgili birime aktarım isteyip üyeliğinin akıbetini sorgulayabilirsin.
İlaveten uyelik@trabzonspor.org.tr adresine mail atarak bilgi isteyebilirsin.
Şahsen benim üyelikler ve akıbetleri hakkında bir bilgim yok ancak sorgulama yaparsan bilgi verilecektir."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum