Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir an önce nasip olsa da üye olsam diye bekliyorum, kulübün içerisinde direkt yer almak, söz sahibi olmak pahabiçilemez bir şey.
    kesinlikle.

Yorum

• Yok mu aramizda yeni üyelik basvurusunda bulunan arkadaslar?
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Vay arkadas demek kimse yok:-|
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok mu aramizda yeni üyelik basvurusunda bulunan arkadaslar?
          Ocak ayında başvuru yaptım eğer yeni kabul edersen ben varım
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ocak ayında başvuru yaptım eğer yeni kabul edersen ben varım
            Seni olmus sayiyorum artik
            Neden islemler yavas o da ilginc

Yorum

Seni olmus sayiyorum artik
              Neden islemler yavas o da ilginc

en son aradıklarında Yönetim kurulundan kendilerine söylenen Eylül ayı içerisinde tüm başvuruları sonuçlandırmış olacaklarmış.Toplu başvuru gibi nedenlerden dolayı incelemeleri titiz yapıyorlarmış.Bu nedenlerle uzamış.

Bende bıraktım artık ilgilenmeyi.Onlar bir ara ararlar
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

en son aradıklarında Yönetim kurulundan kendilerine söylenen Eylül ayı içerisinde tüm başvuruları sonuçlandırmış olacaklarmış.Toplu başvuru gibi nedenlerden dolayı incelemeleri titiz yapıyorlarmış.Bu nedenlerle uzamış.

Bende bıraktım artık ilgilenmeyi.Onlar bir ara ararlar
                Umarim kayit tarihin ocak ayi gozukur. En azindan secim hakkinda 9 ay kaybetmemis olursun.
                Bir de merak ettigim İhonun uye yaptiklarinin aidatlari nasil odendi? Sayet kasadan baska bi isimle harcama gosterilmis olabilir de. O durumda aslinda hepsinin uyeligini askiya alacaklar

Yorum

Umarim kayit tarihin ocak ayi gozukur. En azindan secim hakkinda 9 ay kaybetmemis olursun.
                  Bir de merak ettigim İhonun uye yaptiklarinin aidatlari nasil odendi? Sayet kasadan baska bi isimle harcama gosterilmis olabilir de. O durumda aslinda hepsinin uyeligini askiya alacaklar
                  Üyelik tarihi olarak ne yazık ki kabul ettikleri tarih görülecek.

Seçim mayıs 2018de olursa yönetimin geciktirmesinden dolayı oy kullanamayacağım.

İhonun üyelerine ilişkin böyle bir çalışma var diye duymuştum ama net bir bilgim yok.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

Üyelik tarihi olarak ne yazık ki kabul ettikleri tarih görülecek.

Seçim mayıs 2018de olursa yönetimin geciktirmesinden dolayı oy kullanamayacağım.

İhonun üyelerine ilişkin böyle bir çalışma var diye duymuştum ama net bir bilgim yok.
                    Hmm kotu olucak boyle. Ama haklisin. Simdi hatirladim. Ben eylul 2013'te evraklari vermistim, ocak 2014 yaziyo ama kartta.
                    Gercekten var oyle bi calisma. Cunku son secimde ben 1 ay ile secimi kacirmistim ancak uyelik numarasi bende buyuk olanlar yani benden sonra uye olanlar secim listesi icindeydi ve suruyle sulale isimleri vardi. Hele ki ihonun soyadi ile.

Yorum

Hmm kotu olucak boyle. Ama haklisin. Simdi hatirladim. Ben eylul 2013'te evraklari vermistim, ocak 2014 yaziyo ama kartta.
                      Gercekten var oyle bi calisma. Cunku son secimde ben 1 ay ile secimi kacirmistim ancak uyelik numarasi bende buyuk olanlar yani benden sonra uye olanlar secim listesi icindeydi ve suruyle sulale isimleri vardi. Hele ki ihonun soyadi ile.
                      İhonun üyelere çözüm bulamazlarsa bence daha çok süre bela olur başımıza.

Hala daha üye yapmaya devam ediyordur.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• Şu sıralar Trabzon'da olup da ben ve abimin üyelik formuna imza atabilecek 2 kişi var mıdır ?

Yorum

• Trabzonspora üye olmak şartları nelerdir? Ve nasıl yapılır dostlar?

Sony Xperia Z3

Yorum

• İlk olarak hayresoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspora üye olmak şartları nelerdir? Ve nasıl yapılır dostlar?

Sony Xperia Z3
                            Gerekli bilgiyi kulüp resmi sitemizden detaylı bir şekilde edinebilirsiniz ;

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu sıralar Trabzon'da olup da ben ve abimin üyelik formuna imza atabilecek 2 kişi var mıdır ?
                              Fatih Devlet Hastanesine gelirsen 1 kişi var.......
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Devlet Hastanesine gelirsen 1 kişi var.......
                                Yoldayım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim