Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arka sayfalarda bunun benzeri sorular soran arkadaşlar vardı, sanki olabiliyordu okuyunuz.
    Tesekkürler. Mavi Kart ile olunuyormus... Allah'tan bende var.
    "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Mavi kart ne oluyor ki ?
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• O halde artık geç kalmamak adına belki de tüm forum üyeleri olarak şartlarımız müsaitliğine istinaden önceliğimiz kulüp üyeliğine vermemiz şart arkadaşların...

Yarın başka başka İHO vakalarının yaşanmaması adına birlikte hareket edecek bir yapıyı daha da kuvvetlendirmek lazım...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Seçimden hemen sonra üye olmayı düşünüyorum evraklarım herşey hazır, bu konuda çok geç kaldığımı düşünüyorum ve geçmişte bu konuda bizi hiç uyarmayan abilerimede sitemlerimi iletiyorum
          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Bakın, çoluk çocuk demeden ailenizden herkesi üye yapın. Ben yeğenimi 6 aylık yaptım şu an 7 yıllık üye
            4 tane daha yeğenim var biri doğacak diğerleri 1.5 ve 6 yaşında . Öykü doğar doğmaz onları da üye yapacağım.
            Geleceğimizi kurtaralım. Haydin iş başına
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O halde artık geç kalmamak adına belki de tüm forum üyeleri olarak şartlarımız müsaitliğine istinaden önceliğimiz kulüp üyeliğine vermemiz şart arkadaşların...
              Yarın başka başka İHO vakalarının yaşanmaması adına birlikte hareket edecek bir yapıyı daha da kuvvetlendirmek lazım...
              Bmn'de blok oy olmaz, onun için birlikte hareket etmekten bahsetmek ne kadar mümkün
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bmn'de blok oy olmaz, onun için birlikte hareket etmekten bahsetmek ne kadar mümkün
                O anlamda söylemedim aslında Sefer... Blok oy olmasa bile buradaki üyelerin oy verme hakkı olsa farklı tercihler bile olsa camiayı doğru yönlendireceğine inanıyorum...
                Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mavi kart ne oluyor ki ?
                  Burda aciklamasi var....

"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Mevcut başkanın tek artısı üye olmanın önemini bizlere farkettirdi. Seçimden sonra üye olumunda belli bir artış olacak gibi gözüküyor
                    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• üye olmak için ne yapmalıyım öğrenciyim ordu da
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        üye olmak için ne yapmalıyım öğrenciyim ordu da
                        Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Burada her türlü bilgi verilmiş dostum.
                        Hamiş

Yorum

• Bu konunun nekadar önemli oldugunu bugün tekrar görmüs olduk.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• 10 oyla başkan belirleniyor.

Fikri ne olursa olsun burada okuyan-yazan her kişi acilen üye olmalıdır ki, bu işlere kafa yoran kişiler sonuçları şekillendirebilsin.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Daha önce de yazmıştım. Çalışma hayatına bir süre ara vermek zorunda kaldığım için maddi olarak sıkışık bir zaman geçirmekteyim. Yakında umarım bir işe başlayacağım ve buradaki bütün forum ahalisi şahit olsun ki ilk işlerimden biri kulübe üye olmak. Su taşıyan karınca gibi, safımız belli olsun seyirci kalmayalım.
                              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                              (Dozer) Cemil Usta
                              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Evet dostlar kimler üye oluyor...

İmkanı olan herkesin söz sahibi olması dileğiyle...
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim