Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öğrenciyken üye olmamanın pişmanlığı dün ha kazandık, kaybettik derken iyice arttı bende. Şu an işsizim ama Ocak ayında borç harç bulup üye olmayı düşünüyorum muhtemelen giriş parası artırılacaktır, artmadan olmak lazım.

Bu arada istanbul takımlarının üyelik parası ve aidat parası ne kadar bilgisi olan var mı ? Dün fbli bir arkadaş 10 bin tl dedi giriş yuh dedim o da indirilmiş haliymiş.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• bu seçimde Muharrem Usta 3062 oy ile başkan seçildi. Üye olmanın ne kadar önemli olmanın önemine şu açıdan bakalım...

Bugün bir vatandaş Trabzonspor başkanlığını düşünse ama hiç oy potansiyeli olmasa tamamen şehir dışından paralı askerlerden oluşan bir destekçi grubu olsa diye başlayalım;

- 3062 * 500TL (üyelik ücreti/bir defaya mahsus) = 1.531.000 TL
      - 3062 * 60 TL (yıllık aidat) * 2 (iki yıl sonudna oy kullanma hakkı alabiliyorsunuz) = 367.440 TL
      - 3062 * 200 TL ( Aralık ayında Trabzona gidiş geliş uçak bileti parası) = 612.400 TL

Toplam : 2.510.840 TL karşılığında, hiç reklam yapmadan, kadrosunda kimin olduğuna bakılmaksızın Trabzonspor'a başkan olunabilir...

Ve biz biliyoruz ki geçmiş dönemlerde bazı başkanlar sürekli cebinden parasını verdiği üyeler oluşturmuştur. Biz Trabzonspor sevdalılarının, kimsenin paralı askeri olmayanların sayısı ne kadar fazla olursa "bas parayı ol başkan" anlayışının hüküm sürmesi de o kadar zor olur...
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üyelik icin formu doldurdum...

Ocak ayinda yollayacagim...

Ancak şu iki üyenin imzası olayı biraz garip geldi...

5 yıllık üyemi arayacağız arkadaş şimdi...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        3 ay evvel üye olduğumda imza filan istemediler benden.
        Formalite icabı orda duruyor o madde.
        Hamiş

Yorum

• Ocak ayı geldi. Üyelik başvuruları başladı. İhmal etmeyelim.

Bilgi için: http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=2041#Icerik
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sevgili Dostlar.....

Tüzüğe göre her yıl belirli biktarda üye alınabiliyor...

Yanılmıyor isem mevcut üye sayısının % 5 i kadar....

1250 kişi kadar.

Onun için üye olmak isteyenler biraz acele etsinler...
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Formu doldurdum da en az 5 yıllık asil üye isteniyor 2 adet..bana yardımcı olabilecek İstanbul'da arkadaş var mı? tşkler..

Yorum

• İlk olarak Uğur_Dmrtrk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formu doldurdum da en az 5 yıllık asil üye isteniyor 2 adet..bana yardımcı olabilecek İstanbul'da arkadaş var mı? tşkler..
                O kısmı şahsen ben doldurmadım ve üye oldum. Dert edilecek bir durum değil.
                Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kısmı şahsen ben doldurmadım ve üye oldum. Dert edilecek bir durum değil.
                  Teşekkür ederim..o halde postalayayım hemen..

Yorum

• üniversite öğrencilerinin giriş ücretinin %50 indirimli olduğu herhangi bir yerde yaziyo mu? Baktım ama göremedim bende üye olmayı düşünüyorum

Yorum

• Ben de referans üye kısmı olmadan pazartesi başvuru formunu gönderiyorum. Umarım sorun çıkmaz.
                      "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                      Hz. Mevlana

Yorum

• İlk olarak SenolDurgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de referans üye kısmı olmadan pazartesi başvuru formunu gönderiyorum. Umarım sorun çıkmaz.
                        Ben bir sorun yaşamadım. İnşallah siz de yaşamazsınız.
                        Hamiş

Yorum

• Formu doldurdum pazartesi postaya veriyorum.

Ancak kredi kartı bilgilerini forma yazıp onu postayla Trabzon'a yollamak içime pek sinmiyor ama yapacak da bir şey yok gibi.

Şu 2 üye referansı işini de halledebilsem çok iyi olur, işimi şansa bırakmak istemem. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum.

Bir de ne kadar sürer üyelik süreci? Ne zaman onaylanır acaba?
                          En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 21:29.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formu doldurdum pazartesi postaya veriyorum.

Ancak kredi kartı bilgilerini forma yazıp onu postayla Trabzon'a yollamak içime pek sinmiyor ama yapacak da bir şey yok gibi.

Şu 2 üye referansı işini de halledebilsem çok iyi olur, işimi şansa bırakmak istemem. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum.

Bir de ne kadar sürer üyelik süreci? Ne zaman onaylanır acaba?
                            Üye referansı işini zamanında ben de sıkıntı etmiştim ama böyle bir talepte bulunmadılar benden. Referans olmadan üye olabiliyorsun.
                            İHO zamanında (seçime doğru) üye oldum. 1 ay içinde kartınız gelir demişlerdi, baktım gönderecekleri yok, gidip kulüpten kendim almıştım. Şimdi ne olur bilemiyorum. Yalnız benimki kadar uzun süreceğini zannetmiyorum.
                            Hamiş

Yorum

• Havale yapıp, belgelerimi yolladım.
                              En son Ahmet Hamza tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 15:36.
                              8. Kuşatma

Yorum

• Bu konuya ağırlığı maalesef kongreden kongreye veriyoruz.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim