Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet ben sahsen cevremdekileri ikna edip soz hakki sahibi olmak icin ugras vericem.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• Ben seçimlerden önce Ahmet Çubukcu'ya bir öneri ilettim. İnternet üzerinden sitemizi kullanarak 3DSecure gibi güvenlik sistemi donatılmış bir oy kullanma sistemine geçilmesini söyledim. Dünyanın neresinde olursanız olun üye olun ve internet üzerinden oyunuzu kullanın. 30.000 kişinin oy kullanabildiği bir yerde blok mlok oy hiç bir işe yaramaz. Ortak karar neyi getiriyorsa o olur.
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İyi fikir. En azından posta yoluyla da olur. Almanya dahil bir çok ülkede post yoluyla genel seçimler olabiliyorda, kulüp başkanlarını neden posta yoluyla seçemiyelim. Hem daha az sıkıntı olur sandıklarda....

Bu ara, bilmem doğru topic mi, ama bende bir kurdele rica ederim, hani şu 'Trabzonspor Kongre Üyesi' tarzı (Üye No 24520).
        Ömer

Yorum

• Yeni yılla birlikte imkanı olanlarımız üye olmalı kulübümüze.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Su almanyada yasayanlar icin bir yol yordam gösteren biri lazim
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ben üye oluyorum kesin!

Ayrıca özellikle öğrenci kardeşlerimize yardımcı olma konusunda da adayım. Bu konuyu belirtmekte de çekimser olmasınlar derim, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• TS nin hür iradesiyle oy kullanacak TS nin başarısından başka isteği olmayan ahlaklı insanlara ihtiyacı var

Yorum

• Kaç BMN üyesi var bu arkadaşlarımızın kaçı üye ? Bilgi var mı?
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni yılla birlikte imkanı olanlarımız üye olmalı kulübümüze.
                    Bu üyelik şu anda çok gündemde ve üye olmak isteyenlerde heves hali var. Malum ocağa kadar bu heves kırılabilir. Bu yüzden devamlı heyecanı ayakta tutmak için bir önerim var.-

Bu forumun ilk sayfasına üye olmak isteyenleri liste halinde 1- 2- 3 şeklinde yazsak ve devamlı güncellense liste, hem sayı arttıkça talep artar hem elinizde üye olacakların derli toplu bir listesi olur hemde bu liste ve konu güncel kalarak insanların heyecanı da güncel kalabilir. Dün ki seçim üyeliğin önemini gösterdi bize. Bence bmn olarak bu konuya sıcağı sıcağına önem vermek lazım.

Yorum

• Genç Üyelik diye bir kavram vardı, hala devam ediyormu o uygulama? Eğer devam ediyorsa bizim ufaklığı şimdiden kulüp üyesi yapayım bari...
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Üye olmanın oy kullanmak dışında ne gibi avantajları var?

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üye olmanın oy kullanmak dışında ne gibi avantajları var?
                          BMN Forumunda 'Trabzonspor Kongre Üyesi' kurdelesi veriyorlar. Ben sırf o kurdelem olsun diye üye oldum.
                          Ömer

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BMN Forumunda 'Trabzonspor Kongre Üyesi' kurdelesi veriyorlar. Ben sırf o kurdelem olsun diye üye oldum.
                            Yok mesela TS clupta indirim var galiba.. Böyle somut birşeyler var diye biliyorum ama tam.olarak ne var onu bilmiyorum.

Yorum

• Üyelik icin formu doldurdum...

Ocak ayinda yollayacagim...

Ancak şu iki üyenin imzası olayı biraz garip geldi...

5 yıllık üyemi arayacağız arkadaş şimdi...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION]

Umit abi.

Su uyelik form sayfasini bir zahmet degistirmelerini iletirmisin?

Yil 2015 halen daha yazicidan cikartip form doldurup gondermeler cok sacma geliyor bana.

Avrupada uye yaptirmak istedigim bir suru arkadasim var lakin onlarin cogu uyusuk oldugundan doldurup gondermezler. Posta ile gondermeye kalksak, ha gitti ha gidecek, elimize belge gecmedi gibi sacma sapan konularla muhattap olacagiz.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim