Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Üyelik Şartları + Başvuru Süreci

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8 kere arama neticesinde kulübe ulaşabildim.
    Kartım henüz ulaşmadı ama en azından üye numaramı öğrenebildim. En nihayetinde bu da bir gelişmedir.
    Üye No: 24601
    Hamiş

Yorum

• hayirli olsun renktasim. peki kartin ne zaman sana ulasacak demediler mi?

daha senin kart trabzon'da oldugun halde gelmedigine göre, benim kartin gelmesi ne kadar sürer kim bilir

Yorum

• sonunda telde üyeligimin kabul edildigini ögrendim. kartimi bu hafta kargo ile yollicaklar.

üye no: 24595 (telde anlayabildigim kadariyla)

Yorum

• Bu hafta kargoya verilir dediler. Ama ben kulübe gidip elden teslim almayı düşünüyorum.
          Hamiş

Yorum

• banada aynisini dediler.

Yorum

• Aradım bilgi için ama Tüzük gereği başvuruları Ocak ayında yapabiliyormuşuz.
              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
              NORTHERNER
              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• [MENTION=13102]Mehmet BAL[/MENTION]

Şu anda seçim arefesi olduğu için üyelik kabul etmezler.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Uye Nu:14575

Yorum

• Bu konunun önemi , hep yumurta kapıya dayandığında anlaşılıyor , hiçbirşey yapmadan , çok şey isteyen tipte taraftarımız var .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Bundan sonra her fırsatta , bu başlıktayim... Kurtuluşun ilk adımı , taraftar olarak yapmamız gereken en önemli şey bu ...

Öyle bir büyüyelim ki , kimsenin gücü yetmesin geleceğimizi satın almaya ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Ben de çok geç üye oldum.
                        Lütfen bu konuya önem verelim arkadaşlar!
                        Hamiş

Yorum

• Üniye başlayayım ilk işlerimden biri bu olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bende üye olmayı düşünüyorum hatta elimden geldiğince tanıdıgim herkezi üye olması için zorluyacagim.soru; üye olmak için Trabzon a gitmek şartmi?
                            BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• parayla üye olmak bana hiç mantıklı gelmiyor futbol kulüplerinde.bu durum suistimale açık bir üye profili ortaya çıkarıyor.

benim önerim şu: 10 yıllık kombine sahiplerinin üyeliğe hak kazanması.bu şu demek.hem maddi hemde manevi destek olanların oy hakkına sahip olması.barcalona başkanını barcayı stadda destekleyenler seçiyor.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Kural neyse o dur ayrıca üye sayısı ne kadar çok ve farklı şehirlerden , farklı görüşlerden olursa o kadar iyi ...

Nietzsche

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim