Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben forma dizaynını siyah nike logosu hariç beğendim açıkçası. Ayrıca beyaz forma beyaz şort mavi tozluk uygulaması cidden göze hoş geliyor. Tabi şortta bir kaç bordo mavi desen olsa daha güzel olurdu düşüncesindeyim. Sonuç olarak bu saatten sonra çıkacak diğer iki formamızı düşünmeliyiz. Bakalım onlar nasıl olucak bekleyelim ve görelim

Yorum

• Setin diğer formalarının çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Öyle de olmalı zaten. Beyaz forma da kötü gözükmüyor bence. Formayı oluştururken güzel bir fikir kullanılmış ama daha iyi tatbik edilebilirdi. Neticede emek verilmiş, belli oluyor. Hayırlı olsun.

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 04.06.2017, 00:17.

Yorum

• Yıllar sonra "bize özel" beyaz forma, vay be Siyah Nike logosu eksi puan olsa da uzun zaman sonra bordo ve mavinin bir arada kullanıldığı bir formaya hayır diyemijiim
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Bayan taraftarlar için harika ama ben beğenmedim formayı.Neyse diğer iki forma iyi olsa bari.
            • Memento mori

Yorum

• Forma iyi kötü tartışmasını bi kenara bırakmak istiyorum en azından alt yapısı hazırlanmış videosu'da dahil bi teması olan formaya sahip olmak güzel bir şey. Ufak bazı detayların es geçilmesi dışında bence forma da güzel yani kötü değil.

Yorum

• Ben formayı çok beğendim.
                Tanıtımıda oldukça güzel.
                Westh Ham forması bekledigim formalardan.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• amblemin büyütülmesi lazım.
                  bir de siyah nike logosu hiç mi hiç olmuyor şu beyaz formada.

Yorum

• Formayı ben de beğenmekle beraber , birçok kişi gibi aslında desen yukardan aşağı doğru olsa veya ekstra ayrıntılar - mesela yanlardan şerit gelmesi gibi- olsa daha güzel olabilirmiş diye düşünüyorum.

Kit olarak iyi durdu sanki.Bir de mavi şortla da görmek lazım.
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• beyaz forma forma mı reklam panosu mu çözemedim.formanın tamamına reklam giydirmişler.böyle saçma bişey ben hayatımda görmedim.beyaz formaya dikkatli bakın sadece.ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

bu arada beyaz formadaki oklar QNB reklamına dahildir.şekil olsun diye konmuş değil yani.QNB nin logosuna bakın.oklar var.bu arada türk telekom da da oklar var.malum türk telekomda arapların an itibariyle.yani bir taşla iki kuş vurmak istemişler anlaşılan

çubuklu formanın ise üst birleşim yerleri oldukça amatör olmuş.

buda a.madridin çubuklusu.fark var aga.

atleticdomowa-960x589.jpg
                      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.06.2017, 01:33.
                      TEKKEBALL

Yorum

• bu arada çubukluyu şöyle tasarlamışlar.oldukça basit bir mantık.

mavi üzerine iki tane uzun bordo renkli çubuk yerleştirelim.al sana çubuklu forma.çubuklu formaya dikkatli bakın.ne demek istediğimiz anlayabilirsiniz.bu kulübün forma tasarımcısı yok mu aga.

sade bordo forma ise formadan çok tişörte benziyor.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada çubukluyu şöyle tasarlamışlar.oldukça basit bir mantık.

mavi üzerine iki tane uzun bordo renkli çubuk yerleştirelim.al sana çubuklu forma.çubuklu formaya dikkatli bakın.ne demek istediğimiz anlayabilirsiniz.bu kulübün forma tasarımcısı yok mu aga.

sade bordo forma ise formadan çok tişörte benziyor.
                          Kardeş az sakin ol onlar taraftar tahmini tasarımlar daha hiç bişe belli değil ne çubuklu ne 3. Forma o en son koyulan forma seti resminde dün başka bir beyaz forma vardı gerçeği çıkınca değiştiler teker teker çubukluda 3. De gerçeği çıkınca değişecek yani bunlar sadece tahmin bunlardan yola çıkıp asacak kesecek bişe yok

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardeş az sakin ol onlar taraftar tahmini tasarımlar daha hiç bişe belli değil ne çubuklu ne 3. Forma o en son koyulan forma seti resminde dün başka bir beyaz forma vardı gerçeği çıkınca değiştiler teker teker çubukluda 3. De gerçeği çıkınca değişecek yani bunlar sadece tahmin bunlardan yola çıkıp asacak kesecek bişe yok
                            Aynen öyle kardeşim. Biz burda sadece tahmin yapıyoruz. Doğruda olabilir yanlışda olabilir. Doğal şeyler bunlar formalar çıktıkta güncelleyip size tekrar sunacağım.

Yorum

• Genel manada beyaz formadan pek hazzetmiyor olmama rağmen özgün ve daha önce görmediğimiz bir forma tarzı.Önceki beyaz formalara kıyaslarsak ben beğendim,güzel günlerde giyeriz inşallah.Yalnız bir kaç eleştirim de olacak çoğu kişinin belirttiği gibi.

-Nike amblemini siyah yapmışlar yine,en büyük handikabı bu formanın.
                              -Kollara bir iki detay ekleyebilirlerdi.
                              -Son olarak da bu formanın altına ya bordo ya da mavi şort giyilmeli kesinlikle,beyaz şort giyerlerse formadaki detayın hiç bir anlamı olmaz.

Armanın büyüyeceğini düşünüyorum ayrıca.

Bakalım parçalı ve çubuklu nasıl olacak.

Yorum

• C9O6KapWAAQuaxw.jpg

Forma bu eşofman altını anımsatmıyor mu sizce de ?? Belli ki aynı elden çıkmış tasarım
                                bordomavi.net
                                https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

Yükleniyor...
                                X