Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Twitter da Başkanı Nevzat Aydını filan etiketledim ve TS Club a mail attım hala cevap yok.
    sen gereğini yapmışsın..kurumsal açıdan bordomavinet ana sayfasındaki bildiride önemliydi.bide bu insanlara uygulama yeri görselle şartı heralde onuda yapmışsın tşkler. muhtemelen yamuk armayla gönderecekler formayı fotosunu paylaşırım henüz kargoya hazırlanıyor yazıyo.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çubuklu formalarda yatay ve dikey konumlandırmada simetri sorunları var. Satın alırken dikkatli olun. İnternetten sipariş verenler olası yanlış arma uygulamasını aynen iade etsinler defolu ürün diye.

TS Club'ın yanlış armalı formayı vitrine çıkarması da ayrı komik. Vitrine düzgünü koy bari be adam.

2014/2015 sezonunda forma modelleri, forma içine yapılan özel baskılar, şortlara yazılan Trabzonspor yazılarını insan özlemiyor değil. Doğru yaklaşımla istenilen sonuca ulaşmak uzak değil. Sorun her sezon göz göre göre aynı hataların tekrarlanması.
      ali fuat bey , size bu konudaki eğitiminiz , aynı sektörde oluşunuz ve bilgi birikiminizden dolayı saygı duyuyorum.Ayrıca daha iyiye ve güzele ulaşmak için yöneticilerle yaptığınız çalışmaları , onlara önerilerinizi biliyoruz.yani 1 tane yönetici şu siteye girmez mi şu sitede taraftar ne ister bakmaz mı? Uzaydan mı geldiler Allah aşkına.4000 kere yazıldı burada dikişli arma etrafı beyaz kontör.tamam zevk diyeceğim ama birde göz var nizam var.geçen yıl tamam düzeldi dikişli arma beyaz kontör oldu bu iş dedik.ama bu yıl o güzelim parçalı formaya rezil bir arma.Sizin bu konudaki eleştirilerinizi biliyorum.Ama daha nekadar devam edecek bu iş.Formayı ilk çıktığı zaman almaya gittim tam göğsünün üzerinde sanki ütü izi.Kaç tane geldiyse hep aynı.Bu sürüm böyle oldu dediler almadım.Dün gittim daha önce formanın güzelliğinden armaya çok dikkat etmemiştim.Armaya baktım.Yani rezil ötesi.dedim heralde ellerinde kalan armaları bitirmeye çalışıyorlar.Biraz daha bekleyeyim belki dikişli beyaz kontörlü armalı yaparlar ilerde onu alırım diye.Varmı böyle bir ihtimal.

Yorum

• Sıkıntı sadece armada değil. Beyaz forma bazı yerlerde V yaka ve daha kaliteli olarak gösterilmişti. Satışa çıkan geçen seneki beyaz üzerine yeni desen. Neyse vizyona devam ses etmeyelim şampiyon olunca unuturuz.

Yorum

• Rezillik. Kulüp yöneticileri bile Trabzonspor'un büyüklüğünün farkında değil.

Yorum

• Basketbol takımımızın formalarını taraftar tasarlıyacak.Storm Boy kazanır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ali fuat bey , size bu konudaki eğitiminiz , aynı sektörde oluşunuz ve bilgi birikiminizden dolayı saygı duyuyorum.Ayrıca daha iyiye ve güzele ulaşmak için yöneticilerle yaptığınız çalışmaları , onlara önerilerinizi biliyoruz.yani 1 tane yönetici şu siteye girmez mi şu sitede taraftar ne ister bakmaz mı? Uzaydan mı geldiler Allah aşkına.4000 kere yazıldı burada dikişli arma etrafı beyaz kontör.tamam zevk diyeceğim ama birde göz var nizam var.geçen yıl tamam düzeldi dikişli arma beyaz kontör oldu bu iş dedik.ama bu yıl o güzelim parçalı formaya rezil bir arma.Sizin bu konudaki eleştirilerinizi biliyorum.Ama daha nekadar devam edecek bu iş.Formayı ilk çıktığı zaman almaya gittim tam göğsünün üzerinde sanki ütü izi.Kaç tane geldiyse hep aynı.Bu sürüm böyle oldu dediler almadım.Dün gittim daha önce formanın güzelliğinden armaya çok dikkat etmemiştim.Armaya baktım.Yani rezil ötesi.dedim heralde ellerinde kalan armaları bitirmeye çalışıyorlar.Biraz daha bekleyeyim belki dikişli beyaz kontörlü armalı yaparlar ilerde onu alırım diye.Varmı böyle bir ihtimal.
              Dediğiniz gibi taraftarın görüşlerini ifade edebildiği özel bir platform burası. Kurumsal kimlik kadar onu doğru uygulayıp yaşatmak ta önemli.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Basketbol takımımızın formalarını taraftar tasarımlarından seçeceklermiş buradaki arkadaşlar ilgilenebilir;

FORMANI TASARLA, BAŞARIYA ORTAK OL ! https://t.co/i0A7ouiivV [emoji813]️[emoji170][emoji459] https://t.co/KNOIPzWimw

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Olması gereken doğru uygulama bu:

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
                  KaydetKaydet
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 13.08.2017, 11:40.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Igrenc kanka[emoji4]

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesinlikle logo falan uydursunlar şu üniversiteye ya da liv veya medical park yazsınlar. Kötü olmuş
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çok kötü olmuş reklam makale gibi sanki
                              Yapılan sponsorluk forma reklamı detayı yoktu aslında ama çaktırmadan araya sokmuşlar onu da.
                              En son nbay tarafından düzenlendi; 13.08.2017, 18:37.
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• kola giderdi de sırta olmadı

Yorum

Yükleniyor...
                                X