Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunlar [emoji4]

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu mavi forma beyaz şortla harika olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu haber bence geçen gün çıkan beyaz forma fotoğrafı için söylenmiş. yaptığınız tasarımlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.
      Inşallah öyledir o zaman ne diyelim. Bekliyoruz.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu haber bence geçen gün çıkan beyaz forma fotoğrafı için söylenmiş. yaptığınız tasarımlarla alakası olduğunu düşünmüyorum.
        Arkadaşlar twitter da gezerken Trabzonspor haber sitesinin paylaştığı haberi sizlere aktardım Haber 61 e konuşmuş Ts Clublardan sorumlu başkan yardımcısı noktasına virgülüne dokunmadan mesaj olarak yazdım demeye çalışdığı da gayet açık çubuklumuz hazır onda sıkıntı yok diyor her zaman ki çubuklu diyor diğerleri belli değil diyor.Burada kastettiği bi tek beyaz formamı yoksa Nevzat Aydın 'ın kastettiği süpriz formamı onu kimse bilemez ki söylenmeden etmeden ama dediğine göre ikisini kastediyor.Şahsî fikrim madem çubuklu forma hazır diğerleri üzerinde çalışılıyor bir sürpriz yapıp ilk onu satışa çıkarsınlar Ligin son maçı Bursa maçında da futbolcular giysin rekor bir satış olacağını düşünüyorum gelecek olan gurbetçilerle beraber...

Yorum

• AFS abinin formalarla ilgili şimdiye kadar sadece verdiği ip uçlarının başında armanın altında 1967-2017 yazacak bide tasarımlar paylaşılınca PSG formasını paylaşarak bir şeylere işaret belirtmesi tasarımı kastedip buna benzer bir forma mı demek istedi bilemiyorum ama başkan yardımcısının dedikleri bu yönde

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            AFS abinin formalarla ilgili şimdiye kadar sadece verdiği ip uçlarının başında armanın altında 1967-2017 yazacak bide tasarımlar paylaşılınca PSG formasını paylaşarak bir şeylere işaret belirtmesi tasarımı kastedip buna benzer bir forma mı demek istedi bilemiyorum ama başkan yardımcısının dedikleri bu yönde
            Insallah dedigin gibidir valla her sene guzel forma hayal edip sonra tepe assagi cakilmaktan usandm😊 afs abi deseki he gulum psg formasi tarzinda olacak mavi formamiz ne buyuk sevaba girecek bilmio😀

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bugün Gümüşhane-Erzurum maçını izlerken Erzurum çubuklu formasına vuruldum tek kelimeyle Lotto resmen ateş etmiş bu kadar güzel çubuklu mu olur forma da resmen Nike Elit katagorisi çubuklusu havası var İHO döneminde çıkan ofspor forması nı Trabzonspor a itelediklerinden beri tepkiliyim Nike a vizyonsuzlukta zirve yaptığımız yıldı..Yemin ediyorum 150 lira veripte katalog forması giyeceğime lotto ya 150 liraya formanın babasını yaptırırım.Bu sene forma konusunda hem Nike a hemde yönetime verdiğim son şans sıf Nike swooshu var diye pazar malı ürün giymek istemiyorum...
              Ekli dosyalar

Yorum

• Of sporun formalarina bakın yaparlar gene aynısını, boşuna heveslenmeyin elit vs diye
                bordomavi.net
                https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• Formalar kotu goruntuyle sizmadan soyle bir gorsel yayinlasak mas olcay perreira durica li😊

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formalar kotu goruntuyle sizmadan soyle bir gorsel yayinlasak mas olcay perreira durica li��

şöyle bir sunumun sadece kendisi bile satışları arttırır.

Yorum

• San Lorenzo 2017 Home Kit

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu forma duyumlar arasındaydı iptal edildiyse çok üzücü

Yorum

• Lotto diyen arkadas lütfen etmaa, Lotto nedir ya

Yorum

• Çok basit ve sıradan bir nike forması.Ama nedense çok çekici.AS Roma 2017-18.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 25.05.2017, 03:03.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu forma duyumlar arasındaydı iptal edildiyse çok üzücü

böyle bir formanın zamanı geldi bence. inşallah çıkarırlar
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X