Bizim taraftarda forma almamak icin bahane bitmez.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
1.sınıf formaların fiyatı 300 TL kaç tane satılır ?
Galatasaray a yapıyor Nike bu formaları,Nike nin kendi sitesinde var isteyen girip inceleyebilir aeroswift teknolojisi futbolcuların birebir giydikleri formalar. 1.sınıf kumaş arması bile farklı formaların vapor diye geçiyor birde stadium var o işte bize satılan ve bizim futbolcularımızın giydikleri 2.sınıf ürünler yapacak fazla birşey yok açıkçası satışa göre üretiyor adamlar aşagida 2 formaninda fotoğrafini attım bilgi amaçlı zaten bilenlerde vardır forumda..
Bu stadium
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
Buda vapor
Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
Umarım açar fotoları
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLescon Türk markasıdır. Lescon giyen takımlar vardı geçtiğimiz 2-3 sene öncesine kadar şimdilerde göremiyorum.
[ATTACH]13650[/ATTACH]
edit : yeni sezonda samsunspor forma sponsoruymuş
[ATTACH]13651[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene bugün forma satisimiz 0 di, cünkü daha formalar cikmamisdi
5bine simdiden dayanmasi bence iyi
Transferler ve cubuklunun cikisinlan patlama yasanir diye düsünüyorum
Yorum
-
İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.sınıf formaların fiyatı 300 TL kaç tane satılır ?
Galatasaray a yapıyor Nike bu formaları,Nike nin kendi sitesinde var isteyen girip inceleyebilir aeroswift teknolojisi futbolcuların birebir giydikleri formalar. 1.sınıf kumaş arması bile farklı formaların vapor diye geçiyor birde stadium var o işte bize satılan ve bizim futbolcularımızın giydikleri 2.sınıf ürünler yapacak fazla birşey yok açıkçası satışa göre üretiyor adamlar aşagida 2 formaninda fotoğrafini attım bilgi amaçlı zaten bilenlerde vardır forumda..
Bu stadium
Buda vapor
Umarım açar fotoları
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrica bir ara lescon'un bize sponsor olacagi dedikodusu cikmisti da ortalik toz duman olmustu.
"lescon nedu yeaaaa hic yakisiii mi bize" gibilerinden
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar formaların kalıpları nasıl? 1.83 boy 85 kilo L beden olur mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi1.90 boy 75 kilo L tam oldu. Ben epey zayıfım yani. Bence XL alırsanız daha iyi olabilir.
Eğo ime asin Trapezunte..
Yorum
-
İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eğo ime asin Trapezunte..
Yorum
-
İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma harika olmuş. Detaylar falan mükemmel. Nikenin dandik ürünleri gibi değil.
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
Yorum