Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim taraftarda forma almamak icin bahane bitmez.....

Yorum

• En çok forma satışını 100 bin olarak yapmış bir kulübün taraftarları asla forma almaz ne kadar başarılı olursak olalım.

Yorum

• 1.sınıf formaların fiyatı 300 TL kaç tane satılır ?
        Galatasaray a yapıyor Nike bu formaları,Nike nin kendi sitesinde var isteyen girip inceleyebilir aeroswift teknolojisi futbolcuların birebir giydikleri formalar. 1.sınıf kumaş arması bile farklı formaların vapor diye geçiyor birde stadium var o işte bize satılan ve bizim futbolcularımızın giydikleri 2.sınıf ürünler yapacak fazla birşey yok açıkçası satışa göre üretiyor adamlar aşagida 2 formaninda fotoğrafini attım bilgi amaçlı zaten bilenlerde vardır forumda..

Bu stadium
        Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

Buda vapor
        Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

Umarım açar fotoları
        Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lescon Türk markasıdır. Lescon giyen takımlar vardı geçtiğimiz 2-3 sene öncesine kadar şimdilerde göremiyorum.
          [ATTACH]13650[/ATTACH]

edit : yeni sezonda samsunspor forma sponsoruymuş

[ATTACH]13651[/ATTACH]
          Hımmm, Lescon ha. Güzel.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gecen sene bugün forma satisimiz 0 di, cünkü daha formalar cikmamisdi

5bine simdiden dayanmasi bence iyi

Transferler ve cubuklunun cikisinlan patlama yasanir diye düsünüyorum
            arti gurbetciler daha yeni basliyor Trabzona gelmeye.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Çubuklu formanın tanıtımı için bir transfer bekleniyor sanırım ben askere gitmeden önce alıp giyebilsem keşke

Yorum

• İlk olarak Emirhan TOPCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1.sınıf formaların fiyatı 300 TL kaç tane satılır ?
                Galatasaray a yapıyor Nike bu formaları,Nike nin kendi sitesinde var isteyen girip inceleyebilir aeroswift teknolojisi futbolcuların birebir giydikleri formalar. 1.sınıf kumaş arması bile farklı formaların vapor diye geçiyor birde stadium var o işte bize satılan ve bizim futbolcularımızın giydikleri 2.sınıf ürünler yapacak fazla birşey yok açıkçası satışa göre üretiyor adamlar aşagida 2 formaninda fotoğrafini attım bilgi amaçlı zaten bilenlerde vardır forumda..

Bu stadium

Buda vapor

Umarım açar fotoları
                bize 300 tl ye forma satmaya kalksalar cinayet cikar.

Yorum

• ayrica bir ara lescon'un bize sponsor olacagi dedikodusu cikmisti da ortalik toz duman olmustu.

"lescon nedu yeaaaa hic yakisiii mi bize" gibilerinden

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayrica bir ara lescon'un bize sponsor olacagi dedikodusu cikmisti da ortalik toz duman olmustu.

"lescon nedu yeaaaa hic yakisiii mi bize" gibilerinden
                    Sahsen sevinirim lescona. Ara sira güzel tasarimlari oluyor. Zamaninda Karabük'e yaptiklari güzel formayi bize yapsaydilar eminim cok satardi. Ben hemen alirdim.

Yorum

• Arkadaşlar formaların kalıpları nasıl? 1.83 boy 85 kilo L beden olur mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar formaların kalıpları nasıl? 1.83 boy 85 kilo L beden olur mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Birkaç defa yazdım yine yazayım 1.90 boy 75 kilo L tam oldu. Ben epey zayıfım yani. Bence XL alırsanız daha iyi olabilir.
                        Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma harika olmuş. Detaylar falan mükemmel. Nikenin dandik ürünleri gibi değil.
                          Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Beden konusunda sorunu olan varsa 183 cm, 72 kg M beden tam oturuyor.Kısada kalmadı boyu.
                            design is my passion

Yorum

• Edit.
                              En son Doğukan Ş. tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 12:28.
                              design is my passion

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu forma harika olmuş. Detaylar falan mükemmel. Nikenin dandik ürünleri gibi değil.
                                işte önemli olan böyle markalarla anlaşıp böyle formalar ürettirebilmekte. vizyon buna derim. ama görüyorum ki ancak hayalde kalacak böyle formalar görmemiz sırtımızda.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

Yükleniyor...
                                X