Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tasarim mi bunlar?
    bir arkada üç forma çeşiti paylaşmıştı, paralel çizgili bordo olması çok muhtemel böyle bir bordo forma bekliyorum fakat beyazın kollarının mavi olacağını düşünüyorum. üstüne bir de çubuklu olacaktır.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.

Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız Mayıs sonunda, diğer formalar sırayla Haziran sonunda satışta olacak.

Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum.
      Forma tanıtımının daha erken olma ihtimali var mıdır?
      "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

Nike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.

Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız Mayıs sonunda, diğer formalar sırayla Haziran sonunda satışta olacak.

Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum.
        güzel haber...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]12659[/ATTACH][ATTACH]12660[/ATTACH][ATTACH]12661[/ATTACH]
          Tasarım gibi tasarım işte..

Hepsi harika bence
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir kolu bordo bir kolu mavi olursa efsane olur.Bugüne kadar beyaz Trabzonspor forması hiç almadım.Dediğim gibi olsun üç formayıda alırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Screenshot_20170412-121917.jpgScreenshot_20170412-123224.jpgScreenshot_20170412-123238.jpgScreenshot_20170412-123252.jpgScreenshot_20170412-123258.jpgScreenshot_20170412-121917.jpgScreenshot_20170412-123224.jpgScreenshot_20170412-123238.jpgScreenshot_20170412-123252.jpgScreenshot_20170412-123258.jpg

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH][ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH]
              ne alaka şuan ?

Yorum

[ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH][ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH]
                Ts club in ilkbahar - yaz ürünleri küfürlü konuşmak medeniyetsiz insana yakışacak bir davranıştır ama şu ürünleri tasarlayıp biz taraftara kakalamaya çalışan satmak demiyorum bakın kakalamak diyorum 7 sine 70 ine düz gitmek lazım.Bu nedir ya yok Fenerium müdürü getirildi yok Emre Aksoy çok çalışıyor tasarımlar düzelecek Allah aşkına bunlar neeeeee şimdi bu ürünleri gören biz taraftar formalar için endişe etmekte haksız mıyız? Muharrem Başkan bunları görmüyor mu vizyon sahibi başkanımız nasıl müsade ediyor Allah'ım şu ürünlere inan aklım almıyor...

Yorum

Ts club in ilkbahar - yaz ürünleri küfürlü konuşmak medeniyetsiz insana yakışacak bir davranıştır ama şu ürünleri tasarlayıp biz taraftara kakalamaya çalışan satmak demiyorum bakın kakalamak diyorum 7 sine 70 ine düz gitmek lazım.Bu nedir ya yok Fenerium müdürü getirildi yok Emre Aksoy çok çalışıyor tasarımlar düzelecek Allah aşkına bunlar neeeeee şimdi bu ürünleri gören biz taraftar formalar için endişe etmekte haksız mıyız? Muharrem Başkan bunları görmüyor mu vizyon sahibi başkanımız nasıl müsade ediyor Allah'ım şu ürünlere inan aklım almıyor...
                  Tasarımı nike belirliyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tasarımı nike belirliyor
                    Hocam Allah aşkına bu ürünlerin tasarımını kim belirliyor peki seni beni keriz yerine koymaktan başka bir şey değil bu düzelmesini beklediğimiz halde neden daha da kötüye gidiyor
                    En son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 23:19.

Yorum

• TS Club'tan alınacak 2 tane ürün var.

Futbol takımının kullandığı nike eşofman ürünleri ve basketbol takımının kullandığı hummel ürünleri. Bu iki ürünü de çok iyi yapmışlar. Başka alınacak bir ürün yok!
                      En son Sacit tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 23:34.

Yorum

nike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.

Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız mayıs sonunda, diğer formalar sırayla haziran sonunda satışta olacak.

hocam beyazdan haric baska renk kulanacagizmi formalarimizda ??
                        Cubuklu forma olmayacak sanirim önümüzdeki sezon ???
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hocam beyazdan haric baska renk kulanacagizmi formalarimizda ??
                          Cubuklu forma olmayacak sanirim önümüzdeki sezon ???
                          Çubuklu , beyaz ağırlıklı mavi ve 50. yıl özel forma olacak söylenene göre çubukluda özelmiş (siyah olabilir 50. yıl)

Yorum

• Umbro Hayranlığım başlamıştır

Yorum

• Üçüncü forma beyaz, siyah forma yok.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Üçüncü forma beyaz, siyah forma yok.
                                Abi aston villa tarzi hasretimiz dinecekmi cubuklu harici 2 formada?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X