İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.
Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız Mayıs sonunda, diğer formalar sırayla Haziran sonunda satışta olacak.
Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum."Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.
Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız Mayıs sonunda, diğer formalar sırayla Haziran sonunda satışta olacak.
Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12659[/ATTACH][ATTACH]12660[/ATTACH][ATTACH]12661[/ATTACH]
Hepsi harika benceO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kolu bordo bir kolu mavi olursa efsane olur.Bugüne kadar beyaz Trabzonspor forması hiç almadım.Dediğim gibi olsun üç formayıda alırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH][ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH][ATTACH]12670[/ATTACH][ATTACH]12671[/ATTACH][ATTACH]12672[/ATTACH][ATTACH]12673[/ATTACH][ATTACH]12674[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs club in ilkbahar - yaz ürünleri küfürlü konuşmak medeniyetsiz insana yakışacak bir davranıştır ama şu ürünleri tasarlayıp biz taraftara kakalamaya çalışan satmak demiyorum bakın kakalamak diyorum 7 sine 70 ine düz gitmek lazım.Bu nedir ya yok Fenerium müdürü getirildi yok Emre Aksoy çok çalışıyor tasarımlar düzelecek Allah aşkına bunlar neeeeee şimdi bu ürünleri gören biz taraftar formalar için endişe etmekte haksız mıyız? Muharrem Başkan bunları görmüyor mu vizyon sahibi başkanımız nasıl müsade ediyor Allah'ım şu ürünlere inan aklım almıyor...
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımı nike belirliyorEn son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 12.04.2017, 23:19.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike ile devam etmemizin marka gücünün ötesinde kulüp için ekonomik olması da var.
Bu arada müjdeyi de vereyim; beyaz formamız mayıs sonunda, diğer formalar sırayla haziran sonunda satışta olacak.
Model konusunda yanlış anlaşıldığım için -son 3 sezon olduğu gibi- yorum yapmıyorum.
Cubuklu forma olmayacak sanirim önümüzdeki sezon ???BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam beyazdan haric baska renk kulanacagizmi formalarimizda ??
Cubuklu forma olmayacak sanirim önümüzdeki sezon ???
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜçüncü forma beyaz, siyah forma yok.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
Yorum