Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligdeki iki takımın forma numara biçimleri farklı.
    Onlara göz yumanda tff.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onlara göz yumanda tff.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Cubuklu formanin arkasida cubuklu olmali interin formalarinin bu kadar guzel olmasi sebebi bu anlamiyorum arkasi neden duz oluyor

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cubuklu formanin arkasida cubuklu olmali interin formalarinin bu kadar guzel olmasi sebebi bu anlamiyorum arkasi neden duz oluyor

tff statüleri sagolsun
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aslında bizim ligde önceden bu uygulama vardı ama sonradan değiştirdiler. Ayrıca Avrupa kupalarında da formanın arka zemin rengi düz tek renk olmak zorunda UEFA böyle istiyor.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında bizim ligde önceden bu uygulama vardı ama sonradan değiştirdiler. Ayrıca Avrupa kupalarında da formanın arka zemin rengi düz tek renk olmak zorunda UEFA böyle istiyor.
            Evet dediğinizde haklısınız ama Fener ve Gs sattığı formalarda arka zemin rengi farklı.Fenerin forması arkası da çubuklu.Gs 'ın maç forması arka zemin düz stadyum forması ise ön tarafı gibi yani diyeceğim o ki çözümü yönetim isterse yaptırır zor şeyler değil bunlar..Üstelik avrupa da atletico madrid de böyle sattığı formanın arkası da çubuklu ama avrupa maçlarında düz tek renk
            En son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 02:28.

Yorum

• Önceki sayfadaki çubuklu gibi bir çubuklu çıkarsa, satış rekoru kırabilir. Az kaldı zaten, hayırlısı...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Forma sezonu yaklaşıyor inşallah bu sene şöyle diyaloglar olmaz ya da azalarak biter ;

İçerden bilgi aldım formalar çok güzel olacakmış. ( kime göre neye göre ya da anlat gördüğünü)

Arkadaşlar formaları gördüm 3 tane forma çıkacak bu sene. (Aaa hadi canım vallahi mi )

Formaları gördüm ama bubanemin canı için diyemem yok vallahi demem billahi demem. ( tamam kardeşim bu kadar paniğe gerek yok)

Formaları gördüm 2.formanın kolunda eğik çizgi olacak. (Haydaa 2.forma ne beyaz mı başka bişey mi ya da bu ne çizgisi rengi ne olacak-mesajı yazan bidaha foruma uğramadı..)

Kulüpten amcamın kaynının yeğeninin görümcesinin bi arkadaşı demiş ki bu sene nike ile çıkmayıp süpriz yapıp umbro giyecekmişiz hatta formaları gördüm hepsi cillop.
                (Akrabalık ilişkisi çözülemedi fatal error 404 not found)

Bilimum bu tarz mesajlar ve bu tarz mesajları görünce hissettiklerim.. inşallah çok karşılaşmayız.

Not: işbu entry hiciv içermektedir.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önceki sayfadaki çubuklu gibi bir çubuklu çıkarsa, satış rekoru kırabilir. Az kaldı zaten, hayırlısı...
                  bizimkiler gsgm len alasacakta, platforma mega store insa edecekte, orada satis icin imza günü gibi etkinlikler organize edipte rekorlar kiracacak...

bu tempoylan zor

zaten formalar su yeni kolleksiyon tasarim kalitesindeyse hic bisey olmaz

biraz zevkli insanmi kalmadi Trabzonda
                  ts clupdan sorumlu yöneticiler neden hep insaatci olur

Emre AKSOY‏ @Emreaksoy__

TS Club'larla 4 aydır yöneticimiz Mehmet Yiğit Alp ilgilenmektedir. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle bu görevi kendisi yürütmektedir.
                  TS Club mağazalarımızda satışa sunulan yeni ürünlerle ilgili bir bilgim yoktur. Camiamıza ve siz değerli taraftarlarımıza duyurulur.

bu islerden sorumlu olarak aciklandiktan sonra bu isden böyle belese sivrilmek hakmidir
                  vaktin yoksa orada isin ne
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çubuklu bordo ağırlıklı olursa Nevzat Aydın'ın sürpriz dediği 2. Forma büyük ihtimal lacivert olur bence.

Buna benzer kol-gövde ton farklı mavi-lacivert bi forma olabilir, ya da tam tersi lacivert mavi

En son gometra tarafından düzenlendi; 19.04.2017, 19:43.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Önceki sayfadaki çubuklu gibi bir çubuklu çıkarsa, satış rekoru kırabilir. Az kaldı zaten, hayırlısı...
                      ...
                      Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ...
                        Ben buradan bir konuya değinmek istiyorum..Bu antreman kitleri yakın zamanda satışa çıktı.Bende kendime çok beğendiğim yağmurluğu aldım.Geçenlerde ts club resmi sitesine girdim.Yeni ürünler eklendimi diye.Birde ne göriyim fiyatlar yarı yarıya zamlanmış.Sitede bir yanlışlık olabileceğini düşünerek ts club bakırköyü aradım.Konuştuğum kişi doğru olduğunu ürünlerin zamlandığını söyledi.Sebebini sorduğumda ise geçiştirici bir cevap aldım..Ne demek istediğini anlamadım bile ) Yani ağlayacak halimize gülüyorum ben kaç zamandır savaş veriyorum tek başıma biz taraftarlar çok pahalı ürün alıyoruz.Dahada zamlatmanın anlamı ne yani 219 liralık mavi kit 369 TL bu neyin nesi bilezik mi alıyoruz arkadaş 119 liraya aldığım yağmurluk 209 a çıkmış 160 liralık lacivert yağmurluk 299 lira.Neyin nesi bu beyler cevabını bilen varsa söylerse sevinirim...

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben buradan bir konuya değinmek istiyorum..Bu antreman kitleri yakın zamanda satışa çıktı.Bende kendime çok beğendiğim yağmurluğu aldım.Geçenlerde ts club resmi sitesine girdim.Yeni ürünler eklendimi diye.Birde ne göriyim fiyatlar yarı yarıya zamlanmış.Sitede bir yanlışlık olabileceğini düşünerek ts club bakırköyü aradım.Konuştuğum kişi doğru olduğunu ürünlerin zamlandığını söyledi.Sebebini sorduğumda ise geçiştirici bir cevap aldım..Ne demek istediğini anlamadım bile ) Yani ağlayacak halimize gülüyorum ben kaç zamandır savaş veriyorum tek başıma biz taraftarlar çok pahalı ürün alıyoruz.Dahada zamlatmanın anlamı ne yani 219 liralık mavi kit 369 TL bu neyin nesi bilezik mi alıyoruz arkadaş 119 liraya aldığım yağmurluk 209 a çıkmış 160 liralık lacivert yağmurluk 299 lira.Neyin nesi bu beyler cevabını bilen varsa söylerse sevinirim...
                          Aklıma 2 neden geliyor yazın yaklaşması ve gurbetçilerin ülkeye girmesiyle ya da bu ürünlerin önceden çok satılışı oldu, daha fazla gelir elde etmek olabilir

Yorum

• Değişik duygular içerisindeyim iyi mi kötü mü lan bu

Yorum

• Guzel lakin gecen seneki cubuklusu daha guzeldi belki bize yapilacak olan

Yorum

• Barça forması berbat bence
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X