Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emirates Türkiye pazarına mı giriyor?
    Eğer Avrupa Kupalarına katılamayan Trabzonspor'la 3 yıllık forma anlaşması yapıyorlarsa TR pazarına giriyorlar demektir.
    Yok hayır Türkiye içi uçmayacaklarsa ki bana mantıklı gelmiyor, bu haberler yalan.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bence sponsor Beko.

Yorum

• forma sponsoru bir haftaya açıklanacak demişti yönetim. ne oldu durum ne zaman sonuçlanacak bu iş ..
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• “Ey iman edenler, zandan çok kaçının; çünkü zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin (birbirinizin gizli yönlerini araştırmayın). Kiminiz kiminizin gıybetini yapmasın (arkasından çekiştirmesin.) Sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? İşte, bundan tiksindiniz. Allah’tan korkup-sakının. Şüphesiz Allah, tövbeleri kabul edendir, çok esirgeyendir.” (Hucurat Suresi, 12)
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yine beyaz forma mı?

Yorum

• bilmiyorum ilk sayfalari ara sira tekrar okuyormusunuz

2008de baslayan büyük tranfer taaruzumuzdan önceki büyük tedarikci anlasmamizin bize verdigi heycani yeniden hisetmek icin
              bu yaz yine yeni bir serüvenin baslangici
              yine benzer heycana bürünmenin tam vakiti
              yeni sponsorlar, yeni stadyum, yeni takim...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bilmiyorum ilk sayfalari ara sira tekrar okuyormusunuz

2008de baslayan büyük tranfer taaruzumuzdan önceki büyük tedarikci anlasmamizin bize verdigi heycani yeniden hisetmek icin
                bu yaz yine yeni bir serüvenin baslangici
                yine benzer heycana bürünmenin tam vakiti
                yeni sponsorlar, yeni stadyum, yeni takim...
                İlk sayfada formalarımızın nike mağazalarında da satılacağı yazıyor fakat ben böyle bir şey olduğunu hiç hatırlamıyorum???
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• "Ey Kitap ehli! Niçin hakkı batılla karıştırıyor ve bile bile gerçeği gizliyorsunuz?" Al-i İmran (71)

Yorum

• Sag olun renkdaslar, sayenizde kacirdim cuma vaazı'nı burda okudum

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]

Yönetimin açıklamalarından anladığım kadarıyla 3 formadan yalnızca biri bize özel olacak. Çubuklu formamız Akhisar'ın forması olacağını söylediniz, şimdi bu durumda;

Bize özel olan forma bordo forma olacak sanırım?

Diğer iki formada (özellikle çubuklu) katalogun üstüne başka bi detay var mı, yoksa dümdüz katalog mu?

Yorum

• Birisi Baskana ulasip sorabilirmi Formalari sezonun son ic saha macinda tanitmalari mümkünmü diye?
                        Yanilmiyorsam Türkiyede bir ilk olur.
                        Hem avrupaya katilma durumunda sezonun ilk resmi maclarini eski formalarla degil yeni formalarla oynariz hemde forma satislarina daha erken baslanilabilir.

Birde bunu gelenek haline getirsek bence cok güzel olur

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk sayfada formalarımızın nike mağazalarında da satılacağı yazıyor fakat ben böyle bir şey olduğunu hiç hatırlamıyorum???
                            snojmo, rotterdam ve parndorfda rastladim ve burda fotosunu paylasdim, ayica ingilizlerin en büyük spor esyasi magazasindada var
                            memleketi bilemem

Ünal Karaman

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] ne yani yurt dışı mağazalarında var, Türkiye'de yok öyle mi? Ne garip bir pazarlama stratejisi(?)
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @selcuk ne yani yurt dışı mağazalarında var, Türkiye'de yok öyle mi? Ne garip bir pazarlama stratejisi(?)
                                burdada merkezlerde yok
                                sadece secilmis avm lerde ve sports direct in internet magazalarinda

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X