Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyüpspor ile aynı formayı giyiyorsam demek ki Trabzonspor amatörce yönetiliyor.
    Hiçbir işimiz doğru değil, bütün çıkarcı hortumcular Trabzonspor'un başına duruyor.

Lisanslı ürünlerin de senin gibi amatör..

düz mantık la biz de brezilya ile aynı formaları giyiyoruz ozaman brazilya futbol federasyonu amatörmü

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor'a böyle forma yapacaksın, lisanslı ürünlerden sorumlu olan yöneticinin kafası çalışacak.
      Büyük takımlar için forma tanıtımı, pazarlaması ciddi önem taşıyor.

Barça'ya, Juventus'a, M. united'a nasıl forma yapıyorsalar bana da aynı formayı yapacaksın.
      Kulübün sorumluluğu bunu gerektirir.

Eğer 1. kalite de forma yapmıyorsalar, gideceksin başka sponsor ile anlaşacaksın. Ama bizim çapsız yöneticiler, ''nasıl olursa olsun'' havasındalar. Kulübün her yerinden amatörlük akıyor

Yorum

Trabzonspor'a böyle forma yapacaksın, lisanslı ürünlerden sorumlu olan yöneticinin kafası çalışacak.
        Büyük takımlar için forma tanıtımı, pazarlaması ciddi önem taşıyor.

Barça'ya, Juventus'a, M. united'a nasıl forma yapıyorsalar bana da aynı formayı yapacaksın.
        Kulübün sorumluluğu bunu gerektirir.

Eğer 1. kalite de forma yapmıyorsalar, gideceksin başka sponsor ile anlaşacaksın. Ama bizim çapsız yöneticiler, ''nasıl olursa olsun'' havasındalar. Kulübün her yerinden amatörlük akıyor
        O takımlara yapılan forma başka hiç kimseye yapılmıyor. (5 Takım) O formalar imkansız. Ne zaman o takımlar kadar forma satar o takımlar gibi marka olursun ancak o zaman. Sene de taş çatlasın 100 Bin forma satan adama niye yapsınlar o formaları ? O formalar satış rakamı milyonla hesaplananlara yapılıyor..

Nike Elit Seri yeterli şu anda..

Hayalci olmaya gerek yok. Lescon formada olağan üstü tasarım olsa ne yazar kalite belli..

Yorum

• Parayi verirsen ozel forma tasarlatirsin. Ya da Fener'in yaptigi gibi kendin ozel tasarlayip Nike'a uretirsin.

Obur turlu Barcelona gibi dunya capinda taninmadikca, ya da ciddi bir basarilar elde etmeden ozel forma beklemeyin.

Ozel forma onemli degil aslinda. Katalogda ihtiyaclarimizi karsilayacak tasarimlar var. Onemli olan bunlara dogru renkleri uygulamak, detaylara onem vermek, uygun fontlar, reklamlar, ve arma yapistirmak.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O takımlara yapılan forma başka hiç kimseye yapılmıyor. (5 Takım) O formalar imkansız. Ne zaman o takımlar kadar forma satar o takımlar gibi marka olursun ancak o zaman. Sene de taş çatlasın 100 Bin forma satan adama niye yapsınlar o formaları ? O formalar satış rakamı milyonla hesaplananlara yapılıyor..

Nike Elit Seri yeterli şu anda..

Hayalci olmaya gerek yok. Lescon formada olağan üstü tasarım olsa ne yazar kalite belli..
            NIKE ile oturup konuşacaksın.
            Eğer yapmıyorsa gideceksin PUMA ya da UMBRO ile veya ADİDAS ile anlaşacaksın..

İki sezon ben aynı formayı giymek zorunda değilim, ki o formalardaki hataları yalnışları saymıyorum

Barça'nın bu sezon giydiği formayı Trabzonspor'a da yapsalar çok net söylüyorum, 1 milyon satardık. Bunu görmek zor değil, ne kadar kaliteli yaparsan o kadar fazla satış yaparsın.
            En son Sacit tarafından düzenlendi; 20.08.2012, 19:51.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Parayi verirsen ozel forma tasarlatirsin. Ya da Fener'in yaptigi gibi kendin ozel tasarlayip Nike'a uretirsin.

Obur turlu Barcelona gibi dunya capinda taninmadikca, ya da ciddi bir basarilar elde etmeden ozel forma beklemeyin.

Ozel forma onemli degil aslinda. Katalogda ihtiyaclarimizi karsilayacak tasarimlar var. Onemli olan bunlara dogru renkleri uygulamak, detaylara onem vermek, uygun fontlar, reklamlar, ve arma yapistirmak.
              Böyle bir şey yok. febeşin formaları katalogtan. En fazla süslemeleri değişik.

Yorum

NIKE ile oturup konuşacaksın.
                Eğer yapmıyorsa gideceksin PUMA ya da UMBRO ile veya ADİDAS ile anlaşacaksın..

İki sezon ben aynı formayı giymek zorunda değilim, ki o formalardaki hataları yalnışları saymıyorum

Barça'nın bu sezon giydiği formayı Trabzonspor'a da yapsalar çok net söylüyorum, 1 milyon satardık. Bunu görmek zor değil, ne kadar kaliteli yaparsan o kadar fazla satış yaparsın.
                Nike'nin bizi takıp takmadığını sezon sonu eğer yeni anlaşma olursa o zaman göreceğiz. Sonuçta şu anda ortada bi anlaşma var ve Nike ona göre ürün gönderiyor. Alan ( Yönetim ) memnun satan memnun yani. AFS abinin de dediği gibi bir forma modeli birkaç sezon kullanılıyor daha sonra da katalogdan çıkarılıyor. Bu süre zarfında Nike sana zorla bunu al demiyor. 2 sene üst üste giydiğimiz aynı formalar yine yönetimim kararıyla geliyor. Hatalar var mı? Yok diyemezsin tabi ki. Ama arma, reklam, vb. hatalar yönetimin yüzünden. Ha Nike'nin hataları yok mu? Hani boş bir Nike formasını elime alıp incelemedim ama geçen sene Barcelona'nın giydiği ve bu sene de bizim esinlendiğimiz model tamamen rezil bir modeldir benim gözümde. Her zaman da söylemişimdir. Sevmiyorum ben bu modeli.
                Son olarak da bırakın Trabzonspor'u Türkiye'de hiçbir takımın formaları Türkiye'yi de geçtim dünyadaki birkaç takımın formaları haricinde ( Bu takımlar bir elin parmaklarını geçmez ) 1 milyon satamaz bence.
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Takımımızın bu aksam oynayacağı Videoton karşılaşmasında kalecimizin giyeceği formalar değişti. Buna göre gorev yapacak kalecimiz yeşil forma, siyah şort, yeşil çorap giyecek. Takımımız ise cubuklu forma, bordo şort ve bordo çoraplar sahada yer alacak.

- Onur'un gelisi dünden belli

- Yesil forma is back

Yorum

• Bırakın şimdi; Barcelona'ya yaptıkları gibi bize de yapsınlar bilmem kime yaptıkları gibi bizim de öyle olsun mhabbetini. Barçanın giydiği forma gibisini giymek istersen 120 - 130 lira fiyat verirler sana. Hint kumaşından yapsalar o formayı, bizim taraftarımız yine beğenmeyecek bişey bulur.

Kendimizi Barçayla, Interle, Juventusla, Menchesterla bir tutamayız. Bunu yapabilmemiz için Avrupa başarısı gerekir, kupa gerekir, marka değeri gerekir. Bunlar olmadan katalog forması giymeye mecburuz.

Kim ne derse desin. Ligin en iyi forma kitleri bizde. Nike ile istikrar.
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Precision formanın yazı rengi bir an önce değişmeli...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dün eşofman almak üzere adidas mağazasına girdim. Hazır girmişken formaları inceleyeyim dedim. Baktım şikebahçeninkiler. Kıskanılacak tek tarafları -bence- çubuklu formanın içindeki küçük süsleme detayları. Gerisi fasa fiso. Koca formaya kazık kadar amblemin baskısını yapmışlar. Ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum. Hazır el değmişken şunu da yapalım buraya da baskı gelsin, üstüne de desen verelim oh oh başka kaldıysa onları da serpiştirelim demişler gibi. Hele harita olana baya bir güldüm. Böyle saçma sapan bir tasarım anlayışı olamaz. Basitlikle yakalanacak güzelliğin bir örneği için bizim bu seneki Laser olarak geçen formaya, geçtiğimiz seneki Energy'ye, ondan bir sene önce de bordo formaya bakabilir insanlar.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Precision formanın yazı rengi bir an önce değişmeli...
                          formanın kendi değişmeli,bukadar iğrenç bir forma olamaz,çubuklu diye satıyolar
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Resmi sitede takımımız maça çubuklu formayla çıkacak yazıyor ama bizim çubuklu formamız yokki precision formaysa kastedilen uzaktan yakından çubukluyla alakasıyok.
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Formamı aldım. Dönünce paylaşacağım. Ne kadar almayacağım dediysemde olmadı. Yüreğim el vermedi...

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formamı aldım. Dönünce paylaşacağım. Ne kadar almayacağım dediysemde olmadı. Yüreğim el vermedi...

..
                                alkışlıyorum....

Yorum

Çalışıyor...
                                X