Formaları gördüm. Kumaşların kaliteli olduğunu düşünüyorum. Formalara yakından bakınca daha güzel görünüyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş şu logo tek bana mı çakma dikiş duruyor
Ben alıştım artık bu kulübün amatörce yönetilmesine..
NIKE ile çalışan diğer kulüplerin armalarına bakıyorum, bir de bizim armaya bakıyorum kepazeliğin dibine vurmuş durumdayız.. Kulübün armasını formaya hangi terzi dikiyorsa bu utançlığa bir son verilsin.En son Sacit tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 22:56.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Harika forma. Böyle beyaz formamız olsa günlük hayatta süper gideceği için üstümden çıkarmazdım. Tabii kumaş kalitesi de ortada. Ayrıca kırmızı şortlu kombinasyonu çok güzel düşünmüşler.
bunun farkindasinizdir insallah... böyle forma istiyor millet ama 300 lirayi kim vercek?2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu formanin fiyati 120 yani nekadar lira ediyor? 300 lirami?
bunun farkindasinizdir insallah... böyle forma istiyor millet ama 300 lirayi kim vercek?
Doğru abi de keşke sınırlı sayıda şu kalitede formamız olsa. Gözüm kapalı verirdim o parayı. Neyse Arap bir başkanı bekleyeceğiz mecbur
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu formanin fiyati 120 € yani nekadar lira ediyor? 300 lirami?
bunun farkindasinizdir insallah... böyle forma istiyor millet ama 300 lirayi kim vercek?
şu euro-tl geçişlerini yaparken ülke koşullarını mutlaka hesaba katmak gerek..
yani nike hiç bir zaman 300 tl ye forma satmadı türkiyede..
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu formanın türkiye satış fiyatı da gs futbolcu formalarından farklı olmayacak..
şu euro-tl geçişlerini yaparken ülke koşullarını mutlaka hesaba katmak gerek..
yani nike hiç bir zaman 300 tl ye forma satmadı türkiyede..2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
Yorum