Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaları gördüm. Kumaşların kaliteli olduğunu düşünüyorum. Formalara yakından bakınca daha güzel görünüyor

Yorum

• Ya arkadaş şu logo tek bana mı çakma dikiş duruyor
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• renklerimiz ile pek fazla bir bilgim yok ama gercekten söylendigi gibi renklerimiz tami tamina aston villa nin renkleri ise su an ki renler uymuyor

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya arkadaş şu logo tek bana mı çakma dikiş duruyor
          Evet haklısın.. arma kesinlikle baştan savma yapılmış.
          Ben alıştım artık bu kulübün amatörce yönetilmesine..

NIKE ile çalışan diğer kulüplerin armalarına bakıyorum, bir de bizim armaya bakıyorum kepazeliğin dibine vurmuş durumdayız.. Kulübün armasını formaya hangi terzi dikiyorsa bu utançlığa bir son verilsin.
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 28.07.2014, 22:56.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Yapıştırma armalar çok daha asil duruyordu. Ama yıkandıkça soluyordu. Şimdi ise gerçekten arma çok amatör duruyor. Ne zaman bir işi dengeli yapacağız?

Yorum

• Bugün mağazada baktım formalara, beğenmek için kendimi zorladım ama yok yani gerçekten güzel değil 3ü de..
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

Harika forma. Böyle beyaz formamız olsa günlük hayatta süper gideceği için üstümden çıkarmazdım. Tabii kumaş kalitesi de ortada. Ayrıca kırmızı şortlu kombinasyonu çok güzel düşünmüşler.

Yorum

• bugün tsclub kapalıydı yarın açık olur mu acaba
                  Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika forma. Böyle beyaz formamız olsa günlük hayatta süper gideceği için üstümden çıkarmazdım. Tabii kumaş kalitesi de ortada. Ayrıca kırmızı şortlu kombinasyonu çok güzel düşünmüşler.
                    bu formanin fiyati 120 € yani nekadar lira ediyor? 300 lirami?

bunun farkindasinizdir insallah... böyle forma istiyor millet ama 300 lirayi kim vercek?
                    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunun farkindasinizdir insallah... böyle forma istiyor millet ama 300 lirayi kim vercek?

Doğru abi de keşke sınırlı sayıda şu kalitede formamız olsa. Gözüm kapalı verirdim o parayı. Neyse Arap bir başkanı bekleyeceğiz mecbur

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formanın türkiye satış fiyatı da gs futbolcu formalarından farklı olmayacak..

şu euro-tl geçişlerini yaparken ülke koşullarını mutlaka hesaba katmak gerek..

yani nike hiç bir zaman 300 tl ye forma satmadı türkiyede..

Yorum

• Beyaz formamıza birde böyle bakın diyorum

Yorum

• bizde alacağız beyaz forma fena ..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu formanın türkiye satış fiyatı da gs futbolcu formalarından farklı olmayacak..

şu euro-tl geçişlerini yaparken ülke koşullarını mutlaka hesaba katmak gerek..

yani nike hiç bir zaman 300 tl ye forma satmadı türkiyede..
                              gs futbolcu formasi kaca satiliyordu? 249-269 lira degilmiydi?
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• 229 tl idi gs formaları...

Yorum

Çalışıyor...
                                X