Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oynayacak futbolcumuz yok anlıyoruz da, formayı giyecek futbolcumuz bile yok.
    Ne acıklı bir kulübüz biz...

Yorum

• Rezalet rezalet! Keske hic boyle bisey yapmasalardi ya hayrer bisey bu Nike ne is yapar ben onu anlamiyorum her takima hazirladigi detay gorselleri, on gorunusu varken biz niye bu sacmaliklarla karsilasiyoruz surekli gercekten sıkıldım ya

Yorum

• Beyler söz yarın bir forma alıp evde kendi çekimimi yapacağım, bundan daha kötü olmaz herhalde.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Daha güzel bir çekimde çubuklu formanın daha da güzel olacağını düşünüyorum.

Yorum

• ne kadar abartıyorsunuz ya.. formalar çok güzel.. yok lansman tanıtım podyum da yürüyen futbolcular..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Siz Özerin resmini tanıtım diye koymadıklarına şükredin.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Eğer tanıtım bu ise , Ramazan ayının son Cuma gününde , bize bunları layık gören yönetim ve onun elemanları Ahiret'te mutlu olmasınlar İnşallah.

Yorum

• v desenleri iki formanın da içine s.çmış...bi kurtulamadık şu victoryden...çubuklu efsane olur dedik o renkler ne öyle...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mavi formada V deseni varken çubukluda da aynı desenin seçilmesindeki mantık nedir ???
                      mantık mı dedin!!! bizim yöneticilerde olabilir mi sence
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bunlara güzel diyenler nerden alışveriş yapıyorlar merak ediyorum
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• birde diğer takımların.bjk gs fb formalarına laf atıyorduk iğrenç diye,,,
                          gelde bizimkine bak
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne kadar abartıyorsunuz ya.. formalar çok güzel.. yok lansman tanıtım podyum da yürüyen futbolcular..
                            Podyum ve yürüyen futbolcu isteyen yok.
                            Futbolcunun üzerinde doğru ışık altına, güzel bir çekim yapmak kaç milyar dolar olabilir ki?

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ee o zaman simdi niye tanıttılar
                              Tanıtsa bir dert tanıtmasa bir dert. Satışa çıkacak formaları tanıtmasınlar mı?
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Madem böyle iğrenç bir tanıtım yapıcan, neden resmi siteden çok güzel bir şey yapacakmış gibi duyuruyorsun?

Yorum

Çalışıyor...
                                X