Malouda'yı lansmana çıkarıp öyle gönderelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çare Adidasİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Geçen sene Alanzinho ve Olcanın giydiği formaları görünce şoke olmuştum.
Bunda da olur gibi oldum
Mavi forma bu kadar belirgin olmamalıydı renk geçişleri.. Keşke laci olsaydı..
Çubuklunun renkleri çok tuhaf duruyor fotolardan dolayı herhalde.
Beyaz olmamış ama beğenenler olmuş, zevk meselesihe keşke nike amblemi bordo değil de mavi olsaydı çünkü fontlar bordo olacak; amblemle fontlar
tamamlardı birbirini.Fontlarda mavi kontur kullanma olanağımız var mı acaba ?
Bir de amblemimizin konturlanması yine çok rezil yapılmış.En son Murathan tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 10:23.
Yorum
-
Bence sorun büyük kulüpleri geriden takip ediyor olmamız yani marka değeriyle alakalı herhalde. Mesela barcelonanın geçen sene giydiği antrenman ürünlerini biz bu yıl kullanıyoruz. Ama galatasaray bu yıl yeni sezonda barcelonaya verilen antrenman ürünlerinin model olarak aynısını kullanıyor. Yani nike'ın gözünde büyük takım kategorisine giremediğimizden dolayı ürün kalitesi formaya da yansıyor bence.
Yorum
-
İşte bu yüzden bu formaların sızmaması evla.
Methiyeler vardı bu sayfalarda. Berbat ışık, amatör çekim ile formalar bir anda tukaka oldu.
Siz siz olun canlı görmeden karar vermeyin.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum