Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Malouda'yı lansmana çıkarıp öyle gönderelim

Yorum

• bu nası sızıntı kardeşim , olmamış bu
      nike istifa !! :=)) yuuuu
      pele good , maradona better , george best

Yorum

• Forma dediğin yakalı olur kardeşim. Çubuklu güzel diğerleri pek içime sinmedi.
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Maviyi beğenmedim. Canlı görürsem beğenirim belki.
          Şu halde iyi değil.

Yorum

• Şu haliyle bakarsak üçü de iğrenç, para verip almam diyenleri haklı çıkarır yani. Çuval gibi duruyor resmen ve bunlar üçüncü sınıf formalar.

Ama lansmanda, maçlarda ve satışa çıktığında daha net bir yorum yapabiliriz.

Bu görüntüyle gerçekten çok ama çok kötü.

Yorum

• İnşallah çekimden kaynaklıdır çubukludaki Bordonun anlamsız tonu.

Yorum

• Çare Adidas
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Geçen sene Alanzinho ve Olcanın giydiği formaları görünce şoke olmuştum.
                  Bunda da olur gibi oldum

Mavi forma bu kadar belirgin olmamalıydı renk geçişleri.. Keşke laci olsaydı..

Çubuklunun renkleri çok tuhaf duruyor fotolardan dolayı herhalde.

Beyaz olmamış ama beğenenler olmuş, zevk meselesi he keşke nike amblemi bordo değil de mavi olsaydı çünkü fontlar bordo olacak; amblemle fontlar
                  tamamlardı birbirini.Fontlarda mavi kontur kullanma olanağımız var mı acaba ?

Bir de amblemimizin konturlanması yine çok rezil yapılmış.
                  En son Murathan tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 10:23.

Yorum

• Şu an itibariyle en çok maviyi beğendim, çubuklu da harika...beyaz renk de fena değil ama benim ilgimi çekmiyor...

Yorum

• Nihayet sizildi.. fotograflar kotu olmasina ragmen cubuklu guzel gozkuyor mavide fena degil. Bence asil sorun kesimlerin bol olmasindan dolayi formalari biraz cuval gibi gozukmesi, V deliklerden olsaydi daha guzel oturmus olurdu. Yinede hayirli olsun iyi kotu alacagiz formamizi.

Yorum

• şu lansmanda şu formalar umarım çuval gibi durmaz tek sıkıntım o
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalar çok kötü görünüyor ama 3 ünü de alacağız mecbur .

Trabzonspor !!!

Yorum

• Bence sorun büyük kulüpleri geriden takip ediyor olmamız yani marka değeriyle alakalı herhalde. Mesela barcelonanın geçen sene giydiği antrenman ürünlerini biz bu yıl kullanıyoruz. Ama galatasaray bu yıl yeni sezonda barcelonaya verilen antrenman ürünlerinin model olarak aynısını kullanıyor. Yani nike'ın gözünde büyük takım kategorisine giremediğimizden dolayı ürün kalitesi formaya da yansıyor bence.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Beğeni sıralaması;
                              Çubuklu
                              Mavi
                              Beyaz

Çubuklu forma çok hoşuma gitti altına beyaz şort ile Ali Fuat abinin dediği gibi efsane olur.

Beyaz forma daha güzel olabilirdi.

Yorum

• İşte bu yüzden bu formaların sızmaması evla.

Methiyeler vardı bu sayfalarda. Berbat ışık, amatör çekim ile formalar bir anda tukaka oldu.

Siz siz olun canlı görmeden karar vermeyin.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X