Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lütfen bilen birileri cevaplasın ;

Çubukluda düğme var mı ?

V şekli var mı ?

Ense yada iç kısımda detaylar var mı ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Çubukluda düğme var V şekli var iç kısımda detay var hatta üzerinde Bir Sevdadır Trabzonspor yazıyor

Yorum

• Bu forma çok güzel olmuş, beyaz yaka ve kollarla gerçekten efsane olurdu, inşallah beyaz şortu sık sık giyerler.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çubukluda düğme var V şekli var iç kısımda detay var hatta üzerinde Bir Sevdadır Trabzonspor yazıyor

Çubukluda harbiden V varmı ya resimlerde göremedim çok ümitlenmiştim

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çubukluda harbiden V varmı ya resimlerde göremedim çok ümitlenmiştim

Resimlerde belli olmasada fazla....V Design var.Dikkatli bakarsan sezdirebiliyon.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Neyy?? Hayallerimi yıktınız şimdi. Yapılırmı bu be?

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank 2 dk.
              Müjde: Trabzonspor Yeni Sezon Forma tanıtımı cuma, satış cumartesi günü, kampanya perşembe günü başlıyor!
              Kampanya denildiği, bir önceki sezon formalarıyla alakalı mı ?
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Nasipse son çarşı iznimde alacağım çubuklu formadan...
                Tezkere günü giyip, memleketime çubuklu forma gideceğim.
                Hamiş

Yorum

• Detaylar yavaş yavaş çıkıyor ortaya.. Özer'in giydiği fotmada düğme yok gibiydi ve şu bir kısmı gösterilen forma değişik gibi..

2 çeşit forma olduğu kesin 2 çeşit satışa çıkar umarım..

Yorum

• Adidas alarma geçti

Formalara olan yoğun talebin karşılanamaması nedeniyle Adidas, 3 olan üretici sayısını 4’e çıkarttı. Ve sarı lacivertli kulübe forma yetiştirebilmek için çok yoğun bir biçimde mesai harcanmaya başlandı.

---

Yaklaşık 80 milyon euro bonservis bedeli ile alınan ve 6 yıl için 42 milyon euro ödenecek olan James adına üretilen formalar ilk saatlerde adeta kapış kapış gitti. İspanya'dan verilen rakamlara göre Real Madrid transferin ardından gelen ilk saatte 900, 24 saatte 50 bin, son 48 saatte de 350 bin James Rodriguez forması sattı.

Real Madrid lisanslı ürün mağazasında 88 euroya satılan formalar böylece sadece 2 gün içerisinde kulübe 30.800.000 euro kazandırmış oldu.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer kendimi bir forma ile halı sahada hayal ediyorsam o forma olmuş demektir.
                      Formaya dikkatli bakıldığında "V" harfini göreceksiniz.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• nihayet elit kategorisine gectik. hayirli olsun. yakanin icindeki detayi formanin kumasini gördükden sonra tamamen emin oldum. özerin üstündeki taraftar formasi. formalarimiz bide saha icinde gördün.

harbi efsane olcak bu formalar
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nihayet elit kategorisine gectik. hayirli olsun. yakanin icindeki detayi formanin kumasini gördükden sonra tamamen emin oldum. özerin üstündeki taraftar formasi. formalarimiz bide saha icinde gördün.

harbi efsane olcak bu formalar
                          Lazer delik var mi renktas?
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• vardir kesin. o formalar satilirmi, satilirsa kac paradir hic haberim yok.
                            sadece gördügüm seyler sonucu böyle olacagini tahmin ediyorum. daha dogrusu emin oldum
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              vardir kesin. o formalar satilirmi, satilirsa kac paradir hic haberim yok.
                              sadece gördügüm seyler sonucu böyle olacagini tahmin ediyorum. daha dogrusu emin oldum
                              Renktas forma kalitesi juvenin cimbomun formalarinin kumasi ile ayni mi?
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Ali fuat abiye bende sahip cikmak istiyorum. Acaba degerlerimize ne zaman sahip cikmayi ögrenecegiz renkdaslar? Burda ali abiyi acimasizca elestirenlerin bir kismi belkide sadece formalar cikacagi zaman bu basliga ugruyor. Ali abi hep burda ve bizi bilgilendiren seyler paylasiyor daima. Ben zevkle okuyor, bilgimi genisletiyorum.

Ayrica formalar neden sizmiyor diye neredeyse isyan noktasina gelenler simdi rahatlamistir. Resimlerin kalitesi ve isigi bozuk oldugundan formalar ikinci sinif muamelesi gördü. Bende sahsen forma resmi olarak piyasaya ciktiginda cok güzel güzel olacaklarina inaniyorum. Eminimki burda sallayanlarda forma yarin öbürgün ciktiginda formayi begenecekler ama sirf gururlarindan yine acimasizca elestiriye devam edecekler. Sükretmeyi ve yetinmeyi bilin son 8-9 sezonun formalari var bende onlari gördükce formalarimizin ne denli bir evrim gecirdigine sait oluyorum...

Colmandante
                                ...imza...

Yorum

Çalışıyor...
                                X