Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• Turkuazı kırmızı ile ön plana çıkarmak çok zekice.

Bordo mavisi de güzel olurdu.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu forma tam bizlikmiş, mavi tozluk ile iyi durur.

Yorum

• Milli Takımlarda da elit kategori ve diğerleri gibi bir olay var sanırsam.
              Misal Amerika Birleşik Devletleri'nin futbolda hiç bir ağırlığı olmamasına rağmen Brezilya ile aynı forma modelini giyiniyor.
              Ama adamlar resmen tasarım yapmışlar yani. Her biri birbirinden güzel.
              İyi ki Nike ile devam etmişiz. Istikrar her zaman iyidir. Önümüzdeki yıllarda kulüp kurumsallaştıkça forma geleneğimiz de oluşacaktır.

Yorum

• Gerçekten çok iyi tasarımlar.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

bunun Bordo-mavi-turuncu'su tam bizlik forma olmaz mıydı ? eski havamıza getirirdi en azından Kappa o konuda bize güzel formalar yapıyordu diye düşünüyorum.
                  Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

al bunu Trabzonspor Bordo mavisini uygula kullan offf ki off
                    Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

İlla beyaz forma olacaksa şunu bize uyarlasınlar t-shirt niyetine de gece gündüz giyeriz.
                      En son merdeme tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 14:01.

Yorum

• Sade ama doğru çizgiler doğru renklerle doğru kumaş doğru detaylarla böyle işler çıkıyor ortaya işte. Kalite kokuyorlar resmen tekrar bakasın geliyor

Çekimler de mükemmel o ayrı

Bu arada her ne kadar soğutulmuş olsak da milli takımdan arkadaşlarla beraber alacaz formalardan. Gerçekten beğendik baya. Civil War'ı da formayla izlemeye gideriz malum Spider-Man kostümü gibi
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 14:32.

Yorum

• Formaya yakından bakalım

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 14:27.

Yorum

• Nıke'ın elit kategorideki formaları ( takıma, ülkeye özeli mi diyeyim işte o formalar) gerçekten çok iyi fakat basmakalıp formalarda bildiğin sıvıyorlar çünkü özen göstermiyorlar .
                            .

Yorum

• Nike adeta Sov yapmis...

cok farkli...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bunlar formaysa bize yaptıkları ne Allah aşkına. ya biz parasını bastırıp şöyle forma yaptıralım 200 lira olsun 250 lira olsun razıyız. yeter ki kalite gösteriş olsun kurban olim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X