Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanliz afs abi sessizligini koruyor kimseye aciklama yapmak zorunda degil ama 3. forma hic kullanmadigimiz renk (mavi) cikti bunun hakkinda bi yorum bekliyorum
    aynen

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş şunca zaman insanlara formanın detayını vermemişsin, çok ciddi şekilde korumuşsun formayı. Aylar sonra belki lansmana 3-4 gün kala 3310 ile formaları çekip atıyorsun.

Ben buna uyuz oluyorum. Atma kardeşim. Bu milletin huyu işte, illa bir yerine kulp takacaklar. İlla bir şey bulacaklar.

O kadar zaman dayandıysan 3-4 gün daha dayanacaksın, hiçbir türlü formaları sızdırmayacaksın.

Trabzonspor taraftarının memnuniyetsizliğini bilmezmiş gibi, iğrenç bir çekimle formaları sunuyorsun. Ortam loş, ortama ışık girmesini sağlayan bir tane pencere var o da panjur ile kapanmış.Formalar kırış kırış ütüsüz. Geçir şu adamı gün ışığına, al profesyonel kameranı eline çek boy boy fotoğraflarını.

Uyuz oluyorum şu amatörce yönetilme şeklimize.
      Hadi ts store'dan nike'da biri sızdırır formayı (genelde öyle olur) anlarım, özer'in sızdırması ne ? Bu nasıl amatörlük ne disiplinsizlik. Böyle saçma şey görmedim. Biz aziz'in forma tanıtmasıyla dalga geçiyoruz bizim topçumuzun yaptığı saçmalığa bak. Bu mu koskoca Trabzonspor'un forma tanıtımı ?
      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Eğer kendimi bir forma ile halı sahada hayal ediyorsam o forma olmuş demektir.

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi ts store'dan nike'da biri sızdırır formayı (genelde öyle olur) anlarım, özer'in sızdırması ne ? Bu nasıl amatörlük ne disiplinsizlik. Böyle saçma şey görmedim. Biz aziz'in forma tanıtmasıyla dalga geçiyoruz bizim topçumuzun yaptığı saçmalığa bak. Bu mu koskoca Trabzonspor'un forma tanıtımı ?

bu da moda futbolcular kendileri lansmandan bi kaç saat yada gün önce çektirip atıyor bence burada suç tamamen yönetimin bu resim arkadaşın dediğine göre

2 hafta önce çekilmiş e be adam ne durursun ozaman transfermi beklersin

sponsor mu madem yapmican bi lansman yap bi görsel fenerin ki gibi yayınla

millet kaç bin forma sattı bizimkiler hala bekletiyor da bekletiyor özer deki tek suç

3210 la çektrmesi bence

Yorum

• Çok az bir zaman kaldı formaları görmeye. Bence çubuklu ve mavi forma oldukça güzel. Fakat beyaz forma olmamış.

İnşallah burada yapılan kötü yorumları, o zaman da görmeyiz.

Yorum

• Formalarda söyle bir detay olsa, arka yaka yada icinde

Yorum

• İlk olarak trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ımg]https://www.dropbox.com/s/5oi6z8vlfjj87nk/detay.jpg[/ımg]formalarda söyle bir detay olsa, arka yaka yada icinde

https://www.dropbox.com/s/5oi6z8vlfjj87nk/detay.jpg
                2010-11 ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2010-11 ?
                  kafa mi kaldi :-) utandim.

acele ise seytan karisirmis

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi oldu.. Yaka içine güzel bir detay olabilir..

Yaka içi demişken OynaDikOyna Sloganı ile karşılaşabiliriz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi oldu.. Yaka içine güzel bir detay olabilir..

Yaka içi demişken OynaDikOyna Sloganı ile karşılaşabiliriz..
                      TS Club T-Shirt bile cikarta bilir :-)

Yorum

• Sponsor bulunamazsa eger, Barcelona gibi Unicef veya benzer kuruluslara reklam sansi verebiliriz. Sirtimiza da stopmatchfixing.com yazdiralim.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sponsor bulunamazsa eger, Barcelona gibi Unicef veya benzer kuruluslara reklam sansi verebiliriz. Sirtimiza da stopmatchfixing.com yazdiralim.

..
                          O zaman kızılay yazsın

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalari cok begendim ben, cubuklu harika, mavide öyle, beyaz formayi hic sevemedigim icin onu almayacagim.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Afs adlı üyemizin 24.04.2014 tarihli mesajı: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=46275
                              İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siyah değil mor hiç değil! Daha önce hiç kullanmadığımız bir renk.
                              Şimdi soruyorum afs adlı üyemize. 'Hiç kullanmadığımız bir renk' deyipte sayfalarca millete tahminlerde bulundurduğunuz, dört takla attırdığınız renk Mavi'miymiş?!?
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 03:56.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Ali Fuat Saruhan ‏@afsbordobank 2 dk.
                                Müjde: Trabzonspor Yeni Sezon Forma tanıtımı cuma, satış cumartesi günü, kampanya perşembe günü başlıyor!
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X