Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yasasin Kapitalist Nike karsindaki bagimzis Isportacilar

Yorum

• şikecilerin armaları bu sene harika.ilginç bi madde plastik gibi tırtıklı tırtıklı.
      TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        PUMA'nın Arsenal'a yaptığı ürünlere bir bak istersen..
        Antrenman ürünleri vs hepsi çok güzel..

Bizim PUMA ile çalıştığımız yılları hatırlıyorum, çok güzel tişörtler ve antrenman ürünleri yapmıştı.
        Şimdi ise Arsenal'e aynı ürünleri yapıyorlar.

Şu formaları hatırlayalım.

Bunları da bize Puma yaptı. Ne arması arma, ne renkleri doğru, ne kumaşı kumaş (çubuklunun ve mavinin ay gibi parlamasına bakınız).

Diyelim ki Puma'ya geçtik, ha diyince adam gibi formalara kavuşabilecek miyiz? Her sene benzerlerini duyduğumuz şikayetler değişecek mi? Bursa'nın eski formalarını bize kakalıyorlar denilmeyecek mi? Arsenal'e yapmış bize katalog geçirmiş denilmeyecek mi? Bence denilecek.

Ben formalar açısından son 3 seneden memnunum. Şampiyonluk senesindeki formalarımız da güzel sayılırdı ama Energy forma ile başlayan ve giderek üzerine koyan bir forma koleksiyonuna sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu konu sayfalarda defalarca gündeme geldi. Armanın kullanımı ile ilgili geçen sezon yönetim bir karar aldı. Yıldız armadaki futbol topu genişliğinde kullanılacak. Tüm mecralarda bu şekilde kullanılıyor. Yıldızın geometrik yapısından dolayı göz yanılmasıyla yıldızı daha küçük algılıyoruz. Armanın formadaki büyüklüğü TFF talimatlarına göre ölçülendiriliyor. Armanın formalardaki kullanımları ile tasarımın bütünlüğü başarılı.

Ortada yanlış uygulama yok. Bilakis tutarlı.

Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüptük. Yıldızı daha büyük kullanalım derseniz benim önerim ölçülendirme yıldızın alt ayaklarının top genişliğinde olması ve koyu zeminlerde karışmaması için armanın etrafına ölçüleri belirlenecek şekilde kontür kullanılması.

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alma o zaman.Senin yerine ben bir tane fazladan alırım.
            bence sen formada alma direk paranı bağış yap

Yorum

• şimdi bizans taraftarı bir arkadaşa gösterdim formaları.
              Aşık oldu.
              Sıralaması;
              1- çubuklu,
              2- beyaz,
              3- mavi.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Afs abi senden ricam Tscluptan üst düzey yöneticiler ile aranın iyi olduğunu anlıyoruz...
                Önümüzdeki yıl temmuz başında formalar tanıtılsın (3 temmuz da iyi olur)
                Formalar tanıtılırken muhakkak reklam filmi istiyoruz.
                Bunları söylersen sevinirim
                Eleştiriler ve süreçlerle ilgili neler yapılabilir hep not ediliyor. Bu sezon formaların geç gelmesi, bütçe ayrılmaması nedeniyle aceleye geldi. Seneye daha özenli yapılır mutlaka.

Tanıtım yapıldı geçti. Amaç taraftarın ilgisini çekip bilgilendirmek. Yarın formalar satışta olacak, fotoğraf ve görüntüler de çoğalacaktır.

Formaları canlı görün deneyin. İstanbul takımlarının formalarını da inceleyin.

Dünyanın en güzel formasını çıksa taraftardan tepki alabilir beğenmeyen olabilir.

Gönül isterdi ki formaların tanıtım filmi olsun, futbolcularla çekimleri yapılsın ama bu sezon olmadı. Sunum kısmını geçtim, ürünlerde sorun yok ve güzeller ve emin olun diğer taraftarlar formalarımıza gıpta ile bakıyor.

İstek, eleştiri ve beklentilerinizi iletiyorum. Emin olun bizden daha çok istiyorlar herşey güzel olsun diye.

Eldeki imkanları ve kendi gerçeklerimizi bilseydiniz bana hak verirdiniz eminim.

Beni boşverin ortada birbirinden güzel Trabzonspor formaları var onlara bakın.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Bir kez daha belirtelim, NIKE ile olan sponsorluğun artık sonu geldi.
                  NIKE bana resmen 2.sınıf muamelesi yapıyor.

PUMA ile anlaşmanın vakti geldi
                  Nike 3 formanıda özel olarak yaptı daha ne istiyorsun ? Senin forma satışın ne kadarda 1. sınıf muamelesi göreceksin ? Bayern Münih kadar forma sat formalarında onun kadar kaliteli olsun.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şikecilerin armaları bu sene harika.ilginç bi madde plastik gibi tırtıklı tırtıklı.
                    O baskı tekniğini onlardan önce çocuk formalarında kullanmaya başladı TS Club. Formalarda şu an kullanılan armalar gayet şık nakışlı üstelik.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar gayet güzel beğendim ve tabii ki alacağım da. Fakat bir iki özeleştiri yapmakta fayda var. Birincisi; tanıtım konusu, çok daha iyi yapılabilirdi demiyorum, en azından iyi yapılsaydı diyebiliyorum. Hiç olmadı bir video, taraftarı coşturmaya yeterli olurdu. İkincisi; çubukludaki renk geçişi tam tersi olsaydı (açık>koyu şeklinde) daha hoş gelebilirdi göze. Şunu da söylemek lazım ki; sahada pek de kötü duracağını sanmıyorum. Üçüncü ve son olarak da mavi formada ön-arka arasındaki renk farkı eğer görüldüğü kadar bariz ise formaların en negatif yönüdür.
                      Arma ve yıldız boyutu olması gerektiği gibi, ne yazdığını okuyamasam da ensedeki ayrıntı gerçekten başarılı görünüyor. Kulübümüze, takımımıza ve tüm Trabzonspor taraftarına hayırlı olsun.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; akbaba gibi her fırsatta Başkan'a laf eden trabzonsporlu abilerim ablalarım ve kardeşlerim; bir zahmet gidin siz. En azından formalar üzerinden laf etmeyin...
                      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu formaları hatırlayalım.

Bunları da bize Puma yaptı. Ne arması arma, ne renkleri doğru, ne kumaşı kumaş (çubuklunun ve mavinin ay gibi parlamasına bakınız).

Diyelim ki Puma'ya geçtik, ha diyince adam gibi formalara kavuşabilecek miyiz? Her sene benzerlerini duyduğumuz şikayetler değişecek mi? Bursa'nın eski formalarını bize kakalıyorlar denilmeyecek mi? Arsenal'e yapmış bize katalog geçirmiş denilmeyecek mi? Bence denilecek.

Ben formalar açısından son 3 seneden memnunum. Şampiyonluk senesindeki formalarımız da güzel sayılırdı ama Energy forma ile başlayan ve giderek üzerine koyan bir forma koleksiyonuna sahip olduğumuzu düşünüyorum.
                        Beyaz forma dışında söylediklerinde haklısın.
                        Fakat ben forma dışındaki ürünleri söylüyorum.
                        TS Club'ın satışa çıkardığı diğer PUMA antrenman ürünleri ve benzeri..

Yorum

• Arkadaş hiç ciddiye alınmamışım foruma girdim hala aynı tas aynı hamam kimse beğenmemiş formaları bi de bana laf çarpılmış. Taraftarımız çok acımasız benim tepkim buna başka bişeye değil... Tabii isteyen beğenir isteyen beğenmez ama yerden yere vurmak kimse kusura bakmasın tasarımdan anlamadan sallamaktır. Acımasızlığımızın sınırı olmalı her şeyi çok ağır eleştiriyoruz

Edit: sözüm son sayfalara değil
                          En son btnyldz tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 18:24.

Yorum

Bir kez daha belirtelim, NIKE ile olan sponsorluğun artık sonu geldi.
                            NIKE bana resmen 2.sınıf muamelesi yapıyor.

PUMA ile anlaşmanın vakti geldi
                            Mümkünse formaları PUMA yapmasın.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Formalar güzel arkadaşlar.
                              Evet eksikler var, ufak tefek düzeltmeler detaylar olabilir ama genel olarak bakıldığında güzel formalar.
                              Nike'a geçildiğinden beri ben başarılı buluyorum formaları. Son 3-4 yıldır özellikle hem kombinasyon olarak hem forma kalitesi olarak ligdeki iyi takımlardan biriyiz.
                              İlk iş çubukludan alıyorum bi tane.
                              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X