Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın özetine yeni baktım
    presisyon forma tasarım halinden ve tanıtıma çıktığı halinden daha güzel duruyor sahada
    ancak mavi ağırlıklı presisyon formanın altına aynı renk mavi şortu giymek ne kadar akılcı
    bunları kim ayarlıyor,bu nasıl bir zevkin ürünüdür?
    insan diğer takımlarada bakar nasıl giyinyorlar diye
    ulan insan yaptığı işe biraz saygı duyar diğer takımlar ne yapıyor diye bir bakar,allah aşkına kaç tane takımın aynı ağırlıklı renk olan forma ile aynı şortu giydiğini gördün
    göz var izan var yahu
    kurumsal olur biraz insan

bu yöneticiler ile işimiz çok zor.
    insan biraz etrafına bakar ya.
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• gsnin beyaz forma tasarımı güzelmiş. Böyle değişik bir şey bizim de olsa...

Yorum

• Resmi sitedeki fotoğraflar üst düzey gözleriniz bozulmasın kaliteden diye koymadım..

Yorum

• Mavi rengimizi hiç beğenmiyorum, Manchester city mavisi olmalı bizim mavimiz çok çok açık olmalı

Yorum

• şikecilerin lacivert forması. adidas'ın geçmiş yıllarda kullandığı katalog ürünü.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 19.07.2012, 09:15.

Yorum

• En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 19.07.2012, 09:17.

Yorum

• GS'nin formalarindan daha cok satis yaklasimlari etkileyici bence.

Cocuk formalari. 3 klas forma ayri fiyata degis gelir kesimlerine hitap eden. Bayan formalari da satiyorlardir.

Onun disinda formalari guzel. Ama bizimkiler bence daha guzel.

Precision bile guzel bence, futbolcularin uzerinde cok guzel duruyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resmi sitedeki fotoğraflar üst düzey gözleriniz bozulmasın kaliteden diye koymadım..
                  Bir anda ciddisin sandim

Yorum

Resmi sitedeki fotoğraflar üst düzey gözleriniz bozulmasın kaliteden diye koymadım..
                    tvden maçı izlerken resmen düz mavi forma giyiyoruz gibi gözüküyor,çizgiler varmış yokmuş bir anlamı yok pek,bu sene çubuklu formasız oynayacağız resmen
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yine mavi formanin üzerine mavi font sacmaligi ile Sezona basladik ......... Bu sefer beyaz kontür bile yok.

Bu arada koymayin su serefsizlerin formalarini suraya. Cok istyorsaniz Linkini koyun isteyen tiklayip bassin. Ben foruma girdigim zaman onlarin formasini görmek istemiyorum.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

bence çok güzel bir forma. ligin en güzel forma üçlüsü bizde.

Yorum

• Fontlarımız güzel, konturlu olabilirdi ama bu hali de güzel.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Charleroi maçının özetine baktım ve maalesef bu precision formanın baskın hiçbir görselliği yok.
                            Mavi forma gibi. Bence bu sene bordo giyilir ve öyle gider.

Yorum

• Şu güzelim formaya koyu mavi font basma fikri kimden çıktı acaba? Durun söylemeyin, geçen sezon beyaz formaya beyaz font, bordo formaya bordo font uygulayan kişinin fikri olmasın sakın!

Forma numaraları kolay okunur renk ve büyüklükte olmalı. Formada kullanılan fontlar da forma tasarımının bir parçası. Kullandığınız font ve renk formanın genel formu ve rengi ile uyumlu olmalı. Mavi formanın üzerindeki bordo desenler çok baskın değil zaten, formaya arkadan bakınca Trabzonspor forması dedirtecek fontların daha kolay okunmasını sağlayacak, renkleri bütünleştirici bordo varken bu renk nereden çıktı?

Font tercihini doğru bulmadığımı söylemiştim, inatla değiştirmeyecekler görünüyor, alışırız, ama bari rengi doğru olsaydı. Madem duvarı yıktınız priketleri niye kırıyorsunuz?

Barcelona kraliyet rengi olan beyazı formasında veya lisanslı ürünlerinde kullanmıyor. şikebahçelilerin kırmızıyı kullanmadıkları gibi beyaz onlarda yasak renk. Bizim de belli sınırlarımız kullandığımız renk paleti olmalı. Bordoyu sabit tutarak mavinin bütün tonlarını kullanma özgürlüğümüz var. Bordo mavi ile en uyumlu renk beyaz. Mavinin üzerinde kendini en güzel ve kontrast gösteren renk te bordo.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 19.07.2012, 11:00.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çalışıyor...
                                X