Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar hemen satışa çıkacak değil mi ?
    Hamiş

Yorum

• Yapan Firma Bu Beyler.

.

Yorum

• Yukardaki resimde geçmişten bugüne baktığımızda oyuncu kalitesiyle birlikte forma kalitesininde düştüğünü görüyoruz...

Keşke o oyuncular hala bu takımda olsaydıda işportadan fason forma giyseydik ayrı mesele..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          acik ara en güzel formalar bu sene cikanlar.
          yeter lan yeter

2 de bir aynı fikirdeyiz

Yorum

• denemek lazım bir üstte kesimler burda güzel durmuyor.canlı yayında gayet güzel duruyordu Aykut demir'in üstünde ama

Yorum

• İlk olarak tiger_61611 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resimlerdeki kalite arttıkça formalar daha güzel geliyor insanın gözüne..geçişli forma bordo şortla çok şık duruyor..
              Çubuklu hariç aynen.
              61saat tvden izleyince olmuyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formalar hemen satışa çıkacak değil mi ?

Taraftar henüz buna hazır değil önce bir hazmedelim
                .

Yorum

• formalar tanıtılır tanıtılmaz aynı anda ts club'ta neden satışa çıkmaz ? bu kadar mı amatörüz.yapamıyor muyuz bu kadarını da?

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yeter lan yeter

2 de bir aynı fikirdeyiz

taklit etme beni hüseyin, kendi fikirler üret -.-
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      herkes senin gibi değil fatih
                      Benim gibi düşünen her sene çubuklu forma bekleyen binlerce insan var.Fb her sene çubuklu çıkarıyor Gs her sene parçalı çıkarıyor çünkü taraftarı öyle istiyor biz ne yapıyoruz başka forma almazlar diye çubuklu çıkarmıyoruz bunun adı vizyonsuzluktur iş bilmezliktir.
                      Bordomavi.net

Yorum

• şu formadan bi yapamadınız arkadaş

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ben bu işten anlamıyorum heralde, nesi var formaların gayet güzel duruyorlar, Alanzinho bir beden büyük giydi diye yada fiziği kalıba küçük geldiyse bu lansman hatası mıdır formanın kötülüğü müdür?

hani formayı elinize alsanız, kumaşı çok kötü deseniz eyvallah diyeceğim de iki tane görüntüye bakıp formaların kötü olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? göreceli bir kavram üzerinden eleştiri biraz acımasız oluyor bence...
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ah be şöyle bir çubuklu formamız olmadı. Geçişlinin renk düzeni burada daha güzeldi. Bizde ki dandik tişört gibi duruyor. Bu beyaz formayı hayal ediyordum. Büyük hayalkırıklığı yaşadım.

Yorum

• Ben kramponlara taktım. Nike ile ayakkabı / Krampon sözleşmemiz mi var? Yoksa havadan yine kıyak mı geçiyoruz? Bir de o formalar altına tanıtım töreninde bordo mavi renkler yanında değişik cırtlak renkler. Az düşünün yapacağınız işi
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu formadan yapamadınız yazık
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X