Formalar hemen satışa çıkacak değil mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacik ara en güzel formalar bu sene cikanlar.
2 de bir aynı fikirdeyiz
Yorum
-
İlk olarak tiger_61611 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlerdeki kalite arttıkça formalar daha güzel geliyor insanın gözüne..geçişli forma bordo şortla çok şık duruyor..
61saat tvden izleyince olmuyor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar hemen satışa çıkacak değil mi ?
Taraftar henüz buna hazır değil önce bir hazmedelim.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeter lan yeter
2 de bir aynı fikirdeyiz
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes senin gibi değil fatihBordomavi.net
Yorum
-
ben bu işten anlamıyorum heralde, nesi var formaların gayet güzel duruyorlar, Alanzinho bir beden büyük giydi diye yada fiziği kalıba küçük geldiyse bu lansman hatası mıdır formanın kötülüğü müdür?
hani formayı elinize alsanız, kumaşı çok kötü deseniz eyvallah diyeceğim de iki tane görüntüye bakıp formaların kötü olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? göreceli bir kavram üzerinden eleştiri biraz acımasız oluyor bence...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Ben kramponlara taktım. Nike ile ayakkabı / Krampon sözleşmemiz mi var? Yoksa havadan yine kıyak mı geçiyoruz? Bir de o formalar altına tanıtım töreninde bordo mavi renkler yanında değişik cırtlak renkler. Az düşünün yapacağınız işiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum